Zobacz pełną wersję: Integracja vBET z vbMediaWiki
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Nie wiem ten mod. Czy możesz opisać mi jak to działa? Czy to ma swój własny podkatalog w URL? Czy to generuje dane wyjściowe bez użycia global_complete hak (po prostu drukuje je na wyjście)? Czy możesz dać mi dokładny adres, gdzie mogę zobaczyć go w akcji?
Jeszcze powiedzieć, co już próbuje zrobić, aby zintegrować to? Czy używasz kilka wskazówek formie tutaj: - Jakie?
Nie wiem ten mod. Czy możesz opisać mi jak to działa?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235342)
Czy to ma swój własny podkatalog w URL?
Tak.
mandela.org -> Forum Główne
mandela.org / wiki -> MediaWiki (z integracji vbMediaWiki)
Czy to generuje dane wyjściowe bez użycia global_complete hak (po prostu drukuje je na wyjście)?
Nie wiem ... Widzę, poprawny tekst na pierwszy język.
Czy możesz dać mi dokładny adres, gdzie mogę zobaczyć go w akcji?
mandela.org / wiki i wybrać dwa języki
Jeszcze powiedzieć, co już próbuje zrobić, aby zintegrować to?
N / A
Czy używasz kilka wskazówek formie tutaj: - Jakie?
I będzie
Witam Michał, przeczytać i próbowałem, ale nawet nie mogłem umieścić flagi w "nawigacyjny" MediaWiki:-(is there any chance of you (with all his vast knowledge) pomoc w integracji MediaWiki z vBulletin (przy użyciu vbMediaWiki jako pomost)?Jeśli nie znasz lub nie widziałem ten mod tworzy single-sign-on vBulletin, MediaWiki i zostawić z tym samym vBulletin MediaWiki skóry. I MediaWiki jest narzędziem do tworzenia wspólnych treści, była wykorzystywana jako podstawa projektu Wikipedia. pomysł jest, że użytkownicy forum mogą przyczynić się materiał do Wiki w dowolnym języku, a także forum. Jeśli tej interakcji nie jest możliwe w tej chwili, tylko do vBET kolejny gładko rezygnować ten mod już pomaga mi dużo.I oczekują na powrót.Przytulała, Rafael Trevisan.
OK - widzę, że ten mod jest za pomocą global_ kompletne - nie miałem racji mówiąc, że chyba nie z powodu "vbet_flag" problem. Widzę problem i widzę, że rwą się więzi po pierwsze tłumaczenie - to zaczynając od '.' (Kropka) - bez www. Proszę PM mi dostęp szczegóły do Admin CP i FTP - Będę sprawdzić problem i go naprawić.
Tylko opcje vbMediaWiki są te: http://www.mandela.org/vbMediaWiki.png
Niestety, te opcje dają nam nic. W tej chwili zdajemy sobie sprawę z problemu, ale nie znają przyczyny. Dla pełnej diagnozy i korekty musimy dostęp do forum.
Niestety, te opcje dają nam nic. W tej chwili zdajemy sobie sprawę z problemu, ale nie znają przyczyny. Dla pełnej diagnozy i korekty musimy dostęp do forum.
Uwierz mi, jestem zapewnienie dostępu przez FTP. Jestem oddzielenie obszarów innych użytkowników, aby podzielić się tym dostępu. I stworzył administrator dla Ciebie na mojej stronie vBulletin. [] S Rafael.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):