Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: mt.character.restriction

Junior Member

Default mt.character.restriction

Z modów wyłączone:

Ostrzeżenie: Przypisywanie wartości zwracanej przez nowe odniesienie jest przestarzałe w .... / includes / init.php (351): eval () 'd code on line 139
    Nie można dodać pliki cookie, nagłówek już wysłane.
    Plik: / var / www / site.com / forum / includes / class_core.php
    Line: 5755

Po włączeniu / powrót na modów:

Ostrzeżenie: Przypisywanie wartości zwracanej przez nowe odniesienie jest przestarzałe w .... / includes / init.php (351): eval () 'd code on line 139

Uwaga: Tylko zmienne powinny być określone przez odniesienie w .... / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na linii 851

Uruchomiony nginx, więc próbowałem:

(Bez;
    przepisać ^ / forum / ((urllist | sitemap_) * \\ (xml |...? txt) (\\ gz))? $ / forum / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php mapa strony = $ 1 ostatni

przepisać / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / ostatnia?;
    przepisać ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / $ 2 Ostatnia;

Wydaje się, że trzeba przekazać przepisuje do dbSEO i vBET, jak mogę to zrobić?

Mam już zasady podobne do:

if (!-e $ REQUEST_FILENAME) {
    przepisać ^ / forum /(.*)$ / forum / vbenterprisetranslator_seo.php ostatniego;
    }

}

if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\. php $") {
    przepisać ^ / forum /(.*)$ / forum / vbenterprisetranslator_seo.php ostatniego;
    }

ale wskazując dbseo ostatni;

Obecny nginx config:

lokalizacja / forum / {

try_files $ uri $ uri / / forum / dbseo.php $ args?;

przepisać

/ Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / ostatnia?;
    przepisać

? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / $ 2 Ostatnia;

if ($ request_uri ~ * ^ / forum / mobiquo) {
    break;
    }

if (-f $ REQUEST_FILENAME) {
    wygasa 30D;
    break;
    }

if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\. php $") {
    przepisać ^ (/ forum / *.) $ / forum / dbseo.php ostatni;
    }

if (!-e $ REQUEST_FILENAME) {
    przepisać ^ / forum / $ / forum / dbseo.php ostatnio (*.);
    }

}
    }

Proszę o pomoc w pomocy

Zakazany

Spróbuj wyłączyć wyświetlanie ostrzeżeń w vB (więcej informacji).

Junior Member

Przykro mi, ale to nie wydaje się rozwiązanie mnie. Ostrzeżenia te mogą dostarczyć cennych informacji w innych obszarach. Czy możesz pomóc rozwiązać ten kompatybilności?

Zakazany

Zmieniliśmy kod i w następnym wydaniu naszego kodu nie spowoduje ostrzeżenie w najnowszej wersji VB. Tych zmian jest zbyt wiele, aby zrobić dla nich szybko naprawić. Ostrzeżenia nie mają wpływu na wyniki. Link, który dałem ci jest oficjalnym vB rozwiązanie nie wyświetli ostrzeżenie. Kwestia ostrzeżenie dotyczy wszystkich wtyczek w najnowszym VB.
    vBET obsługuje obecnie vBSEO i przyjazne URL. Aktualnie nie obsługuje dbSEO. Możesz zmienić zasady, ale nie możemy zagwarantować, że dbSEO nie zrobi przekierowań lub innych niespodzianek - vBET nie zostały zintegrowane i przetestowane z dbSEO.
    Proponuję skorzystać z bezpłatnego, wbudowanego przyjazne url w VB.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •