Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 5 FirstFirst 12345 ZadnjeLast
Rezultati 21 do 30 od 50

Thread: Sporočilo webmaster orodij glede nepravilne rel-nadomestnih zaznamki

Prepovedani

Prevedena URL je najprej potrebno najti v podatkovni bazi predpomnilnik. Zastave so preračunani ko je naslov že prevedena v podatkovni bazi predpomnilnik.

Brezupen

Ok - kaj bi preprečili prevedeni URL iz zbirke podatkov predpomnilnik? V tem primeru SEM dosegel nad URL so prevedena, vendar pod zastavo povezave niso, torej to pomeni, da ne morejo v podatkovni bazi predpomnilnik?

Prepovedani

Nimamo možnosti dodaj v podatkovni bazi predpomnilnik prevajajo samo url - predpomnilnik omogočena ali ne. Ne podpiramo tega razlikovanja. Če je URL prevedene in zastava bo ne prevajajo nato URL ni v bazi podatkov predpomnilnik.
    Tako ob predpostavki: deluje samo za goste, s časovnim zamikom prošnje za prevajanje - za izvedbo razlogov. Več informacij: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517

Brezupen

Ok - sem storil vse opisane v pogosta vprašanja, kot je že navedeno, vendar zastava URL niso prevaja.

Brezupen

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Ok, mislim, da nekaj je dobesedno pridobivanje izgubljen v prevodu tukaj.

Razumem, kako vse deluje. Ive pregledali, kako naj zastava urls preračunajo samo ko si stran ogledujete. Problem je, oni se ne prevajajo. To je ne, ker sem iz kvote, je zato, ker nekaj ne deluje pravilno.

Primer:
    Angleščina stran: ** spektra 2 sprememba apn nastavitve
    Zastavo URL na tej strani za francosko: http://cellphoneforums.net/ **/fr/t36...-settings.html
    Zastavo URL za francoski mora biti: (Franà §AIS) ** spektra 2 sprememba des paramètres de l'apn

Upoštevajte, da zastave URL niso prevedene URL kljub je prevedenih. Ocene cache je izpraznjen, saj so prevodi.
    Spet, glej zgoraj. Jaz sem bodisi ne opredeljuje nekaj pravilno ali je hrošč v programski opremi prepreči zastave med prikazom prevedene URL.

Prepovedani

V REDU, sem to vprašanje.

Brezupen

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    V REDU, sem to vprašanje.
    Hvala - če pomaga, moj forum je nabor ISO-8859-1

Prepovedani

Vprašanje je, da je kavelj parse_templates sprožila prehitro. Prosimo, posodobite vaš vB.

Brezupen

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Vprašanje je, da je kavelj parse_templates sprožila prehitro. Prosimo, posodobite vaš vB.
    Nisem prepričan, kaj to pomeni. To misliš posodobitev vbulletin 4.2.2 ? Kakšna je razlika med 1.4.12. in 4.2.2 na kako parse_templates ravna?

Brezupen

... ali misliš, da posodobite izvršilni nalog "Ustvari zastav", ki uporablja parse_templates kavelj?

Strani 3 od 5 FirstFirst 12345 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •