View Full Version: Odbijen Utf8_general_ci preporučeno preko Utf8_bin?
Nije utf8_general_ci preporuča jer
utf8_bin: usporediti konce u binarnu vrijednost svakog znaka u nizu
utf8_general_ci: usporediti nizove korištenje općeg jezika i pravila korištenja slučaju, neosjetljiv usporedbe
Na vas sljedeći inačici možete dodati mogućnost da se ne pretvori charset db stol?
Za vBET predmemorija tablice mi choosed utf8_bin komparator, jer vjerujemo da je to brže nego utf8_general_ci. To je jednostavnije - nema pravila samo usporediti bajtova, tako da bi trebao biti brži da je bilo koji drugi usporedbe temelji se na dodatna pravila (ne testira - samo na temelju iz logike).
Također ne možemo koristiti koristiti utf8_general_ci, jer je canse neosjetljiv, i trebamo točno utakmice u cache.
Imajte na umu da mi ne mijenja ništa u VB model, tako da ne razumijem zašto baš pitate o ne obraćajući db stol charset ... Mi ne pretvoriti ništa u DB. vBET stvara vlastitu stolovi za predmemorije i ne dirati postojeće - ništa se pretvara tamo ...
To je obično dobra ideja da bi isti charset za cijelu bazu podataka, umjesto da 2 različita jer neki dodatni posao (upit) je uključen pri komunikaciji između međusobno ne?
Nema nikakvu komunikaciju između vBET cachea stolova i ostale sheme baze podataka.
Nisam htio reći između vbet i vBulletin sam mean't za tražilice
Tražilice ne vidite svoju bazu podataka.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):