Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: URL-ul Sitemap este fals sau real?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Default URL-ul Sitemap este fals sau real?

Text automatically translated from: German to: Romanian
    Translated text
    La prima Vreau să spun că eu cred că vBET pentru un produs ingenios care fiecare cent este în valoare de cheltuielile pe care le

Sitemap-urile sunt URL-ul URL-ul corect cam asa:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    sau doar URL-ul ca si cum acest lucru:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Eu cer, deoarece pentru mine că este un punct de vânzare-cheie. Pentru adresele URL ca aceasta:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    într-un sitemap sunt nonsens, deoarece acestea sunt folosind o redirecţionare 301 pentru a
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    fi transmise şi sitemap-au corect URL-ul nu sunt cele greşite.

De asemenea, am vrut să întreb dacă rescrise în URL-urile Sitemap-uri şi forumuri folosesc doar URL-ul pe forum pentru URL-ul nu firul în sitemap

multumesc pentru ajutor

ps de ce trimite într-o contribuţie este faptul că este interzisă postarea link-uri către alte site-uri atunci când nu am făcut asta? Am postat numai pe partea stângă a acestei pagini

Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună.

In acest moment, atunci când se integreze vBET cu generator de sitemap voi pervazul link-uri nu s-au tradus în sitemap. vBET traduce în link-uri pe forum pentru dvs., astfel încât paianjeni Google şi alte va găsi şi va indicele de pagini traduse.

Vă rugăm să reţineţi că avem deja planificate soluţie pentru a sprijini generarea de harta site cu link-uri deja traduse (a se vedea aici pentru detalii: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Noi nu avem data de lansare pentru acest încă. În primul rând, vom adăuga alte motoare de sprijin obţinute pentru vBET3.x (acum este doar in vBET4.x), şi după care le va pune în aplicare alte caracteristici - inclusiv suport pentru link-uri traduse pentru generatorul de sitemap. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că integrarea cu Generatorul de Sitemap nu este necesară la toate - acest lucru este de ajutor doar pentru Google, care va face, probabil, paginile dvs. indexate mai repede, în continuare cele oricum vor fi indexate datorită roboţi Google.

Dacă aveţi orice întrebări viitoare vă rugăm să cereţi doar

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Translated text
    wow răspuns rapid, vă mulţumesc.

Ok e bine că este planificată să se integreze URL-urile traduse pentru sitemap.

Google urmăreşte, din păcate, doar un anumit număr de URL-uri care au o redirecţionare 301 astfel încât această caracteristică ar fi foarte util şi important.
    Am la forumul meu, fără această facilitate de aproximativ 26 milioane redirecţionări 301 faptul că Google va penaliza

Am citit prin acest aici: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

De asemenea, este planificat ca url-ul FORUMURI adăugat la Sitemap-ul?
    Până în prezent, numai firul URL-ul să fie introdus.

Eu am 1200 si 500.000 de fire de pe forum sunt, prin urmare, numai în forumuri URL-ul Sitemap-ul meu e asa ca ar fi important pentru mine asta e url-ul forumul in sitemap sunt.
    Este posibil?

Ultima întrebare.
    Este implicit posibil printr-o pe forum pentru întreg într-o limbă în alta?

Exemplu.
    Am un forum germană şi că acest lucru va fi întotdeauna afişată şi pentru fiecare în limba engleză, acest lucru este posibil?

Pentru că aş putea face copii ale unui forum pe domeniile lor proprii în diferite limbi
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

La acest moment, procedura de integrare sitemap nu includ adăugarea de link-uri pe forum pentru pentru pagini traduse. Desigur, este posibil - doar nu am avut întrebare despre ea înainte, astfel încât nu ne-am grijă înainte.

Nu înțeleg întrebarea dvs. despre limba forumului. vBET presupune că forumul dvs. are o limbă și o traduce complet în alte limbi. Când forumul dvs. este în limba germană, atunci după ce faceți clic pe steagul englez, întregul forum este tradus în limba engleză - la fel cum puteți vedea pe forumul nostru. Nu trebuie să faceți nicio copie a forumului. De asemenea, o astfel de copie ar fi pentru tine foarte scump - pentru fiecare copie ar fi nevoie de licență separată pentru vBulletin, vBSEO și vBET. De asemenea, conținutul dvs. din fiecare copie se va schimba independent. Nu văd niciun sens pentru asta. Deci - fără coping. vBET se ocupă de tot

Orice întrebări mai mult

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Translated text
    ok, din cauza problemei; =)

Aşa că am acceptat o Forumul German (URL-ul
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) Şi doresc, de asemenea, ghidul de limba engleză poate citi acest lucru.
    Apoi m-am instala vBET şi eu la adresa URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    versiunea în limba germană şi
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    Versiunea în limba engleză. asta e ok daca vreau utilizatorilor limbile germană şi engleză împărtăşesc o platformă împreună.
    Dar dacă vreau utilizatorilor limbile germană şi engleză au pe forum pentru propriile lor, atunci ar fi mai bine să fac o copie a Forumului
    Apoi am avea două forumuri germane.
    un domeniu la
    HTML Code:
    deutsch.de
    pentru ghidul de germană şi unul pe domeniu
    HTML Code:
    englisch.com
    pentru utilizatorii de limba engleză. Acest lucru permite utilizatorului să citească contribuţiilor vechi engleză din germană în englisch.com pe forum pentru ar fi, desigur, limba engleză în mod implicit.

Deci, am avut consiliului de două Independent independente, fiecare cu propria limbă şi de domeniu propriu.

Mi-am exprimat ideea mea de a înţelege?

Este benefică.
    Google nu indexează 10 milioane de pagini dintr-un domeniu.
    Dar 10 milioane de pagini indexate de Google 50 domenii
    Original text
    Ultima modificare făcută de Alpha; 28-06-11 la 15:33.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest caz, nu aveţi nevoie de vBET la toate ... Sunteţi cerate la doar 50 de forumuri o limbă. Deci, pentru ce traduceri? Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că acest lucru va fi foarte costisitoare pentru tine - 50 de licenţe pentru vBulletin si poate alte plugin-uri plătite. De asemenea, 50 placi va consuma resurse mult mai mult (CPU, memorie).

De asemenea, în cazul dvs. aveți 50 de consilii independente - creați 50 de comunități diferite. Cu vBET aveți avantajul comunității deja existente pentru a vă integra cu oameni care folosesc alte limbi... vBET este o idee bună

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Translated text
    Din păcate, nu este atât de simplu.
    Am un forum german care are 1.5 milioane de posturi. Aceste înregistrări sunt, desigur, de asemenea, disponibile în toate limbile.
    Baza de bază, cum ca ar fi fost.
    Ştiu că pot să fie de 50 forumuri noi numai motiv care face nici un sens.
    De ce-aş fi 50 de noi forumuri motive de goliciune, dar dacă am 1.5 milioane posturi ca un conţinut?
    Dar, doar într-o singură limbă
    Acest conţinut a reprezintă un factor economic poate fi înmulţită cu traducerea în diferite limbi.
    Numai 100x funcţionează mai bine pe domenii separate, pe care Consiliul poate apoi traducerea în curs de dezvoltare poziţii independente.

Factor de cost Prima este secundar. Forum pentru german a mai putin costurile de server de 100-200 **** merit.
    În cazul în care o copie în limba engleză a atinge doar 10% din demnitate, care ar fi încă profitabil. Nu există forumuri pe cost cu o schimbare server nou la serverele existente, nu sunt ocupate au suficiente rezerve. Aceasta ar suporta doar costul licenţei.
    De asemenea, nu vreau să fac 50 forumuri puţin o dată, ci mereu unul după altul

Dar cred că am găsit o soluţie.
    în htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Ar trebui să funcţioneze efectiv.

Dar sa ne intoarcem la subiect
    OK am să încerc să mă găseşti pe cineva care poate integra URL-ul pe forum în Sitemap.
    Atunci voi cumpăra vBET.
    Vă mulţumim pentru ajutor

şi vă mulţumesc pentru acest program avantajos
    Original text

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •