مشاهده نسخه کامل : حل ترجمه معکوس پست ها کار نمی کند
سلام وجود دارد ،
من بعضی از پست های به زبان اسپانیایی ، / ES / ترجمه من است.
زمانی که از این پست به نظر من به طور پیش فرض (انگلیسی) بر روی ریشه ، در زبان اسپانیایی به نظر می رسد.
مثال : بریتانیا subforum می کند همه چیز روسی (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)
این پست به زبان اسپانیایی بود ، ارسال در ساب اسپانیایی ، اما ترجمه نشده است.
آیا من نیاز به این زبان در کنترل پنل قبل از فعال تصدی آن را ترجمه ، و یا باید آن را فقط با به رسمیت شناختن که بخشی از سایت شما با استفاده از زمانی که پست شما اضافه کردن؟
(در صورت نیاز به آن را در کنترل پنل ، که در آن دقیقا؟)
با تشکر
مارتین.
من نیاز به کمک در این ASAP ، در حال حاضر کار ترجمه ، اما آن امکان پذیر نیست برای مردم را به به زبانهای دیگر interract.
(به دلیل خریدم نسخه پرداخت می شود)
تبلیغات در پرشین تولز
ادم گول خور
لطفا خواندن این مقاله و بگویید که آیا شما نیاز به کمک بیشتری در این زمینه.
در مورد پیام اشاره کرد -- آن مشخص شده بود نه به عنوان به زبان های دیگر نوشته شده است. حالا شما باید آن را ویرایش و مارک آن را با زبان BBCode روشن. لطفا متن زیر -- آن را توضیح می دهد چگونه به انجام این کار و همچنین فعال تصدی رسمیت شناختن زبان به صورت خودکار (برای پیام های جدید -- موجود یکی از شما باید به صورت دستی ویرایش کنید و اضافه کردن زبان BBCode روشن) است.
تشکر از شما برای تاییدیه ها -- می تواند کاربر را انتخاب کنید زبان پیش فرض خود را در هر نقطه پس از ثبت نام؟ من می توانم آن را در دسته جمعی و غیره را ببینید
برای کمک شما متشکرم
تشکر از شما برای تاییدیه ها -- می تواند کاربر را انتخاب کنید زبان پیش فرض خود را در هر نقطه پس از ثبت نام؟ من می توانم آن را در دسته جمعی و غیره را ببینید
برای کمک شما متشکرم
همچنین ، من فکر می کنم آن بهتر خواهد بود اگر این افزونه زبان پست و آشکارسازیخودکار ترجمه آن ، و یا معادل آن را ترجمه اگر آن را در یک نسخه ترجمه شده ارسال شده است.
هر فرصتی؟
برای کمک شما متشکرم
کاربر می تواند زبان پیش فرض خود را در هنگام ثبت نام و در CP کاربری انتخاب کنید. همچنین شما می توانید وادار کردن کاربران در حال حاضر موجود زبان پیش فرض خود را به تنظیم -- لطفا گزینه های فعال تصدی در بخش متفرقه را ببینید :)
همچنین ، من فکر می کنم آن بهتر خواهد بود اگر این افزونه زبان پست و آشکارسازیخودکار ترجمه آن ، و یا معادل آن را ترجمه اگر آن را در یک نسخه ترجمه شده ارسال شده است.
هر فرصتی؟
در حال حاضر حمایت. من به شما به مقاله لینک کنید و ببینید که شما آن را نمی خواند ؛) برو به فعال تصدی گزینه در بخش گوگل شما این پیکربندی.
آیا شما نیاز دارید که برخی از کمک اینجا و یا برای این موضوع حل شده است؟ :)
من فکر می کنم سلام کردم آن همسر ، شک یکی اما IM تاریخ و زمان آخرین ارسال که در یک موضوع جدید.
با تشکر دوباره ،
MOGmartin
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):