Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: mt.character.restriction

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default mt.character.restriction

Su Modifikacijos išjungta:

Įspėjimas: priskyrimas sugrįžimo vertę nauja nuoroda yra pasmerkta .... / includes / init.php (351): eval () 'd kodas on line 139
    Nepavyko pridėti slapukus, header already sent.
    Vaizdas: / var / www / site.com / forum / includes / class_core.php
    Line: 5755

Su Modifikacijos įjungtas / atgal:

Įspėjimas: priskyrimas sugrįžimo vertę nauja nuoroda yra pasmerkta .... / includes / init.php (351): eval () 'd kodas on line 139

Įspėjimas: tik kintamieji turėtų būti suteiktas atsižvelgiant į .... / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851

Veikia nginx, todėl aš bandžiau:

(Be;
    perrašyti ^ / Forumas / ((Urllist | sitemap_) * \\ (xml |...? txt) (\\ gz))? $ / forumai / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 paskutinis

perrašyti / Forumai / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forums / paskutinis?;
    perrašyti ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumai / 2 $ paskutinis;

Atrodo, man reikia perduoti perrašo į dbSEO ir vBET, kaip man tai padaryti?

Aš jau turiu taisykles, panašias į:

if (! e $ REQUEST_FILENAME) {
    perrašyti ^ / forumų /(.*)$ / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php paskutinis;
    }

}

if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\ PHP $") {
    perrašyti ^ / forumų /(.*)$ / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php paskutinis;
    }

bet nukreipta į dbseo paskutinis;

Dabartinė nginx config:

vieta / Forumas / {

try_files $ uri $ uri / / forum / dbseo.php $ argumentų?;

perrašyti

/ Forumai / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forums / paskutinis?;
    perrašyti

? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumai / 2 $ paskutinis;

if ($ REQUEST_URI ~ * ^ / Forumas / mobiquo) {
    pertrauka;
    }

jei (-f $ REQUEST_FILENAME) {
    baigiasi 30D;
    pertrauka;
    }

if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\ PHP $") {
    perrašyti ^ (/ forumas / *.) $ / Forumas / dbseo.php paskutinis;
    }

if (! e $ REQUEST_FILENAME) {
    perrašyti ^ / Forumas / $ / Forumas / dbseo.php paskutinis (*.);
    }

}
    }

Prašome padėti pagalbos

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Pabandykite išjungti įspėjimus rodymą vB (daugiau informacijos).

Junior Member
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš atsiprašau, bet, kad neatrodo kaip išspręsti man. Šie įspėjimai galėtų suteikti vertingos informacijos ir kitose srityse. Ar galite padėti išspręsti šią suderinamumą?

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Mes pakeitėme kodą ir sekančios laidos mūsų kodas nesukels įspėjimą naujausią VB. Tai pokyčiai yra per daug daryti, kad jų greitai nustatyti. Įspėjimai neturi įtakos rezultatams. Nuoroda, kad aš davė jums yra oficialus sprendimas vB nerodyti įspėjimą. Įspėjimas arba klausimas yra susijęs su visų įskiepių naujausias VB.
    vBET šiuo metu palaiko vBSEO ir draugiškas URL. Mes šiuo metu nepalaiko dbSEO. Jūs galite pakeisti taisykles, bet mes negalime garantuoti, kad dbSEO nedarys nukreipimus ar kitos staigmenos - vBET nebuvo integruotos ir išbandytos su dbSEO.
    Siūlyčiau naudoti nemokamą, įterptųjų draugiškas URL VB.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •