Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: mt.character.restriction

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default mt.character.restriction

Cu mods dezactivat:

Avertisment: Atribuirea valorii returnate de noi de referinţă este învechit în.../includes/init.php(351): eval () ar code on linie 139
    Imposibil pentru a adăuga cookie-uri, antet deja trimis.
    Fişier: /var/ www/site.com/ forum/includes/class_core.php
    Linie: 5755

Cu mods activat/spate pe:

Avertisment: Atribuirea valorii returnate de noi de referinţă este învechit în.../includes/init.php(351): eval () ar code on linie 139

Avertisment: Numai variabile ar trebui să se atribuie prin referinţă în.../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php pe linia 851

Nginx curentă, aşa că am încercat:

(fără;
    rescrie ^ / forums/((urllist|sitemap_). * /. ()XML|txt)(/.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 ultima

rescrie ^ $ /& redirectat = / forum-uri/ultima;
    rescrie ^ / forums/(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|your|vi|cy|yi)/(.*)? $ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & redirectat = / Forum/2 dolari ultima;

Se pare că am nevoie pentru a trece rescrie dbSEO şi vBET, cum se face acest lucru?

Am deja reguli similare cu:

dacă (-e! $ request_filename) {
    rescrie ^ / forum /(.*)$ / forum / vbenterprisetranslator_seo.php ultimele;
    }

}

dacă ($ request_filename ~ "\\ php $.") {
    rescrie ^ / forum /(.*)$ / forum / vbenterprisetranslator_seo.php ultimele;
    }

dar ce indică spre dbseo ultima;

Curent nginx de configurare:

locaţie /forum/ {}

try_files $uri $uri / /forum/dbseo.php?$args;

rescrie
    ^ / forum / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & redirectat = / forum-uri/ultima;
    rescrie
    ^ / forum / (af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
    /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & redirectat = / Forum/2 dolari ultima;

Dacă ($request_uri ~ * ^ / forum/mobiquo) {}
    pauză;
    }

Dacă (-f $request_filename) {}
    expiră 30d;
    pauză;
    }

dacă ($ request_filename ~ "\\ php $.") {
    rescrie ^ (/forum/.*)$ /forum/dbseo.php ultima;
    }

dacă (-e! $ request_filename) {
    rescrie ^ / forum/(.*)$ /forum/dbseo.php ultima;
    }

}
    }

Vă rugăm să ajute în asistenţă

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Încercaţi să dezactivaţi afişarea de avertismente în VB (mai multe info).

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Imi pare rau dar asta nu pare a fi o solutie pentru mine. Aceste avertismente ar putea oferi valoroase insight în alte domenii. Ar te rog ajuta rezolva această compatibilitate?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Am schimbat codul şi în următoarea versiune codul nostru nu va provoca un avertisment în cea mai recentă versiune de vB. Aceste modificări este prea multe pentru a le quick fix. Avertismente nu afectează rezultatele. Link-ul pe care am dat este vB oficial soluţie nu pentru a afişa un avertisment. Problema de un avertisment se referă la toate plugin-uri în ultimele vB.
    vBET acceptă în prezent vBSEO şi URL-ul prietenos. Nu se acceptă în prezent dbSEO. Puteţi schimba regulile, dar nu putem garanta că dbSEO nu va face redirecţionări, sau alte surprize - vBET nu fost integrate şi testate cu dbSEO.
    Am sugerăm să utilizaţi o gratuit, încorporat prietenos url în vB.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •