Zobacz pełną wersję: Rozwiązany &Quot;ta strona ma przekierowanie pętli' z gości
Dostaję błąd, że ostatnio nie mogę się dowiedzieć. Tylko zdarza z gośćmi i Chrome błąd "ten webpage ma pewien przeadresowaæ pêtla". Wydaje się, że dzieje się to tylko ze stron, które nie zostały jeszcze do przetłumaczenia. Oto przykład: http://cellphoneforums.net/de/ ***-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html
Tej samej stronie, ale w języku angielskim: Galaxy Uwaga 3: wyłączenie "Mój magazyn"? (http://cellphoneforums.net/ ***-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html)
Jakieś pomysły?
Zrobiłem kilka dalej kopać i uważam, że to ma coś wspólnego z dostawców pamięci podręcznej, nie są dostępne. Gdy Gości pamięci podręcznej jest wyłączony strony sam już produkować o Przekieruj.
Po aktualizacji najnowszą wersję i zahaczanie yandex, włączyłem pamięci podręcznej Gości na. Teraz, że włączono yandex tłumaczenia rzeczy i stron są nie zaplątuje w pewien przeadresowaæ pêtla.
Ten błąd dzieje się zdecydowanie, gdy dostępne są nie tłumaczenia dostawców, strony nie zostały przetłumaczone i pamięci podręcznej Gości jest na.
Marcin Kalak
02-11-13, 10:39
Dziękujemy za zgłoszenie. Będziemy prowadzić dochodzenie w tej sprawie na naszym forum.
Marcin Kalak
27-12-13, 15:13
Szybkie rozwiązanie tego problemu:
Otwórz plik includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php
Znajdź kod:
function vbet_vbseo_filter_replace_text($text, $allowchars = null, $filter_stop_words = true, $reversable = false) {
if(isset($GLOBALS['FIX_EMAILS'])) {
return vbseo_filter_replace_text ($text, $allowchars, $filter_stop_words, $reversable);
}
static $executed = 0;
$language = vbet_translateAndPrepareTitle($text, $executed);
$executed = 1;
Zastąp kod:
function vbet_vbseo_filter_replace_text($text, $allowchars = null, $filter_stop_words = true, $reversable = false) {
if(isset($GLOBALS['FIX_EMAILS'])) {
return vbseo_filter_replace_text ($text, $allowchars, $filter_stop_words, $reversable);
}
static $executed = 0;
$language = vbet_translateAndPrepareTitle($text, $executed>1);
$executed += 1;
Ten problem zostanie rozwiązany w następnym wydaniu.
tu jest nie taki txt... proszę powiedz mi w którym wierszu znajduje się
Marcin Kalak
07-05-14, 14:52
Lokalizację tych linii kodu w każdej wersji jest inna.
Ta poprawka została dodana do vBET. Najprostszym sposobem jest, jeśli twój vBET aktualizacji do najnowszej wersji.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):