PDA

Επιστροφή στο Forum: Απορρίφθηκε Utf8_general_ci συνιστάται πάνω από Utf8_bin;

mario06
25-07-10, 05:54
Δεν είναι το utf8_general_ci συνιστάται, διότι

utf8_bin: συγκρίνετε χορδές από τα ψηφιακά αξία του κάθε χαρακτήρα της συμβολοσειράς

utf8_general_ci: συγκρίνει συμβολοσειρές με τη χρήση των γενικών κανόνων γλώσσα και τη χρήση πεζών-κεφαλαίων συγκρίσεις

Με την επόμενη έκδοση μπορείτε να προσθέσετε μια επιλογή που δεν μετατρέπει το charset πίνακα db;

vBET
26-07-10, 07:41
Για vBET πίνακες cache που διάλεξαν utf8_bin σύγκρισης, διότι πιστεύουμε ότι αυτό είναι ταχύτερη από ό, τι utf8_general_ci. Είναι πιο απλό - κανένας κανόνας συγκρίνει μόνο bytes, γι 'αυτό θα πρέπει να είναι πιο γρήγορη ότι οποιαδήποτε άλλη comparation βασίζεται σε πρόσθετους κανόνες (δεν δοκιμάστηκε - μόνο με βάση τη λογική έξω).
Επίσης δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη χρήση utf8_general_ci, επειδή είναι canse ευαισθησία, και χρειαζόμαστε ακριβείς αντιστοιχίσεις στη μνήμη cache.

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν αλλάξουμε τίποτα στο μοντέλο VB, οπότε δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί ρωτάτε δεν μετατροπή db charset πίνακα ... Δεν μετατρέψετε οτιδήποτε σε DB. vBET δημιουργεί τους δικούς τους πίνακες του για την προσωρινή μνήμη και δεν αγγίζουν ήδη υπάρχουσες - τίποτα δεν είναι μετατρέπεται εκεί ...

mario06
26-07-10, 12:57
Είναι συνήθως μια καλή ιδέα να κρατήσει το ίδιο σύνολο χαρακτήρων για το σύνολο της βάσης δεδομένων αντί να έχουμε 2 διαφορετικά επειδή κάποια επιπλέον εργασία (ερώτημα) εμπλέκεται όταν επικοινωνούν μεταξύ τους όχι;

vBET
26-07-10, 20:12
Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ vBET πίνακες cache και το υπόλοιπο του σχήματος βάσης δεδομένων.

mario06
27-07-10, 11:31
Εγώ δεν θέλω να πω μεταξύ vbet και vBulletin εγώ mean't για τις μηχανές αναζήτησης

vBET
27-07-10, 19:26
Οι μηχανές αναζήτησης δεν βλέπω τη βάση δεδομένων σας.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1