Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 4 od 5 FirstFirst ... 2345 ZadnjeLast
Rezultati 31 do 40 od 50

Thread: Sporočilo webmaster orodij glede nepravilne rel-nadomestnih zaznamki

Prepovedani

Usmrtitev spremembe vrstnega reda plugins v okviru kavlja. Usmrtitev ne spremenite vrstnega reda kavlji. Na našem testu forum ta kaveljček pravilno deluje. vB licence nima rok, tako da lahko naredite nadgradnjo. Vaša različica vB že dolgo zastarela zato priporočam izvedba nadgradnjo. Menim, da bo to vprašanje rešila, če to ne bo delovalo takrat si bomo podrobneje ogledali še naprej.

Brezupen

tako v 4.2 izvršilni nalog parse_templates kavelj je drugačen?

Na žalost posodabljanje 4.2 je težka naloga, kot da bi prekinil nekaj addons, ki ga uporabljam.

Brezupen

Preveril sem class_bootstrap.php in parse_templates hook, ki je na istem mestu v datoteki na 4.1.12 in 4.2.2. Ali lahko poveste na kaj povzroča težave s to hook in je usmrtitev prezgodaj?

Prepovedani

Podpiramo zadnje različice in vBET se prilagaja glede na najnovejšo različico. Vsaka različica vsebuje veliko sprememb. Če posodabljate in imate še vedno to vprašanje potem vam bomo z veseljem pomagali.

Brezupen

Ne bom posodobiti vbulletin, in preživite veliko časa s tem, razen, če vem, da je posodabljanje bo rešiti z zastavami. Rekli ste, da "misliš" hoteti rešiti izdaja. Rabim potrdilo na točno kaj povzroča težave in to to HOTETI rešiti izdaja.

Prepovedani

Podpiramo najnovejšo različico. VB4 je življenjska doba dati dovoljenje, torej prosim modernizirati. Če težava ostane potem lahko pomagamo, ker zdaj se zdi, da je krivda stari nepodprte različice.

Brezupen

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Podpiramo najnovejšo različico. VB4 je življenjska doba dati dovoljenje, torej prosim modernizirati. Če težava ostane potem lahko pomagamo, ker zdaj se zdi, da je krivda stari nepodprte različice.
    Ok, mi lahko poveste kaj je narobe s staro različico?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Ok, mi lahko poveste kaj je narobe s staro različico?
    Je star in razlikovala to nove, in ni podprto, ker vBET4.x je Preizkušeno na najnovejša različica vB4. Ko boste imeli najnovejšo različico vB4 in še vedno obstaja vprašanje bo z veseljem vam bomo pomagali.
    V tem trenutku lahko predpostavljamo, da ni nič narobe z vBET od vprašanja ni mogoče reproducirati na nocojšnji vB različico.
    Tam je ne bug v vBET4.x - so šele using to naprej ne združljiv prevod stare vB4. Napačno gorivo za narobe motorjev - nobena storitev vprašanje, samo napačne uporabe težavo.

Prosimo, posodobite vB4 najnovejšo različico vB4.

Če ni bug v podprtih vB različica, bomo razmislili o tem vprašanju zaprt, ker ni vprašanje z vBET, samo z napačno uporabo in si že sprejet rešitev.

Marcin - prosim blizu vozovnice, če ne bo nobenega novega vnosa v naslednjem nekaj dni (bug obstaja na najnovejšo različico vB4).

Smo že dal podporo - če ne želite uporabiti to je tvoja izbira. Spoštujemo naših strank - tudi spoštujemo, da raje imeti vprašanje namesto našo podporo, ki je že imela.
    To ni klepetalnica in naše osebje bo zaprl te vozovnice, ker rešitev je bila že danih in kot za zdaj imamo potrditev, da je na najnovejšo različico vB4 je vse OK.

Hvala za vaš prispevek.
    Upam, da se boste odločili za uporabo je prosi za podporo.
    To ni - še vedno hvala za razumevanje, da ni nič dodati na tem področju, dokler ne uporabite podporo namesto ponoviti ves čas, da želite podporo in ne uporabite, kadar je dana.

Marcin bo še naprej podpirala ta vozovnice v naslednjih nekaj dneh in odgovor, le Kdaj bomo imeli vaše povratne informacije, ki na najnovejšo različico (podprte) vB4 vprašanje tudi obstaja. Če ne bo mogoče zapreti.
    Nazadnje urejal vBET; 05-12-13 pri 00:25.

Brezupen

Nisem asking vi popraviti problem z nepodprto različico vBulletin. Jaz vprašam vas, da mi poveš, kje je problem, in potrditev da je, v resnici, problem z 4.1.12 tako Lahko popravim. Vi ste samo mi je povedal, da je morda biti problem z 4.1.12. Moram znanje da je problem, preden sem šel ven iz moje poti za posodobitev vBulletin.

Kot je navedeno, ne bom šel skozi težave nadgradnje vbulletin, če ni treba. Bi me stalo veliko časa in denarja za posodobitev druge meri mods. Imate poverilnice za prijavo za mojo spletno stran. Bi bilo enostavno za vas, da mi poveš, kaj je narobe z parse_templates kljuko. Na primer, x datoteke se razlikuje med 4.1.12 in 4.2.2. Ali parse_templates je treba izvesti pred x kavelj.

Sem imel svoj izdelek od začetka in sem pravkar prenovljeni svoj dati dovoljenje. Bi pričakovali, da bi zdravljenje dolgoletno stranko z malo več spoštovanja.

Še enkrat, vse kar rabim je opozoril v pravo smer. Nisem asking reportaža celotno mod obdelovati s 4.1.12. Iskreno ne mislim, to je absurdno zahtevo, zlasti če upoštevamo, da sem dolgo časa stranko.
    Nazadnje urejal tavenger5; 05-12-13 pri 20:32.

Prepovedani

Naš izdelek je bil prilagojen na najnovejšo različico vB, je nemogoče prilagoditi izdelek za vse različice.

Strani 4 od 5 FirstFirst ... 2345 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •