Прагляд поўнай версіі: Адхілены Utf8_general_ci рэкамендуецца больш utf8_bin?
Хіба гэта не рэкамендуецца, таму што utf8_general_ci
utf8_bin: параўнанне радкоў з двайковым значэнне кожнага сімвала ў радку
utf8_general_ci: параўноўваць радкі, выкарыстоўваючы агульныя правілы мовы і з дапамогай параўнання без уліку рэгістра
На вас наступную версію вы можаце дадаць параметр, які не канвертуе кадоўку табліцы БД?
Для vBET табліцы кэша Мы вырашылі utf8_bin кампаратар, таму што мы лічым, што гэта хутчэй, чым utf8_general_ci. Прасцей - не правіла проста параўнаць байт, таму яна павінна быць хутчэй, чым любы іншы comparation на аснове дадатковых правілаў (не правяраў - толькі на аснове з логікі).
Таксама мы не можам выкарыстоўваць utf8_general_ci выкарыстоўваць, таму што гэта canse неадчувальным, і нам трэба дакладнае супадзеньне ў кэшы.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы нічога не змяняюць у мадэлі VB, так што я не зусім разумею, чаму вы пытаецеся ня пераўтварэння табліцы БД кадоўку ... Мы не канвертаваць усё ў БД. vBET стварае свой уласны сталы для кэш-памяці і не чапаць існуючыя - нічога не пераўтворыцца там ...
Гэта звычайна добрая ідэя, каб захаваць той жа набор знакаў для ўсёй базы дадзеных, замест таго, 2 адрозніваецца тым, што некаторыя дадатковыя працы (запыт) удзельнічае пры зносінах адзін з адным ці не так?
Існуе не якой-небудзь сувязі паміж vBET табліцы кэша і астатнія схемы базы дадзеных.
Я не хачу сказаць, паміж vbet і VBulletin я mean't для пошукавых сістэм
Пошукавыя сістэмы не бачаць вашу базу дадзеных.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):