аз requist тези кълчища функции
първо:
, когато видя флага на страницата, за да преведат, все още URL, които не са свързани с преведени URL, след кликване на URL адресът на страницата ще бъде пренасочи към преведени URL
има ли някъде, за да направи този URL, преведени вече за всеки език с помощта на Аякс или просто да използвате още една заявка да стане свързани с URL на нейния език
Вторият:
Превод на текст от Аякс в controlpanel, така че потребителят може да я използвате, за да преведат текст като нови услуги като:
Google Translate
но само, за текст и ducuments като файлове думите "Майкрософт" и текстови файлове и всички поддържани файлове
ако вие също дават възможност на потребителя да първо да качвате файлове и след това да поиска да превежда, след което тя ще даде резултат, то ще бъде важно допълнение
от начина, по който аз имам обичай услуга за качване и файлове магазин за моите потребители
този характеристики:
1. всеки потребител може да качва всеки файл, който има разрешение в администраторския контролен панел
2.depend на потребителска група: колко потребителя може да е домакин, и колко файлове
3. никой не може да видите другите файлове, с изключение на това, потребителят даде разрешение за потребител / посетител чрез изпращане на електронна поща с код, който на друг потребител, трябва да го напиша да downolad файла и този код, използван само веднъж
4.it използване файлова система и с възможност да бъде над public_html, за да бъдат по-сигурни
някои други функции
тази система на работа, но с малко грешки, това е работа перфектно 3.7
ако използвате тази система, за да се даде възможност за превод подкрепа документ от Google
така че потребителят ще има възможност да преведат тези, с помощта на услугата Google Translate
само с едно кликване
тя също ще бъде чудесно допълнение и мога да направя този продукт - че аз, използвани за моя сайт и аз имам всички права, защото е работа с материали на клиента с тази функция да бъде само за мен "кодове и работа" - за вашата работа и място и ф да го използвате, за да добавите повече възможности и да го продаде и ще ви даде разрешения без съмнение
ако frefer, за да го обсъдим частни с мен, аз оценявам, че
благодаря