Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 4 kohta 5 FirstEsimene ... 2345 ViimaneLast
Tulemused 31 kuni 40 kohta 50

Thread: Teade webmaster tööriistad seoses ebaõige rel-asendusliige sildid

Banned

Täitmise määrus muudab järjekorras plugins konksu raames. Täitedokumendi konksud järjestust muuta. Meie katse foorumis see konks töötab korralikult. vB litsents on tähtajatu, siis võite teha upgrade. Oma versiooni NLP on ammu aegunud nii täitmise uuendada salli. Ma arvan, et see ei lahenda probleemi, kui see ei tööta, siis me vaatame veel.

Senior liige

4.2 täitmise korra parse_templates konks on erinevad?

Kahjuks ajakohastamine 4.2 on tohutu ülesanne, sest see rikuks mitu muud lisad, mida ma kasutada.

Senior liige

Ma kontrollisin class_bootstrap.php ja parse_templates konks on fail 4.1.12 ja 4.2.2, samas kohas. Kas te võiksite täpsustada mida põhjustab probleem konks ja selle täitmine liiga vara?

Banned

Toetame uusimad versioonid ja vBET on kohandatud uusim versioon. Iga versioon sisaldab palju muudatusi. Kui uuendada ja sul on veel see probleem siis meil on teid.

Senior liige

Ma ei kavatse ajakohastada vbulletin ja veedavad palju aega tehes seda, kui ma ei tea, et uuendamine saab lahendada küsimus lipud. Sa ütlesid, et sa "mõelda" see ei lahenda probleemi. Vajan kinnituse kohta täpselt mida põhjustab probleemi ja et see ei lahenda probleemi.

Banned

Toetame uusim versioon. VB4 on elu jooksul litsentsi, nii et Palun uuendage. Kui küsimus jääb siis saame aidata, sest nüüd tundub, et süü vana, toetuseta versiooni.

Senior liige

Quote Algselt postitas Marcin Kalak View Post
    Toetame uusim versioon. VB4 on elu jooksul litsentsi, nii et Palun uuendage. Kui küsimus jääb siis saame aidata, sest nüüd tundub, et süü vana, toetuseta versiooni.
    Okei, Kas oskate öelda mis on valesti vana versiooni?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas tavenger5 View Post
    Okei, Kas oskate öelda mis on valesti vana versiooni?
    See on vana ja erinesid uued, ja pole toetatud, sest vBET4.x on testitud uusim vB4 versioon. Kui teil on uusim vB4 versiooni ja küsimus on endiselt olemas hea meelega aitame teil.
    Sel hetkel me võime oletada, et seal on midagi valesti vBET Kuna küsimust ei saa reprodutseerida uusim vB versioon.
    VBET4.x ei ole bug - on seda kasutada lihtsalt ei sobi vana vB4 versioon. Vale kütuse vale mootor - teenus probleemi, lihtsalt vale kasutamine.

Palun uuendage vB4 uusim vB4 versioon.

Kui toetatud vB versioon pole viga, leiame suletud, sest ei ole küsimus vBET lihtsalt koos sissekannete ja sul juba lahendus selle probleemi.

Marcin - lähedal kui ei tule mitte uute Piletite sisestage järgmisel paar päeva (bug on olemas uusim vB4 versioonil).

Me juba andis teile toetus - kui te ei soovi kasutada seda see on sinu valik. Me austame meie kliendid - me ka suhtes, et eelistate küsimust selle asemel, et kasutades meie tuge, mis oli juba antud.
    See ei ole ka jututuba ja meie töötajad suletakse see pilet, kuna lahendus oli juba antud ja mis nüüd on meil kinnitus selle kohta, et vB4 uusim versioon on kõik OK.

Täname panuse.
    Loodan, et te otsustate te küsib toe kasutamiseks.
    See ei - ikka tänu arusaam, et ei ole midagi lisada selles valdkonnas, kuni te kasutate toetuse asemel korrake kogu aeg soovite toetust ja kasutada seda, kui see on antud.

Marcin jätkuvalt toetada pilet lähipäevil ja vastata ainult Millal meil teie tagasisidet, et uuemad (toetatavad) vB4 versiooni väljaandmist ka olemas. Vastasel juhul suletakse.
    Viimati muutis vBET; 05-12-13 juures 00:25.

Senior liige

Ma ei palu teil probleemi vBulletin toetuseta versiooniga. Ma palun teil mulle öelda kus on probleem, ja Kinnitage et ta on, tegelikult 4.1.12 probleeme nii Ma saan seda parandada. Olen ainult ütles mulle, et see võib-olla 4.1.12 probleem olla. Mul on vaja tea et see on probleem, enne kui ma minema minu viis vBulletin värskendamiseks.

Nagu öeldud, ma ei kavatse hädas täiendamise vbulletin, kui ma ei peaks läbima. See maksab mulle palju aega ja raha teiste custom Modifikatsioonid värskendamiseks. Sul on minu saiti sisselogimise dokumendid. See peaks olema lihtne mulle öelda, mis on valesti parse_templates konks. Näiteks x faili on erinev 4.1.12 ja 4.2.2. Või parse_templates vajaduste täitmiseks enne x konks.

Mul oli oma toote algusest peale ja ma lihtsalt uuendada oma litsentsi. Ma ootaks, võiks kohelda pikaajaline klient veidi rohkem austama.

Jällegi, kõik ma vajan on märkis õiges suunas. Ma olen palunud kirjutada kogu mod 4.1.12 töötamiseks. Ma ausalt ei usu, see on absurdne palve, eriti arvestades olen pikka aega klient.
    Viimati muutis tavenger5; 05-12-13 juures 20:32.

Banned

Meie toode on kohandatud vB uusim versioon, ei ole võimalik kohandada kõikide versioonide toode.

Leht 4 kohta 5 FirstEsimene ... 2345 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •