requist i tyto funkce vlek
první:
když vidím vlajku stránky překládat, přesto jeho url není spojena s přeloženými url, takže po kliknutí URL stránky se přesměruje na přeloženo url
Je pryč, aby se tato skutečnost projeví již URL pro každý jazyk, pomocí AJAX nebo stačí použít 1 více dotazů, aby bylo spojené s URL ve svém jazyce
druhé:
Přeložit text Ajax v ControlPanel, takže uživatel může využít k přeložit text jako nové služby, jako je:
Google Translate
ale jen pro text a ducuments jako slova soubory Microsoft a textové soubory a veškeré podporované soubory
Pokud jste také dát uživateli možnost vkládat první a pak se zeptat na překlad, pak se dá výsledek bude hlavním navíc
Mimochodem jsem si nahrát vlastní služby a ukládání souborů pro mé uživatele
má tyto vlastnosti:
1. Každý uživatel si může nahrát nějaký soubor, který má oprávnění správce v Ovládacích panelech
2.depend na uživatelské skupiny: jak moc může uživatel host, a kolik souborů
3. nikdo nemůže vidět jiné soubory s výjimkou uživatel udělit oprávnění pro uživatele / návštěvníka tím, že pošle e-mail s kódem, který jiný uživatel by měl napsat na downolad souboru, a tento kód se používá pouze jednou
4.it použití souborového systému i se schopností být nad public_html být bezpečnější
Některé další funkce
tento systém fungovat, ale s malou chybu, bylo to dokonale fungovat v 3.7
Použijete-li tento systém k tomu, aby pro podporu překladu dokumentu Google
takže uživatel má možnost převést ty pomocí služby Google Translate
jen jedním klepnutím
to bude skvělý doplněk a také mohu udělat tento produkt - že jsem použil na mých stránkách a já mám všechna práva, protože to je vlastní práce s touto funkcí bude pro mě jen "kódy a práce" - pro svou práci a místo a u můžete použít k přidání dalších funkcí a prodat ho dám vám bezpochyby oprávnění
Pokud frefer diskutovat o tom se mnou soukromé Oceňuji, že
děkuji