Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: nový 2 funkce

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Default nový 2 funkce

requist i tyto funkce vlek

první:
    když vidím vlajku stránky překládat, přesto jeho url není spojena s přeloženými url, takže po kliknutí URL stránky se přesměruje na přeloženo url

Je pryč, aby se tato skutečnost projeví již URL pro každý jazyk, pomocí AJAX nebo stačí použít 1 více dotazů, aby bylo spojené s URL ve svém jazyce

druhé:
    Přeložit text Ajax v ControlPanel, takže uživatel může využít k přeložit text jako nové služby, jako je:
    Google Translate
    ale jen pro text a ducuments jako slova soubory Microsoft a textové soubory a veškeré podporované soubory

Pokud jste také dát uživateli možnost vkládat první a pak se zeptat na překlad, pak se dá výsledek bude hlavním navíc
    Mimochodem jsem si nahrát vlastní služby a ukládání souborů pro mé uživatele
    má tyto vlastnosti:
    1. Každý uživatel si může nahrát nějaký soubor, který má oprávnění správce v Ovládacích panelech
    2.depend na uživatelské skupiny: jak moc může uživatel host, a kolik souborů
    3. nikdo nemůže vidět jiné soubory s výjimkou uživatel udělit oprávnění pro uživatele / návštěvníka tím, že pošle e-mail s kódem, který jiný uživatel by měl napsat na downolad souboru, a tento kód se používá pouze jednou
    4.it použití souborového systému i se schopností být nad public_html být bezpečnější
    Některé další funkce
    tento systém fungovat, ale s malou chybu, bylo to dokonale fungovat v 3.7

Použijete-li tento systém k tomu, aby pro podporu překladu dokumentu Google
    takže uživatel má možnost převést ty pomocí služby Google Translate
    jen jedním klepnutím

to bude skvělý doplněk a také mohu udělat tento produkt - že jsem použil na mých stránkách a já mám všechna práva, protože to je vlastní práce s touto funkcí bude pro mě jen "kódy a práce" - pro svou práci a místo a u můžete použít k přidání dalších funkcí a prodat ho dám vám bezpochyby oprávnění
    Pokud frefer diskutovat o tom se mnou soukromé Oceňuji, že

děkuji

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den.

Díky za Vaše požadavky. O těchto:

1. To se provádí z výkonnostních důvodů. Pokud někdo hledá na stránce v jeho jazyce, to je velmi vzácné pro změnu jazyků. A přesměrování je s 301, takže roboti jsou spokojeni s těmi. Také v 3.3.0 (zatím nebyla uvolněna) jsme již rozdělené vyrovnávací paměti tabulky na jazyk, tak to by bylo mnoho dotazů, nebo se stolem Cache tabulka pro hlavy jen bude potřeba. Budeme považovat tuto myšlenku. Neslibuji, ale poté, co jsme udělali, co je potřeba pro 3.3.0 a vyzkoušet, můžeme zkontrolovat, jak dopady na výkon to bude mít. Dále upozorňujeme, že přesměrování děje pořád i vBulletin bez mods - co se stane, když jdou do nové funkce.

2. Google TOS není umožňuje uložit překlady více než 15 dnů, takže tyto soubory mají být odstraněny po 2 týdnech. Nejsem si jistý, že to je žádoucí chování, ale budeme vždy v našich silách, aby se vešly Google TOS co nejvíce.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •