PDA

View Full Version: vBulletin 3.6.12 ja vbet ühilduvus?

mario06
03-06-10, 07:43
Tere, mul on vBulletin 3.6.12 versiooni ja ma ei kavatse tõsta sest pean seda versiooni vähem buggiest ja kiiremini. Mul on ka vbet tasuta versioon (koos annetuse) paigaldatud.

Minu foorum on 143k liikmed 373k postitusi pühendatud serverit, kahjuks ma ei saa seada kõiki lipud aktiivne, sest koormus on tihe (on kohendanud jõudlus on parem).

Ma tahan, et täisversiooni, sest kui ma ei eksi siis võite vastata soovitud valitud keeles ning et see on parem server optimeeritud.

Igatahes, oleks upgrade oleks lihtne teha meeldib: unistall tasuta versioon ja installida täisversioon või oleks ma kogevad teatud tüüpi probleemi seda teha?

Ja teiseks on teil kavas on mingi suvine müük vbet:)

vBET
03-06-10, 09:32
Tere, vBET 3.x lõplikult rohkem optimeeritud, et tasuta versioon. Kiirem vahemälu, kiirem algoritmide täiendavaid tulemuslikkuse näitajad, mis tuleb kõrvaldada topelt ümbersuunamine. Nii et selles vallas ma ei garanteeri, et see on kiirem ja serveri koormus läheb alla.

Vabandust, aga me ei kavatse ühtegi suve müük vBET.

Paigaldamine on sama lihtne kui see oli. Nii lihtsalt uninstall tasuta versiooni ja paigaldada makstud üks.

Ikka - pange tähele, et vBET 3.x on oficialy toeta vB3.8 - jah meil on kliente astmelaud see 3.7, ja võibolla isegi 3.6. Nii et kui tasuta versioon töötab serveris siis tõlge tuleb trahv ka makstud üks. Ikka ei saa garanteerida, et kõik lisavõimalusi töötab. vBET kasutab vB konksud ja kui me kasutame mõned, mis ei kuulu punktis 3.6 veel, siis see kood ei tehta. Aga isegi kui üks või kaks tunnust ei ole saadaval, ikka pead palju kiiremini tõlked ja vähem koormab serverit:)

mario06
03-06-10, 17:39
Mis konksud ja funktsioonid ei oleks olemas? Tasuta versioon ei ole andnud mulle mingeid probleeme muud siis optimeerimine funktsioone, mis on kantud makstud 4 versiooniga.

Ma ei taha kulutada raha asjata võimaliku kokkusobivuse probleeme.

vBET
04-06-10, 14:06
Mis konksud ja funktsioonid ei oleks olemas? Tasuta versioon ei ole andnud mulle mingeid probleeme muud siis optimeerimine funktsioone, mis on kantud makstud 4 versiooniga.

Ma ei taha kulutada raha asjata võimaliku kokkusobivuse probleeme.

Ei tea - me ei tehtud testid seda versiooni. Saame anda teile terve nimekirja konksud, mida vBET ja saate vaadata ei need on toetatud oma vBulletin versiooni.

kamilkurczak
04-06-10, 16:51
konks nimekiri:

misc_bbcode_complete
useradmin_edit_column1
member_execute_start
userdata_start
global_setup_complete
bbcode_fetch_tags
bbcode_create
cache_templates
postbit_display_start
editor_toolbar_end
forumhome_complete
postbit_display_complete
showthread_similarthreadbit
threadbit_process
album_picture_complete
group_picture
showthread_complete
group_discuss_end
member_complete
external_query
external_start
register_addmember_process
profile_updateprofile
editor_toolbar_end
group_message_post_start
private_insertpm_process
newpost_process
visitor_message_post_start
picture_comment_post_start
profile_complete
register_form_complete
archive_process_start
archive_global
header_redirect
init_startup
mail_send
archive_thread_post
forumbit_display
archive_forum_thread
archive_complete
private_complete
private_messagelist_messagebit
group_discuss_end
group_complete
group_discussionbit_display_start
group_complete
group_discussionbit_display_complete
threadbit_process
online_bit_complete
postbit_display_complete
parse_templates
showthread_postbit_create
showthread_similarthreadbit
login_redirect
profile_editprofile_start
redirect_generic
xml_print_output
external_complete
global_complete
archive_complete
global_start

mario06
05-06-10, 14:45
Ma tõesti meeldib see mod palju, te poisid arvan, et ma kasu palju sellest või oleks mõttetu minu jaoks? Ma tõesti ei mõista, kui tähtis iga selle konksud.

Ma tahan pardal tõlgitud kiire ja server optimeeritud kui ülejäänud ma ei tea mida ma oleksin kaotanud, ja kui vaja, kuid kindlasti ma ei taha tekitada endale mingeid probleeme minu pardal, sest ma oleksin väga natuke aega selle välja, kui see võtab palju aega.

Regards

vBET
05-06-10, 20:32
Nagu ma juba kirjutasin teile lõplikult kiiremat tõlkeid ja vähem serveri koormust. Tõlge ise ei kasuta sama konksud kui tasuta versioon, seega arvan tööle. Kuna vBET ei olnud katsetatud vBulletin 3,6 ma ei saa öelda, mis muid funktsioone ei tööta hästi. Palun kontrollige, millised antud konksud toetavad vB 3.6 ja kui mõned ei ole me teile siis mis ei tööta korralikult. Samuti saab lihtsalt mõelda ajakohastamine vB ise ...

mario06
06-06-10, 19:22
Kuidas installida teha?

Uninstall tasuta versioon ja kustuta kõik andmebaas viited ja kustutada kõik ftp kausta ja seejärel installige maksnud versiooni?

vBET
06-06-10, 22:21
Uninstall vana. Paigaldada uus.

Sest uninstall, vana piisab seda teha Admin AP. Muidugi kui te ei taha ei ole kasutanud failid FTP, saate ka eemaldada need.

Paigaldamine uuega välja nagu vana - faile, import toote faili configure. Samuti - eest vBSEO integratsioon on täiendavaid samme - kirjeldatud väga hästi ReadMe.html file:)

mario06
08-06-10, 12:18
Ostsin "Paide 4 Version", ma installida homme kuid tahaks, et soovite lisada teise kategooria sees litsentseerimise osas: Mobiil-ja telekommunikatsiooni ...

Regards

vBET
09-06-10, 11:16
Ja milline on teie ettepanek umbes selle sisu? :)

mario06
09-06-10, 14:41
mobiiltelefon kategooria üldiselt:)

vBET
09-06-10, 17:31
mobiiltelefon kategooria üldiselt:)

Tõesti ei tea, mida tuleks kanda meie litsentsi selles valdkonnas ... : O Palun PM kui soovite, et arutada seda

mario06
09-06-10, 18:31
Teisisõnu, kui lähete muuta oma litsentsi, siis valige kategooria, et sinu forum kuulub, minu foorum on umbes mobiles | telefonid, telekommunikatsiooni ja oleks tore, et mul oleks võimalik valida midagi sarnast asemel lihtsalt valides mitmesugune.

On vBulletin 3.6.12 kõik on töötab hästi, lihtsalt veidi rohkem jõudlust ja mõned muud asjad, ja me saime mõned tõsised asjad siin. :)

vBET
10-06-10, 11:33
Oh - nüüd ma saan aru. Ma arvasin, et sa tahad meil muuta litsentsilepingu;)
Toimivuse kohta - vt siit näpunäiteid:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

mario06
11-06-10, 07:03
Sain tulemuslikkuse Tweaked välja juba, ma ootan registreerimata kasutaja cache rakendamist 3,34 versioon. :)

vBET
22-06-10, 22:17
Nii et teil on nüüd:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1