Su Modifikacijos išjungta:
Įspėjimas: priskyrimas sugrįžimo vertę nauja nuoroda yra pasmerkta .... / includes / init.php (351): eval () 'd kodas on line 139
Nepavyko pridėti slapukus, header already sent.
Vaizdas: / var / www / site.com / forum / includes / class_core.php
Line: 5755
Su Modifikacijos įjungtas / atgal:
Įspėjimas: priskyrimas sugrįžimo vertę nauja nuoroda yra pasmerkta .... / includes / init.php (351): eval () 'd kodas on line 139
Įspėjimas: tik kintamieji turėtų būti suteiktas atsižvelgiant į .... / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851
Veikia nginx, todėl aš bandžiau:
(Be;
perrašyti ^ / Forumas / ((Urllist | sitemap_) * \\ (xml |...? txt) (\\ gz))? $ / forumai / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Sitemap = $ 1 paskutinis
perrašyti / Forumai / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forums / paskutinis?;
perrašyti ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumai / 2 $ paskutinis;
Atrodo, man reikia perduoti perrašo į dbSEO ir vBET, kaip man tai padaryti?
Aš jau turiu taisykles, panašias į:
if (! e $ REQUEST_FILENAME) {
perrašyti ^ / forumų /(.*)$ / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php paskutinis;
}
}
if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\ PHP $") {
perrašyti ^ / forumų /(.*)$ / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php paskutinis;
}
bet nukreipta į dbseo paskutinis;
Dabartinė nginx config:
vieta / Forumas / {
try_files $ uri $ uri / / forum / dbseo.php $ argumentų?;
perrašyti
/ Forumai / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forums / paskutinis?;
perrašyti
? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumai / 2 $ paskutinis;
if ($ REQUEST_URI ~ * ^ / Forumas / mobiquo) {
pertrauka;
}
jei (-f $ REQUEST_FILENAME) {
baigiasi 30D;
pertrauka;
}
if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\ PHP $") {
perrašyti ^ (/ forumas / *.) $ / Forumas / dbseo.php paskutinis;
}
if (! e $ REQUEST_FILENAME) {
perrašyti ^ / Forumas / $ / Forumas / dbseo.php paskutinis (*.);