Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Sitemap URL ir viltotas, vai īsta?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    4

Default Sitemap URL ir viltotas, vai īsta?

Text automatically translated from: German to: Latvian
    Translated text
    Kad pirmo reizi es gribu teikt, ka es domāju vbet par ģeniāls produkts, kas katru centu ir vērts izmaksas, ko tas

Vietnes kartes ir pareizi url url ir šādi:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    vai tikai URL, piemēram, šo:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Es jautāju tāpēc, ka man tas ir galvenais pārdošanas punktu. URL, piemēram, šādi:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    in sitemap ir muļķības, jo viņi izmanto 301 novirzīt uz
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    jānosūta, un Sitemaps ir pareizais URL nav nepareizi ones.

Es arī gribēju jautāt, ja pārrakstīt Sitemaps URL un forumiem es izmantoju tikai forumu URL nav pavediens URL sitemap

liels paldies par palīdzību

ps kāpēc iesūtīt ieguldījumu, ir, ka tas ir aizliegts ievietot saites uz citām vietnēm, ja man nav darīts, ka? Esmu ievietojis tikai pa kreisi no šīs lapas

Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi.

Tajā brīdī, kad jums integrēt vBET ar sitemap ģenerators jums kājmalu nav izvērsušas saites sitemap. vBET nozīmē saites jūsu forumā, lai Google un citi zirnekļi atradīs un būs indekss jūsu tulkoto lapu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums jau ir plānots risinājums, lai atbalstītu paaudzes sitemap ar jau tulkota saitēm (lūdzu, skatīt šeit, lai uzzinātu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Mums nav atbrīvošanas datumu par šo yet. Vispirms mēs pievienosim citus translation motoriem atbalstu vBET3.x (tagad tā ir tikai vBET4.x) un pēc tam mēs īstenosim citas funkcijas - tai skaitā atbalsts tulkots saites sitemap ģenerators. Lūdzu, ņemiet vērā, ka integrācija ar sitemap ģenerators nav nepieciešams vispār - tas ir tikai palīdzība Google kas, iespējams, padarīs jūsu lapas indeksēti ātrāk, tomēr tie tiks indeksētas vienalga, pateicoties Google roboti.

Ja Jums ir kādi nākotnes jautājumi, lūdzu, tikai lūgt

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    4

Translated text
    wow ātri reaģēt, thank you.

Ok tas ir labi, ka ir plānots integrēt tulkoto URL sitemap.

Google veic diemžēl tikai noteiktu skaitu URL, kas ir 301 novirzīšanu, lai šī iespēja būtu ļoti noderīgi un svarīgi.
    Man ir pie mana forumu, bez šo funkciju aptuveni 26.000.000 301 redirects, ka Google varētu sodīt

Esmu izlasījis šo šeit: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Ir arī plānots, ka FORUMS url tiek pievienota sitemap?
    Līdz šim tikai pavediens URL jāievieto.

Man ir 1200 foruma tēmas un 500,000 tāpēc tikai forumos manas Sitemap URL tāpēc būtu svarīgi, lai man, kas ir foruma URL sitemap ir.
    Vai tas ir iespējams?

Pēdējais jautājums.
    Vai ir iespējams nokavējusi visā forumā, kas vienas valodas citā valodā?

Piemērs.
    Man ir vācu forumā, un ka tas vienmēr būs redzams, un katram angļu valodā, tas ir iespējams?

Tāpēc, ka es varētu kopēt forumu par šo pašu domēnu dažādās valodās
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tajā brīdī sitemap integrācija procedūrā neietver pievienojot forumu saites tulkoto lapu. Protams, tas ir iespējams - tikai mums nav jautājums par to pirms, lai mēs nepatika agrāk.

Kādi jautājumi

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    4

Translated text
    ok, jo uz jautājumu, =)

Tāpēc es esmu pieņemta Vācijas forumu (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) Un arī vēlamies angļu lietotājs var izlasīt šo.
    Tad es instalēt VBET un es pie URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    vācu valodā un
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    angļu valodā. tas ir ok, ja es gribu angļu un vācu lietotāji daļa platformu kopā.
    Bet, ja vēlos, vācu un angļu valodas lietotājiem ir savas forums, tad tas būtu labāk es veikt norakstu no foruma
    Tad man ir divi vācu forumos.
    viena domēna uz
    HTML Code:
    deutsch.de
    Vācijas un viens lietotājs par domēna
    HTML Code:
    englisch.com
    angļu lietotājiem. Tas ļauj lietotājam lasīt vecās angļu vācu iemaksas forumam englisch.com, protams, ir angļu valoda pēc noklusējuma.

Tāpēc es esmu bijusi divas neatkarīgas padomes neatkarīgā katra ar savu valodu un savu domēnu.

Es izteicu savu domu, lai saprastu?

Ir izdevīga.
    Google nepieprasa indeksā 10.000.000 lapas no domēna.
    Bet 10 miljoni lappušu indeksēti 50 Google domēnos
    Original text
    Pēdējo reizi Alpha; 28-06-11 pie 15:33.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tādā gadījumā jums nav nepieciešams vBET vispār ... Jums tikai cerate 50 vienā valodā forumos. Tātad, ko tulkojumiem? Lūdzu, paturiet prātā, ka tas būs ļoti dārgi, lai jūs - 50 licences vBulletin un varbūt citu algotu plugins. Arī 50 dēļi patērē daudz vairāk resursu (CPU, atmiņa).

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2011
    Atbildes
    4

Translated text
    Diemžēl tas nav tik vienkārši.
    Man ir vācu forums, kas ir 1.500.000 posts. Šie piedāvājumi, protams, ir arī pieejama visās valodās.
    Basis kā pamata, kā tas bija.
    Es zinu, ka varu būt 50 jaunus forumus tikai tāpēc, ka ir kāda nozīme.
    Kāpēc man būtu 50 jaunus forumus tukšuma dēļ, bet, ja man ir 1.500.000 punkti, kā saturs?
    Bet tikai vienā valodā
    Šis saturs ir ekonomisks faktors var tikt reizināts ar tulkojumu dažādās valodās.
    Tikai 100x darbojas labāk par atsevišķām jomām, kas padomē var pēc tam tulkojot izveidot neatkarīgas pozīcijas.

Pirmo izmaksu faktors ir sekundārs. Vācu forums ir mazāk servera izmaksas 100-200 **** nopelniem.
    Ja angļu kopiju sasniedzot tikai 10% no cieņas, kas joprojām būtu rentabli. Nav jaunu serveri izmaksas esošiem serveriem forums nav aizņemts pietiekami rezerves. Tas rodas tikai licences izmaksām.
    Arī es nevēlos, lai 50 forumus vienu reizi, bet vienmēr pēc otra

Bet es domāju, ka es esmu atradis risinājumu.
    ar htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Ja faktiski strādā.

Bet, atpakaļ uz tēmu
    Labi, es mēģināšu atrast kādu sev, kas var integrēt forumā URL Sitemap.
    Tad es nopirkšu VBET.
    Paldies par palīdzību

un paldies par šo lielisko programmu
    Original text

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •