i requist Αυτές οι δύο λειτουργίες
πρώτα:
όταν βλέπω τη σημαία της σελίδας για να μεταφράσει, url του δεν εξακολουθεί να συνδέεται με μεταφραστεί url έτσι μετά από το κλικ στη διεύθυνση URL της σελίδας θα ανακατευθύνει να μεταφραστεί url
είναι μακριά εκεί για να κάνουν αυτό που έχουν ήδη μεταφραστεί url για κάθε γλώσσα με τη χρήση ajax ή απλά χρησιμοποιήστε 1 ακόμη ερώτημα για να καταστεί συνδεδεμένο με διεύθυνση URL στη γλώσσα του
δεύτερο:
Μετάφραση κειμένου από τον Άγιαξ στο controlpanel έτσι ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να μεταφράσει το κείμενο ως νέα υπηρεσία, όπως:
Google Translate
αλλά μόνο για το κείμενο και ducuments σαν λέξεις αρχείων της Microsoft και αρχεία κειμένου και οποιαδήποτε αρχεία που υποστηρίζονται
αν σας δίνουμε την δυνατότητα στο χρήστη να μεταφορτώσετε πρώτα τα αρχεία και στη συνέχεια να ζητήσει να μεταφράσει τότε θα δώσει το αποτέλεσμα θα είναι σημαντική προσθήκη
από τον τρόπο που έχω έθιμο υπηρεσία ανεβάσετε και αποθήκευση αρχείων για τους χρήστες μου
έχει αυτό το χαρακτηριστικά:
1. κάθε χρήστης μπορεί να ανεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο που έχει δικαιώματα στο admin panel ελέγχου
2.depend σε ομάδα μελών: πόσο μπορεί να φιλοξενήσει το χρήστη, και πόσα αρχεία
3. κανείς δεν μπορεί να δει άλλα αρχεία εκτός από το χρήστη να δώσει άδεια για το χρήστη / επισκέπτη με την αποστολή e-mail με τον κωδικό ότι ο άλλος χρήστης θα πρέπει να το γράψετε στο downolad το αρχείο, και αυτός ο κώδικας που χρησιμοποιείται μόνο μία φορά
4.it filesystem χρήση και με δυνατότητα να είναι πάνω από public_html να είναι περισσότερο ασφαλείς
κάποια άλλα χαρακτηριστικά
λειτουργία αυτού του συστήματος, αλλά με λίγη σφάλματα, ήταν λειτουργήσει τέλεια στο σημείο 3.7
Εάν χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα να καταστεί δυνατή για μετάφραση εγγράφων υποστήριξη από το google
έτσι ώστε ο χρήστης θα έχει την επιλογή για να μεταφράσει αυτά χρησιμοποιώντας το Google Translate υπηρεσία
απλά με ένα κλικ
θα είναι μεγάλη προσθήκη, επίσης, και μπορώ να κάνω αυτό το προϊόν - που χρησιμοποίησα για την ιστοσελίδα μου και έχω όλα τα δικαιώματα, διότι είναι εργασίες για λογαριασμό τρίτων με αυτό το χαρακτηριστικό να είναι μόνο για μένα »κωδικούς και την εργασία» - για την εργασία και την ιστοσελίδα σας και u μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να προσθέσει περισσότερα χαρακτηριστικά και να το πουλήσει θα σας δώσω τα δικαιώματα χωρίς αμφιβολία
αν frefer για να συζητήσουν το ιδιωτικό μαζί μου εκτιμώ ότι
σας ευχαριστώ