View Full Version: Korisničko ime i dalje prevesti
Postoji mnogo mjesta gdje se prikazuju korisničkog imena. Ako ste pronašli jedan od mjesta gdje korisničkog imena još uvijek su prevedeni - prijavi je ovdje:)
Mi nikada nisu imali takav problem bytheway.gr. Ako promatramo bilo kojem tečaju (imamo verzija 3.8.4 PL1) znači da znamo.
Trenutno je teško uočiti - čudno korisnička imena neće biti preveden. No, postoje neka područja gdje je moguće da korisničko ime će i dalje biti preveden. Ako nađem takvo mjesto ću raditi na njemu:)
Moja korisnička imena su prevedene posvuda, tko je on-line, postove, itd.
Moja korisnička imena su prevedene posvuda, tko je on-line, postove, itd.
Upravo sam provjeriti ovaj post na drugom jeziku - Vaše korisničko ime nije preveden ovdje. Možete li mi PM točno veze gdje je Vaše korisničko ime je prevedena? :)
Upravo sam provjeriti ovaj post na drugom jeziku - Vaše korisničko ime nije preveden ovdje. Možete li mi PM točno veze gdje je Vaše korisničko ime je prevedena? :)
Na svoj forum koji biste trebali imati pristup:)
Na svoj forum koji biste trebali imati pristup:)
Koristite li bilo koji mod koji uklanja komentare? ... :)
Vidi ovo:
Ako ste prevedene svugdje onda pretpostavljam da koristite takve mod.
Hmm Žao mi je ne znam što "ukloniti komentare" znači. Možete li objasniti ili dati primjer takve mod? Možemo sastaviti popis previše od Mods koji "ukloniti komentare".
Hmm Žao mi je ne znam što "ukloniti komentare" znači. Možete li objasniti ili dati primjer takve mod? Možemo sastaviti popis previše od Mods koji "ukloniti komentare".
vBET koristi HTML komentari definirati koje dijelove vaše stranice s rezultatima ne bi trebao biti preveden. To jednostavno stavlja kao tekst između:
i
Dakle, ako koristite neki mod koji čisti HTML komentare onda rezultat koji dolazi do konačnog vBET dodatak (to je ovaj za global_complete kuka) je bez ovog obavještenja i vBET prevodi sve - baš kao što je naredba.
Dakle, molimo naći mod koji je uklanjanje HTML komentare i onemogućiti ili za dodatak korištenje global_complete kuka, set izvršenje bi 1001. Vi ćete to učiniti sve Admin CP.
Ako trebate više savjeta samo pustiti mene znati rado ću vam pomoći:)
Pokušao sam onemogućiti sve global_complete kuka dodatak (osim vBET i vBSEO naravno), ali još uvijek prevodi.
Ja ću morati proći kroz svaki proizvod sada i onemogućiti ga jedan po jedan kako bi pronašli krivca.
Pokušao sam onemogućiti sve global_complete kuka dodatak (osim vBET i vBSEO naravno), ali još uvijek prevodi.
Ja ću morati proći kroz svaki proizvod sada i onemogućiti ga jedan po jedan kako bi pronašli krivca.
Provjerite vBSEO konfiguraciju ako ga koristite. Molimo pošaljite ovdje popis dodataka, možda neki će ime biti prepoznat kao kriv jedan.
Prije objavljivanja - Pročitajte -. 6 preporučene Korisnička imena se preračunavaju u MORH zahvaljujući okvir pod postovi dijelovima računala Vodič # sok od računala (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer -dijelovi-vodič-6-molimo-čitanje prije-posting-29326 /)
kamilkurczak
31-08-10, 10:24
možete zalijepiti ovdje ime ovaj mod? to besplatno ili ne?
Naravno, njegova vrlo popularan mod / hack.
[AJAX] Post Hvala Hack - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231666)
Prije objavljivanja - Pročitajte -. 6 preporučene Korisnička imena se preračunavaju u MORH zahvaljujući okvir pod postovi dijelovima računala Vodič # sok od računala (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer -dijelovi-vodič-6-molimo-čitanje prije-posting-29326 /)
Ovo je integracija problem. Imajte na umu da u vBET Vijeća Europe bit će uključene rješenja samo za domaće vBulletin stranice / predloške, ali rado ćemo vam dati savjete kako integrirati ovaj mod s vBET:) Da biste to učinili morate urediti predložak koji pokazuje ime i neproziran one u ne prevedeno području. Tako je u detaljima:
1. Idi na Admin CP -> Stilovi & Predlošci -> Traži u Predlošci, pronaći i urediti predložak post_thanks_box_bit
2. U predložak pronaći:
{vb:raw thank.username}
3. I zamijeniti:
{vb:raw thank.username}
Morate to učiniti za sve stilove.
A za VB3, budući da kao što je to VB3 bug forum .... lol.
Yep - ali nam je dao link na mod za vB4 verziju, a mi radi na točno mod li nam točka:) Vi istaknuo da imate problem sa mod za vB4: p;)
Za VB3 slične stvari, samo pronaći i zamijeniti drugim tekstom:
Find:
$thank[username]
Zamijeniti:
$thank[username]
Molimo Vas da je to pomoć:)
vBAdvanced Aktivni korisnici:
Predložak 'adv_portal_onlineusers'
<td class="$altbgclass"> <span class="smallfont">$activeusers</ Span> </ td>
Radi savršeno.
U potrazi za nekoga tko je de-prevesti svoje korisničko ime za BB Turniri i ljestve mod za VB 3.8.x.
To izgleda kao da koristi java za izlaz imena.
NVM, mislim da sam ga dobio djelomično.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):