View Full Version: Tagasi lükata Utf8_general_ci soovitatakse üle Utf8_bin?
Kas pole utf8_general_ci soovitatav, sest
utf8_bin: võtkem palmikutes binaarne väärtus tähtede jada
utf8_general_ci: võtkem strings kasutades üldist keele reegleid ja kasutades väiketähed võrdlusi
On sul järgmise versiooni saate lisada võimalus, et ei teisendada db tabelit charset?
Sest vBET vahemälu tabelid me choosed utf8_bin comparator, sest usume, et see on kiirem kui utf8_general_ci. See on lihtsam - ükski eeskiri lihtsalt võrrelda baiti, seega seda tuleks kiiremini, et kõik teised comparation põhineb täiendavad eeskirjad (ei ole katsetatud - lihtsalt põhineb välja loogika).
Samuti ei saa me kasutada kasutamiseks utf8_general_ci, sest see on canse tundetu ja me peame täpset vastet vahemälu.
Pange tähele, et me ei muuda midagi vB mudel, nii et ma ei ole täpselt aru, miks te küsite umbes mitte konverteerida db tabelit charset ... Me ei saa muuta midagi DB. vBET loob oma tabeleid vahemälu ja ärge puudutage olemasolevaid - miski muutub seal ...
See on tavaliselt hea mõte hoida sama charset kogu andmebaasi asemel 2 erinevat, sest mõned lisatööd (päring) osaleb suheldes omavahel ei?
Ei ole ühtegi suhtlemine vBET cache tabeleid ja ülejäänud andmebaasi skeemi.
Ma ei taha öelda, vahel vbet ja vBulletin ma mean't otsingumootorid
Otsingumootorid ei leia oma andmebaasi.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):