View Full Version: vBulletin 3.6.12 un vbet saderība?
Sveiki, Man ir vBulletin 3.6.12 versiju un es nevēlos, lai uzlabotu, jo man šī versija tik buggiest un visātrāk. Man arī ir vbet bezmaksas versija (ar ziedojumu), kas uzstādīti.
Mans forums ir 143k biedri 373k amatu uz īpaša servera, diemžēl es nevaru noteikt visus karodziņus aktīvs, jo slodze ir intensīva (ir tweaked sniegumu pie tā ir vislabāk).
Es gribu pilnu versiju, jo, ja es nemaldos, jūs varat atbildēt vēlamajā izvēlētajā valodā, un ka tā ir labāk servera optimizēta.
Anyway, būtu jauninājums ir viegli darīt, piemēram: unistall bezmaksas versiju un uzstādīt pilnu versiju, vai arī man rodas kaut kāda veida problēmas, to darot?
Un, otrkārt Jūs plānojat uz kādu vasaras pārdošanas vbet:)
Sveiki, vBET 3.x tiek galīgi vairāk optimizēta, ka bezmaksas versija. Ātrāk cache, ātrāk algoritmus, papildu darbības parametrus, ir novērsusi dubultās redirection. Tātad, šajā jomā es varu garantēt, ka tā būs ātrāk un servera slodzi iet uz leju.
Atvainojiet, bet mēs neplānojam kādu vasaru pārdošanu vBET.
Uzstādīšana ir tikpat viegli, kā tas bija. Tik vienkārši atinstalēt bezmaksas versiju un instalēt apmaksāts.
Still - lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET 3.x ir oficialy atbalstīta vB3.8 - jā, mēs esam klienti runing to uz 3,7, un varbūt pat par 3,6. Tātad, ja bezmaksas versija darbojas uz servera, tad tulkojums būtu labi arī maksā vienu. Joprojām nevar garantēt, ka visi papildu funkcijas darbosies. vBET izmanto VB āķi un, ja mēs, izmantojot dažus, kas nav iekļautas 3.6 nav, tad šis kods netiek izpildīts. Bet, pat ja viens vai divi elementi nebūs pieejami, tomēr jums būs daudz ātrāku tulkošanu un mazāk servera slodzes:)
Kas ir āķi un līdzekļi nebūs pieejami? Bezmaksas versija ir nedod man kādas problēmas citiem, tad optimizācijas iezīmes, kas ir iekļautas maksā 4 versiju.
Es nevēlos tērēt naudu veltīgi iespējamās saderības problēmas.
Kas ir āķi un līdzekļi nebūs pieejami? Bezmaksas versija ir nedod man kādas problēmas citiem, tad optimizācijas iezīmes, kas ir iekļautas maksā 4 versiju.
Es nevēlos tērēt naudu veltīgi iespējamās saderības problēmas.
Nezinu - mums nav veikti testi ar šo versiju. Mēs varam sniegt jums visu sarakstu āķiem izmanto vBET un jūs varat pārbaudīt tas tiem tiek nodrošinātas jūsu vBulletin versiju.
kamilkurczak
04-06-10, 16:51
āķis saraksts:
misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start
Man tiešām patīk šī mod daudz, jūs guys domā, ka es ņemšu gūt labumu daudz no tā, vai tas būtu bezjēdzīgi man? Es tiešām nesaprotu, cik svarīgi ir katru no šā āķiem.
Es gribu valde tulkoto ātru un serveri optimizēta, ko pārējā es nezinu, ko es gribētu būt izlaižot, un, ja nepieciešams, bet, protams, es negribu radīt sev problēmas uz mana kuģa, jo man ir ļoti maz laika strādāt tā, vai tas aizņem daudz laika.
Regards
Kā es jau rakstīju jums būs galīgi ir ātrāka tulkojumi un mazāk servera noslodzi. Tulkošanas pati par sevi ir, izmantojot pašu āķi kā bezmaksas versijā, lai tā domāt, lai darbu. Tā vBET netika testēts uz 3,6 vBulletin es neesmu spējīgs pateikt, kura no citas funkcijas var nedarboties uz labi. Lūdzu, pārbaudiet, kuri no konkrētā āķus atbalsta 3,6 VB, un ja kāds nav, mēs jums pateiks, tad ko nestrādās pareizi. Arī jūs varat vienkārši domāt par atjaunināšanu vB sevi ...
Kā uzstādīt darīt?
Atinstalēt bezmaksas versiju un izdzēst visas datu bāzes atsauces un dzēst visus ftp mapes un pēc tam instalējiet maksā versiju?
Atinstalēt veco. Instalējiet jaunu.
Par atinstalēt veco, pietiek izdarīt Admin CP. Protams, ja jūs nevēlaties ir neizmanto failus uz jūsu FTP, jūs varat noņemt šos.
Ierīkojot jaunu viens izskatās gluži kā vienas vecas - augšupielādēt failus, importa ražojuma dokumentāciju, konfigurēt. Arī - par vBSEO integrācijai ir vēl papildu soļi - aprakstīts ļoti labi readme.html failu:)
Es iegādājās "Apmaksātās 4 Versija", es instalējiet to rīt, bet es gribētu, ka jūs pievienot citas kategorijas iekšā licencēšanas sadaļā: Mobile un telekomunikācijas ...
Regards
Un kāda ir jūsu priekšlikums par tā saturu? :)
mobilo telefonu kategorija vispār:)
mobilo telefonu kategorija vispār:)
Tiešām nav ne jausmas, kas būtu iekļauts mūsu licences šajā jomā ... : O Lūdzu PM, ja jūs vēlaties, lai apspriestu šo
Citiem vārdiem, kad dodaties rediģēt savu licenci, atlasiet kategoriju, kas jūsu forumā pieder, mans forums ir par mobilajiem | telefonu un telekomunikāciju, un tas būtu jauki, ka es varētu izvēlēties kaut ko līdzīgu, nevis tikai izvēloties dažādi.
Par vBulletin 3.6.12 viss darbojas labi, tikai nedaudz vairāk par sniegumu un dažas citas lietas, un mēs saņēmām dažas nopietnas lietas šeit. :)
Oh - tagad es saprotu. Es domāju, ka jūs vēlaties, lai mēs mainītu licences līgumu;)
Par veiktspēju - lūdzu, skatiet šeit, lai saņemtu mājienus:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Man veiktspēju tweaked, kas jau, es gaidu nereģistrētiem lietotājiem cache īstenošanu 3,34 versiju. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):