PDA

Zobrazit plnou verzi: Integrace s vBET vbMediaWiki

trevis
12-05-10, 16:34
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!

vBET
12-05-10, 17:57
Nevím, tento mod. Můžete popsat, jak mi to funguje? Má mít vlastní podadresář v URL? To generuje výstup bez použití global_complete háku (jen vytiskne na výstup)? Můžete mi dát přesnou adresu, kde můžu vidět v akci?

Také prosím, sdělte to, co už se snaží udělat pro integraci této? Použili jste několik rad formulář zde: - Jaké?

trevis
12-05-10, 19:01
Nevím, tento mod. Můžete popsat, jak mi to funguje?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=235342)

Má mít vlastní podadresář v URL?
Ano.
mandela.org -> Hlavní fórum
mandela.org / wiki -> MediaWiki (s integrací vbMediaWiki)

To generuje výstup bez použití global_complete háku (jen vytiskne na výstup)?
Já nevím ... Vidím správný text na první jazyk.

Můžete mi dát přesnou adresu, kde můžu vidět v akci?
mandela.org / wiki a zvolit dva jazyky

Také prosím, sdělte to, co už se snaží udělat pro integraci této?
N / A

Použili jste několik rad formulář zde: - Jaké?
Budu

trevis
13-05-10, 00:05
Dobrý den, Michał, jsem četl a snažil se, ale ani nemohl dát vlajky v člen určitý "navbar" MediaWiki:-(is there any chance of you (with all his vast knowledge) pomoci v integraci MediaWiki s vBulletin (pomocí vbMediaWiki jako most)?Pokud neznáte, nebo neviděl tento mod vytvoří single-sign-on vBulletin, MediaWiki a nechat se stejným MediaWiki vBulletin kůže. A MediaWiki je nástroj pro kolaborativní tvorbu obsahu, byl použit jako základ projektu Wikipedie. představa je, že uživatelé fóra může přispět materiálu na wiki v libovolném jazyce, stejně jako fórum. Pokud se tato interakce není možné v současné době, jen aby vBET běží hladce s touto úpravou již pomáhá mi hodně.Čekám na váš návrat.Velké objetí, Rafael Trevisan.

vBET
13-05-10, 18:45
OK - vidím, že tento mod je použití global_ kompletní - Mýlil jsem se tím, že pravděpodobně ne, protože "vbet_flag" vydání. Vidím problém a vidím, že odkazy jsou rozděleny po první překlad - to jsou počínaje. " (Tečka) - bez www. Prosím PM mě přístupové údaje k FTP a správce CP - budu kontrolovat problém a opravit ho.

trevis
13-05-10, 21:37
Toto jsou jediné možnosti vbMediaWiki: http://www.mandela.org/vbMediaWiki.png

vBET
15-05-10, 01:03
Bohužel tyto možnosti nám nic. V tuto chvíli jsme si vědomi problému, ale neznají příčiny. Pro plnou diagnostiku a opravu potřebujeme přístup na fórum.

trevis
15-05-10, 01:32
Bohužel tyto možnosti nám nic. V tuto chvíli jsme si vědomi problému, ale neznají příčiny. Pro plnou diagnostiku a opravu potřebujeme přístup na fórum.
Věřte mi, já jsem poskytuje přístup přes FTP. Jsem oddělující oblasti ostatními uživateli sdílet tento přístup. A vytvořil administrátor pro Vás na mých stránkách vBulletin. [] S Rafael.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1