PDA

مشاهده نسخه کامل : صفحه اصلی 3.6.12 و سازگاری فعال تصدی؟

mario06
03-06-10, 07:43
میهمان گرامی ، من نسخه اصلی 3.6.12 و من قصد ندارم برای ارتقاء پیدا کردن این نسخه کمتر buggiest و سریع ترین است. من هم نسخه فعال تصدی های آزاد (با اهداء) نصب شده است.

انجمن های گفتگوی من تا 143k اعضای 373k پست بر روی یک سرور اختصاصی ، متاسفانه من می توانم تمام پرچم فعال تنظیم نشده به خاطر بار شدید است (بهینه سازی عملکرد آن بهترین).

من می خواهم نسخه کامل چون اگر اشتباه نکنم شما می توانید در زبان مورد نظر را انتخاب پاسخ و آن را بهتر سرور بهینه سازی شده است.

به هر حال ، به ارتقاء آسان به دوست : نسخه رایگان را unistall و نصب نسخه کامل و یا برخی از انواع از مشکل روبرو می شوند من در انجام این کار؟

و در مرحله دوم هستند شما در برخی از نوع فروش تابستانی برای فعال تصدی برنامه ریزی :)

vBET
03-06-10, 09:32
میهمان گرامی ، فعال تصدی های 3.x قطعی تر بهینه سازی شده است که نسخه رایگان. سریع تر کش ، الگوریتم های سریع تر ، پارامترهای عملکرد اضافی ، حذف تغییر مسیر دو برابر است. بنابراین در این زمینه می تواند تضمین نماید که آن را سریع تر و بار سرور خود را خواهد رفت پایین.

متاسفیم ، اما ما هرگونه فروش تابستانی برای فعال تصدی برنامه ریزی نیست.

نصب و راه اندازی را به آسانی آن را به عنوان می باشد. پس فقط نسخه رایگان نصب و حذف پرداخت یکی.

هنوز -- لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی های 3.x oficialy برای vB3.8 پشتیبانی -- بله ما مشتریان آن runing در تاریخ 3.7 ، و شاید حتی در 3.6. بنابراین اگر نسخه رایگان است در حال اجرا بر روی سرور خود و سپس ترجمه باید خوب در یک پرداخت. هنوز نمی تواند تضمین نماید که تمام ویژگی های اضافی کار خواهد کرد. فعال تصدی است با استفاده از قلاب VB و اگر ما با استفاده از برخی بر این است که در 3.6 هنوز گنجانده نشده ، و سپس این کد به شما داده نمی شود اعدام است. اما حتی اگر یک یا دو ویژگی در دسترس نخواهد بود ، هنوز هم شما ترجمه بسیار سریع تر و سرور بار کمتر داشته باشند :)

mario06
03-06-10, 17:39
قلابها و ویژگی های در دسترس خواهد بود؟ نسخه رایگان ارائه شده است نه من هر گونه مشکلی ، سایر ویژگی های بهینه سازی که در پرداخت 4 نسخه گنجانده شده است.

من نمی خواهم برای خرج کردن پول در برای مشکلات سازگاری ممکن است بیهوده.

vBET
04-06-10, 14:06
قلابها و ویژگی های در دسترس خواهد بود؟ نسخه رایگان ارائه شده است نه من هر گونه مشکلی ، سایر ویژگی های بهینه سازی که در پرداخت 4 نسخه گنجانده شده است.

من نمی خواهم برای خرج کردن پول در برای مشکلات سازگاری ممکن است بیهوده.

نمی دانم -- ما آزمون ها که در این نسخه ساخته شده است. ما می توانیم به شما لیست تمام از قلاب استفاده شده توسط فعال تصدی می دهد و شما می توانید می کند کسانی که در نسخه اصلی خود را چک کنید.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
لیست قلاب :

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
من واقعا دوست دارم از این وزارت دفاع زیادی است ، آیا شما بچه ها فکر می کنم من یک مقدار زیادی از آن بهره مند و یا آن را برای من بی فایده باشد؟ من واقعا اهمیت هر یک از این قلاب را درک نمی کنند.

از آنجایی که من بسیار می خواهم که من می خواهم هیئت مدیره ترجمه سریع و سرور بهینه سازی شده را همانطور که برای بقیه من نمی دانم آنچه من می خواهم از دست و در صورت نیاز ، اما قطعا من نمی خواهم خودم را هر گونه مشکلی در هیئت مدیره می شود زمان کمی کار می کند اگر زمان زیادی طول می کشد.

با احترام

vBET
05-06-10, 20:32
همانطور که من در حال حاضر نوشت شما قطعی خواهد شد ترجمه سریع تر و سرور بار کمتر داشته باشند. ترجمه خود را با استفاده از قلاب همان در نسخه رایگان پس از آن فرض کنید به کار. از آنجا که فعال تصدی در اصلی 3.6 آزمایش شد من به شما بگویم که از ویژگی های دیگر کار نمی تواند به خوبی قادر نیست. لطفا بررسی کنید که از قلاب داده شده توسط کد vB 3.6 پشتیبانی می شود و اگر برخی از ما بعد از آن شما بگوید چه درست کار نخواهد کرد. همچنین شما می توانید در مورد به روز رسانی های vB خود فکر می کنم...

mario06
06-06-10, 19:22
چگونه نصب باید انجام شود؟

نسخه رایگان را عزل و همه منابع پایگاه داده را حذف و حذف تمام پوشه های FTP و سپس نصب نسخه پرداخت شده؟

vBET
06-06-10, 22:21
حذف یکی از قدیمی. نصب جدید یکی.

برای حذف ، یکی از قدیمی آن را به اندازه کافی برای انجام این کار توسط CP مدیریت. البته اگر شما نمی خواهید به فایل ها بر روی FTP شما استفاده نمی شود ، شما همچنین می توانید آن را حذف.

نصب یکی از جدید به نظر می رسد درست مثل یکی از قدیمی -- فایل های آپلود ، فایل واردات محصول ، پیکربندی است. -- برای ادغام باشد گام های بیشتری وجود دارد -- به خوبی در فایل readme.html توصیف می کند :)

mario06
08-06-10, 12:18
من خریداری شده پرداخت 4 نسخه '، من آن را فردا نصب کنید ، اما من می خواهم که شما می خواهم یکی دیگر از رده در داخل بخش صدور مجوز اضافه کنید : موبایل و مخابرات...

با احترام

vBET
09-06-10, 11:16
و پیشنهاد شما در مورد محتوای آن چیست؟ :)

mario06
09-06-10, 14:41
رده تلفن همراه به طور کلی :)

vBET
09-06-10, 17:31
رده تلفن همراه به طور کلی :)

واقعا هیچ نظری ندارم آنچه که باید در مجوز ما در این زمینه... : O PM اگر می خواهید به این موضوع

mario06
09-06-10, 18:31
به عبارت دیگر زمانی که شما گواهینامه خود را ویرایش کنید ، این رده است که انجمن خود را متعلق به شما انتخاب کنید ، انجمن من در مورد تلفن همراه | تلفن و ارتباطات از راه دور است و این امر می تواند خوب است که من قادر به انتخاب چیزی شبیه به جای فقط انتخاب متفرقه.

صفحه اصلی 3.6.12 همه چیز در حال اجرا است خوب است ، فقط کمی بیشتر بر روی عملکرد و چند چیز دیگر است و ما برخی از مسائل جدی در اینجا. :)

vBET
10-06-10, 11:33
آه -- در حال حاضر من درک می کنم. من فکر کردم که شما می خواهید ما را به تغییر توافقنامه مجوز ؛)
درباره عملکرد -- لطفا اینجا را ببینید برای تذکرات :
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
من این عملکرد بهینه سازی در حال حاضر ، من در انتظار برای پیاده سازی حافظه نهان کاربر ثبت نشده در نسخه 3.34. :)

vBET
22-06-10, 22:17
بنابراین شما آن را دارند حال حاضر : :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1