View Full Version: Pieņemts CMS preces, kas nav tulkošana
Forumos un blogus, šķiet, darbojas labi, bet CMS pantos nav tulkojot, pievienojot viena svešvalodā. Pievienojot [lang =] [/ lang] tagus manuāli nesniedz atšķirību ne.
Es arī pamanīju, ka nav iespējams pievienot komentārus CMS pantiem. Vēl viens jautājums ir kādu tekstu, šķiet, pazūd, skatoties citās valodās. Piemērs:
http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Es arī pamanīju, ka nav iespējams pievienot komentārus CMS pantiem.
Hey Wulf, jums varbūt ir Dragonbyte Tech Post Template mod vēl iespējota? Man bija tā pati problēma ar bez komentāriem, kas bija iespējams. Pēc atspējošanas ka mod tā strādāja vēlreiz.
Vērsis, paldies par ieteikumu, bet man nav, kas instalēta.
Es esmu kļūst šo Firefox kļūdu konsole, kad mēģināt pievienot komentāru:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") ir spēkā
Es tikai pārbauda viens no jūsu CMS rakstus, devās uz tulkoto lapu, un tā ir iztulkota labi.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka [lang] nav atbalstīta CMS izstrādājumiem, jo tas ir bezjēdzīgi - CMS izstrādājumiem nav kaut kas, ko katrs var rakstīt (piemēram, stabi, blogi) - šie panti ir rakstīti ar ļoti maza cilvēku grupa, kas vajadzētu zināt jūsu forums valodā. Vai jūs tiešām vēlaties, lai jūsu CMS rakstus raksta citās valodās? Un es domāju rakstīts - es zinu, ka jūs vēlaties šļūteni tulkots un Jums tā ir iztulkots:)
Faktiski, tas ir svarīgi, lai mūsu CMS, kas ļauj vairākas valodas. Mums jau ir CMS sadaļas ar rakstiem dažādās valodās. Piemēram:
SaabWorld - Nederlands (http://saabworld.net/section/nederlands-316/)
SaabWorld - Français (http://saabworld.net/section/francais-322/)
Mēs esam pasaules forumā, un vēlētos, lai saglabātu vietējās rakstus no dažādām valstīm viņu dzimtajā valodā. Svarīgi, bet arī CMS raksti blogus.
Piemēram, šī Vācijas rakstu jāiet uz mājas lapu kā CMS raksts, bet sākotnējais teksts vācu jāsaglabā.
http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
Labi, tāpēc - Es saprotu jūsu vajadzībām. Šajā brīdī tas nav pamatots. Mēs strādāsim, lai atbalstītu [lang] arī par CMS izstrādājumiem. Es pieņemu, ka tur bija daži jautājums pirms mēs to atstājām, jo nav vajadzīgs, bet es pārbauda vēlreiz, un redzēt, kas notiek tur:)
PS.
Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu jūsu pēdējā saite jautājums. Es redzu, ka sākotnējais tests nav iekļautas tur. Tāpat, lūdzu, aprakstiet, ka tas ir pasaules mēroga jautājums, vai tikai blogus vai tikai par šo konkrēto blogu ierakstu.
Būtu lieliski, lai šo iespēju CMS izstrādājumiem. Paldies, ka vēlas to.
Jebkurš domas par komentēšanas problēma CMS rakstus?
Es arī pamanīju, ka nav iespējams pievienot komentārus CMS pantiem. Vēl viens jautājums ir kādu tekstu, šķiet, pazūd, skatoties citās valodās. Piemērs: SaabWorld (Polska) - Saab ASV prezes i Dyrektor Timothy Colbeck mówić na pusdienas sierpnia silnika Prasa Gildii
Lūdzu, saglabājiet viens jautājums, uz vienu pavedienu. Pretējā gadījumā mēs būsim zaudējuši diskusijā. Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu uz katru jautājumu. Tāpat, lūdzu, aprakstiet labāks jautājums - kas tieši ir pazudis ...
Šis pavediens ir domāts, lai atbalstītu [lang] izstrādājumos. Atvainojiet par neērtībām - beigās tas palīdzēs mums visiem:)
Atvainojiet, es domāju, šīs jautājums ir saistīti uzņēmumi. Es tikai testē no jauna, un tagad komentāri strādā labi! Diezgan dīvaini, tas tikai nosaka pati tāpēc es ņemšu vainot to uz manu lietotāja kļūda .. ;) Lūdzu, neņemiet vērā
Atvainojiet, es domāju, šīs jautājums ir saistīti uzņēmumi. Es tikai testē no jauna, un tagad komentāri strādā labi! Diezgan dīvaini, tas tikai nosaka pati tāpēc es ņemšu vainot to uz manu lietotāja kļūda .. ;) Lūdzu, neņemiet vērā
Labi, tāpēc. Tas varētu būt arī problēma ar Google tulkojums, vBET nav cache, tad rezultātus, cik drīz vien tulkojums jautājums ir aizgājuši rezultāti ir OK.
Es tiešām biju, izmantojot Microsoft tulkojumiem, kā arī un konstatēja, izstrādājumu daļēji norādot uz augšu. Tāpēc es pārslēdz atpakaļ uz Google tikai un, iespējams, ka fiksēto komentēšanas problēmu. Man vajag darīt daži vairāk testēšana ar Microsoft tulkojumu iestatījumu.
Mums ir viens pazīstams bug in Microsoft tulkošana - tas jau ir novērsts un tiks izlaists vBET4.4.1
Šeit Jūs varat atrast ātrs:
Es tikko pārbaudīta CMS raksts ar lang BBCode pievienoto manuāli un tā atspoguļojas naudas sodu. Lūdzu, testa raksts ar lang un langtitle BBCode pievienot manuāli un pārbaudīt, kā tas uzvedas. Varbūt, kad esat mainījis jau rakstā tika ņemts no vBulletin cache un izmaiņas netika atpazīta.
PS.
Automatizējot aplaušana ir nedarbojas CMA raksti tagad, bet, kad tas jau ietina jāstrādā labi.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):