View Full Version: Приемани CMS статии, които не превода
Форуми и блогове изглежда да работи добре, но на CMS предмети да не се превежда при добавянето на един чужд език. Добавянето на [Lang =] [/ Lang] тагове, ръчно не правят разлика.
Аз също забелязах, че не е възможно да добавяте коментари към статиите CMS. Друг проблем е някакъв текст сякаш изчезва при гледане на други езици. Пример:
http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Аз също забелязах, че не е възможно да добавяте коментари към статиите CMS.
Хей Вулф, мислиш ли, може би имат Post Шаблон Dragonbyte Tech Министерството на отбраната все още поддръжка? Имах един и същ въпрос, без коментари, които са възможни. След блокирането че Министерството на отбраната работи отново.
Телец, благодаря за предложението, но аз не разполагат с тази инсталиран.
Аз съм това в конзола Firefox грешка, когато се опитвате да добавите коментар:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") е нула
Току-що проверих на вашите статии в CMS, отиде преведена страница и е преведена добре.
Моля, обърнете внимание, че [Lang не е подкрепена CMS за статии, защото е няма смисъл - CMS статии, не е нещо, което всеки човек може да напише (като мнения, блогове) - тези статии са написани от много малка група от хора, които трябва да знаете да форум език. Наистина ли искате, CMS статии написани на други езици? И искам да кажа написал - Знам, че искате маркуч преведени и сте го преведох:)
Всъщност, това е важно за нашата система, за да се даде възможност за множество езици. Ние вече имаме CMS раздели със статии, написани на различни езици. Например:
SaabWorld - Nederlands (http://saabworld.net/section/nederlands-316/)
SaabWorld - Français (http://saabworld.net/section/francais-322/)
Ние сме световен форум и би искал да задържи местните статии от различни страни в собствения си език. Важно за блоговете, но също така и за членове на CMS.
Например, този германски статия трябва да отидете на началната страница, като статия в CMS, но оригиналния немски текст трябва да остане.
http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
Така за ОК - Разбирам вашите нужди. В този момент тя не се поддържа. Ние ще работим за подкрепа на [Lang] и за членове на CMS. Предполагам, че имаше някакъв въпрос, преди да тръгнем, това не е необходимо, но аз ще го проверите отново и да видим какво се случва там:)
PS.
Моля, отворете нова тема за последната си връзка въпрос. Виждам, че оригинален тест не е включена там. Също така моля опишете е глобален проблем, или само за блогове, или само за този конкретен блог влизане.
Би било страхотно да имат тази възможност за членовете на CMS. Благодаря за търсене в нея.
Всеки мисли коментира проблем за статии CMS?
Аз също забелязах, че не е възможно да добавяте коментари към статиите CMS. Друг проблем е някакъв текст сякаш изчезва при гледане на други езици. Пример: SaabWorld (Polska) - Saab САЩ prezes и dyrektor Тимъти Colbeck mówić на обяд sierpnia silnika Prasa Gildii
Моля имайте един въпрос, на една нишка. В противен случай ще бъдат изгубени в дискусията. Моля, отворете нова тема за всеки въпрос. Също така моля, опишете по-добре въпроса - какво точно липсва ...
Тази нишка е за подкрепа на [Lang] в статии. Извиняваме се за причиненото неудобство - в края ще ни помогне на всички:)
Съжаляваме, Мислех, че тези въпроса са свързани. Току-що тествани отново и сега коментари се работи добре! Доста странно само по себе си определя, така че аз ще го обвиняват на моя грешка на потребителя .. ;) Моля, игнорирай
Съжаляваме, Мислех, че тези въпроса са свързани. Току-що тествани отново и сега коментари се работи добре! Доста странно само по себе си определя, така че аз ще го обвиняват на моя грешка на потребителя .. ;) Моля, игнорирай
OK така. Тя може да бъде също проблем с превод на Google, vBET не кеш тогава резултатите, така че веднага след като превод въпрос е отишло резултати трябва да бъдат OK.
Аз всъщност използва Microsoft преводи, както и намерени статии частично се показва. Така че аз го превключи обратно към Google и може би този, определен за коментар проблем. Трябва да направя още малко тестове с превода настройка на Microsoft.
Ние имаме един известен бъг в превод на Microsoft - той вече е коригиран и ще бъдат пуснати в vBET4.4.1
Тук можете да намерите бързо решение на проблема:
Просто тествани CMS статия с Lang BBCode добавили ръчно и го превежда глоба. Моля, направете тест статия с Ланг и langtitle BBCode добавили ръчно, и да провери как се държи. Може би, когато сте променили вече съществуващите статия е взета от кеша на Еврофутбол и промените не е бил признат.
PS.
Автоматизиране на амбалаж не работи за статии на CMA, но когато вече е опакована, тя трябва да работи добре.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):