PDA

View Full Version: Lahendatud 'see veebileht on ümber suunatud loop' külalistega

tavenger5
01-11-13, 19:11
Ma saan viimasel ajal viga, et ma ei saa aru. See juhtub alles külalistele ja Chrome viga nagu "See veebileht on uuesti loop". Tundub, et see juhtub alles lehti, mis ei ole veel tõlgitud. Näide: http://cellphoneforums.net/de/ ***-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html

Samal lehel, kuid inglise keeles: Galaxy Märkus 3: keelamine "Minu ajakiri"? (http://cellphoneforums.net/ ***-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html)

Mingeid ideid?

tavenger5
01-11-13, 21:05
Ma tegin mõned veel kaevamise ja usun, et see on midagi pistmist pole vahemälu pakkujad, kusjuures. Kui Külastajate vahemälu on lülitatud sama lehti enam toota suunamine viga.

tavenger5
02-11-13, 02:38
Pärast uuendamist on uusim versioon ja kinnihakkamine yandex, keerasin Külastajate vahemälu uuesti sisse. Nüüd, kui yandex lubatud asjad tõlkimise ja leheküljed on saada püütud ümber silmus.

See viga juhtub kindlasti kui tõlge pakkujaid on saadaval, ei ole tõlgitud lehe Külastajate vahemälu on.

Marcin Kalak
02-11-13, 10:39
Täname aruandlus. Uurime seda küsimust meie test foorum.

Marcin Kalak
27-12-13, 15:13
Kiire parandamine sel teemal:

Avage fail includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php
Leida koodi:

function vbet_vbseo_filter_replace_text($text, $allowchars = null, $filter_stop_words = true, $reversable = false) {
if(isset($GLOBALS['FIX_EMAILS'])) {
return vbseo_filter_replace_text ($text, $allowchars, $filter_stop_words, $reversable);
}
static $executed = 0;
$language = vbet_translateAndPrepareTitle($text, $executed);
$executed = 1;
Asendada see kood:

function vbet_vbseo_filter_replace_text($text, $allowchars = null, $filter_stop_words = true, $reversable = false) {
if(isset($GLOBALS['FIX_EMAILS'])) {
return vbseo_filter_replace_text ($text, $allowchars, $filter_stop_words, $reversable);
}
static $executed = 0;
$language = vbet_translateAndPrepareTitle($text, $executed>1);
$executed += 1;

See küsimus on fikseeritud järgmise vabastamist.

hhumass
06-05-14, 18:45
seal on selliste txt... palun ütle mulle mis rida see asub

Marcin Kalak
07-05-14, 14:52
Neid ridu koodi iga variandi kohta on erinevad.
See parandus lisati vBET. Lihtsam on, kui uuendate oma tänu uusimale versioonile.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1