Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: Site URL sahte ya da gerçek mi?

Junior Member

Default Site URL sahte ya da gerçek mi?

Text automatically translated from: German to: Turkish
    Translated text
    Ben her kuruş maliyeti buna değer olduğunu ustaca bir ürün için BB düşünmek söylemek istediğinizde ilk

site haritaları doğru url url şöyle şöyledir:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    ya da sadece URL bu gibi:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Benim için önemli bir satış noktası olduğu için soruyorum. Bu gibi URL'ler için:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    bir 301 yönlendirmesi kullanarak çünkü bir site haritası da anlamsızdır
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    iletilir ve site haritaları doğru URL yanlış olanları değil sahiptirler.

Ben de Site Haritaları URL'leri yeniden sormak istedim ve ben sadece kullanmak forumlar forum URL site haritası içinde parçacığının URL değil

Yardım için çok teşekkürler

ps neden katkı göndermek bunu yapmadım zaman diğer sitelere bağlantılar yayınlamak yasaktır olmasıdır? Ben sadece bu sayfanın sol gönderdiniz

Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba.

Şu anda site haritası jeneratör ile BB entegre eşik sitemap bağlantılar tercüme değil. Google ve diğer örümcekler ve dizine çevrilen sayfalarda BB forumdaki bağlantılar çevirir, böylece.

Biz zaten zaten tercüme bağlantıları (detaylar için buraya bakın site haritası nesil destek çözüm planlanmış olduğunu lütfen unutmayınız: # post8978 http://www.vbenterprisetranslator.co....html.) Henüz çıkış tarihi yoktur. Öncelikle vBET3.x için diğer çeviri motoru desteği (artık sadece vBET4.x) eklenir ve bundan sonra diğer özelliklerini uygulamak - site haritası jeneratör için tercüme bağlantılar için desteği de dahil olmak üzere. Lütfen bu sadece muhtemelen sayfaları hala bu zaten Google robotlar sayesinde endeksli olacak, daha hızlı endeksli yapacak Google için yardım - sitemap generator ile entegrasyon gerekli olduğunu göz önünde tutmak.

Eğer herhangi bir gelecek sorular sadece isteyiniz

Junior Member

Translated text
    hızlı tepki vay, teşekkür ederim.

Tamam o site haritası için tercüme URL entegre planlanan bu iyi bu.

Google ne yazık ki URL bu özelliği çok yararlı ve önemli olacaktır böylece 301 yönlendirme olduğunu sadece belirli sayıda sürdürmektedir.
    Google cezalandırmak olacağını yaklaşık olarak 26 milyon 301 yönlendirmeleri, bu özelliği olmadan benim forumda var

Burada bu okuduktan: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Ayrıca FORUMLAR url site haritası eklenen planlanmaktadır?
    Şimdiye kadar, sadece iplik URL'sini eklenecek.

Ben 1200 Forum konuları var ve site haritası olan Forumda url olduğunu benim için önemli olurdu 500.000 nedenle Site Haritası URL'sini sadece forumlardır.
    Bu mümkün mü?

Son soru.
    Başka bir dile bir dilde bütün bir forumu mümkün varsayılan mı?

Örnek.
    Bir Alman forum var ve bu her zaman gösterilir olacağını ve İngilizce dillerinde her biri için, bu mümkün mü?

Farklı dilleri kendi etki bir forum kopyalarını yapabilir Çünkü
    Original text

Bu andan site haritası entegrasyon prosedürü az tercüme sayfaları için forum bağlantılar ekleyerek dahil değildir. Tabii ki mümkün bu yüzden önce umursamadı hemen önce bu konuda soru yoktu.

Daha fazla soru

Junior Member

Translated text
    çünkü söz konusu ok; =)

Yani (URL Alman Forumu kabul ettik
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) Ayrıca İngilizce kullanıcı bu okuyabilirsiniz istiyorum.
    Sonra URL BB ve yükleyin
    HTML Code:
    deutsch.de
    Almanca sürümü ve
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    İngilizce sürümü. Ben Almanca ve İngilizce kullanıcıların birlikte bir platform paylaşmak istiyorsanız, o ok bulunuyor.
    Ben Almanca ve İngilizce kullanıcıların kendi forum var isterseniz Ama sonra ben Forum'un bir kopyasını daha iyi olurdu
    Daha sonra iki Alman forumları var.
    bir etki alanından
    HTML Code:
    deutsch.de
    etki alanında Alman ve bir kullanıcı için
    HTML Code:
    englisch.com
    İngilizce kullanıcıları için. Bu tabii ki varsayılan olarak İngilizce olması gereken kullanıcının forumda englisch.com eski İngilizce, Almanca katkıları okumanıza olanak tanır.

Bu yüzden, kendi dil ve kendi etki alanı her bağımsız iki Bağımsız Yönetim Kurulu yaşadım.

Benim fikrim anlamak ifade?

Yararlıdır.
    Google etki alanından endeksi 10 milyon sayfa yok.
    Ancak google 50 etki tarafından endeksli 10 milyon sayfa
    Original text
    Last edited by Alpha; 28-06-11 at 15:33.

Bu durumda tüm BB gerekmez ... Sadece 50 bir dil blogunuzu cerate. Peki çeviriler için? 50 vBulletin lisansları ve belki de diğer ücretli eklentileri - Bu sizin için çok pahalı olacağını unutmayın. Ayrıca 50 kurulları, çok daha fazla kaynak (işlemci, bellek) tüketir.

Junior Member

Translated text
    Ne yazık ki bu kadar basit değildir.
    Ben 1,5 milyon mesaj olan bir Alman forum var. Bu gönderilen tüm dillerde de elbette vardır.
    Onu olduğu gibi temel olarak Temel.
    Ben herhangi bir mantıklı 50 yeni forum tek nedeni olabilir biliyorum.
    Neden 50 yeni forumlar boşluk nedeni olabilir ama içerik olarak 1,5 milyon mesaj varsa? Gerekir
    Ama sadece bir dil
    Bu içerik ekonomik bir faktör, farklı dillere çeviri ile çarpılarak olabilir temsil eder.
    Sadece 100x Kurulu daha sonra bağımsız pozisyon gelişmekte çeviri hangi ayrı etki alanları daha iyi çalışır.

İlk maliyet unsuru ikincildir. Alman forum daha az sunucu maliyeti 100-200 **** hak vardır.
    Eğer hala karlı olacağını onuru sadece% 10 elde bir İngilizce kopyası. Mevcut sunuculara yeni sunucu maliyet hiç forumu yeterli rezervlerine sahip meşgul değildir vardır. Sadece lisans maliyeti doğuracaktır.
    Ayrıca, aynı anda 50 forum yapmak istemiyorum, ancak birbiri ardına her zaman bir

Ama ben bir çözüm bulduk düşünüyorum.
    htaccess içinde
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Gerçekten çalışması gerekir.

Ama geri konu
    Tamam ben Site Haritasında forum URL'sini entegre olabilen birisi kendimi bulmak için çalışacağım.
    Sonra BB alacağım.
    Yardım için teşekkür ederiz

ve bu büyük program için teşekkür ederim
    Original text

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •