I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: 2 karakteristika të reja

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    34

Default 2 karakteristika të reja

i requist këto tipare tërheqje

parë:
    kur shoh flamurin e faqe për të përkthyer, url tij nuk e lidhur ende me url përkthyer kështu që pas klikoni url faqe do të jetë përcjellëse tek url përkthyer

është atje larg për të bërë këtë url përkthyer tashmë për çdo gjuhë, duke përdorur ajax ose vetëm përdorin më shumë pyetje 1 për ta bërë atë lidhet me url në gjuhën e tij

dytë:
    përkthejnë tekstin nga ajax në controlpanel kështu përdoruesit mund të përdorni atë për të përkthejnë tekstin si shërbim i ri, si:
    Google Translate
    por vetëm për tekstin dhe ducuments si fjalë fotografi microsoft dhe fotografi tekst dhe ndonjë fotografi të mbështetur

në qoftë se ju gjithashtu japin mundësinë për përdorues të ngarkoj fotografi të parë dhe pastaj të kërkoni të përkthejë atëherë ajo do të japë rezultat do të jetë tepër i madh
    nga rruga i kanë porosi të shërbimit ngarkoni dhe fotografi dyqan për përdoruesit e mia
    ajo ka këtë veçori:
    1. çdo përdorues mund të ngarkoni ndonjë fotografi që ka leje në panelin e kontrollit admin
    2.depend për anëtarësimin: sa mund të presë përdoruesit, dhe sa shumë fotografi
    3. askush nuk mund ta shohin të tjerët fotografi, përveç përdoruesit dhënë leje për përdoruesit / vizitor të kihet duke dërguar e-mail me kodin që një përdorues tjetër duhet të shkruajnë për të downolad fotografi, dhe këtë kod përdoret vetëm një herë
    4.it filesystem përdorin edhe me aftësinë për jetë mbi public_html të jenë më të sigurt
    disa karakteristika të tjera
    këtë punë të sistemit, por me bugs pak, ajo ishte punë të përkryer në 3.7

qoftë se ju përdorni këtë sistem për të mundësuar mbështetjen për dokumentin Translate by google
    kështu që përdoruesit do ka mundësi të përkthehet ato duke përdorur shërbimin e google përkthejnë
    vetëm nga një klik

ajo do të jetë gjithashtu tepër i madh dhe unë mund të bëjë këtë produkt - që kam përdorur për web faqen time dhe i kanë të gjitha të drejtat, sepse ajo është punë me porosi me këtë tipar të jetë vetëm për mua "kodet dhe punë" - për punën tuaj dhe të vendit dhe u mund ta përdorin atë për të shtuar më shumë karakteristika dhe t'ia shesë atë unë do t'ju jap lejet pa dyshim
    në qoftë se ju frefer për të diskutuar me mua privat i vlerësojmë se

faleminderit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi.

Faleminderit për kërkesat tuaja. Për ato:

1. Kjo është bërë për arsye të performancës. Nëse dikush është në kërkim në faqen në gjuhën e tij është shumë e rrallë për të ndryshuar gjuhë. Dhe redirection është bërë me 301 robots kështu janë të kënaqur me ata. Gjithashtu në 3.3.0 (nuk lëshuar ende) ne tashmë e ndarë tavolinat cache per gjuhës, kështu që do të jetë shumë pyetje apo shtesë cache tavolinë për tituj të vetëm do të jetë e nevojshme. Ne do të konsiderojë këtë ide. Jo premtimi, por pasi kemi bërë çfarë është e nevojshme për të provuar atë 3.3.0 dhe ne mund të shikoni se si ndikojnë për kryerjen e do të ketë. Gjithashtu ju lutem vini re se redirections ndodh gjatë gjithë kohës edhe në vBulletin pa asnjë mods - shikoni se çfarë ndodh kur të shkojnë në post të ri.

2. TOS Google nuk lejon për të ruajtur përkthime për më shumë se 15 ditë, kështu që fotografi të tilla do të duhet të fshihet pas 2 javësh. Unë nuk jam i sigurt se ajo është e dëshiruar sjellje, por ne do të bëhen gjithmonë më të mirën që të përshtaten TOS Google sa më shumë që të jetë e mundur.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •