i requist këto tipare tërheqje
parë:
kur shoh flamurin e faqe për të përkthyer, url tij nuk e lidhur ende me url përkthyer kështu që pas klikoni url faqe do të jetë përcjellëse tek url përkthyer
është atje larg për të bërë këtë url përkthyer tashmë për çdo gjuhë, duke përdorur ajax ose vetëm përdorin më shumë pyetje 1 për ta bërë atë lidhet me url në gjuhën e tij
dytë:
përkthejnë tekstin nga ajax në controlpanel kështu përdoruesit mund të përdorni atë për të përkthejnë tekstin si shërbim i ri, si:
Google Translate
por vetëm për tekstin dhe ducuments si fjalë fotografi microsoft dhe fotografi tekst dhe ndonjë fotografi të mbështetur
në qoftë se ju gjithashtu japin mundësinë për përdorues të ngarkoj fotografi të parë dhe pastaj të kërkoni të përkthejë atëherë ajo do të japë rezultat do të jetë tepër i madh
nga rruga i kanë porosi të shërbimit ngarkoni dhe fotografi dyqan për përdoruesit e mia
ajo ka këtë veçori:
1. çdo përdorues mund të ngarkoni ndonjë fotografi që ka leje në panelin e kontrollit admin
2.depend për anëtarësimin: sa mund të presë përdoruesit, dhe sa shumë fotografi
3. askush nuk mund ta shohin të tjerët fotografi, përveç përdoruesit dhënë leje për përdoruesit / vizitor të kihet duke dërguar e-mail me kodin që një përdorues tjetër duhet të shkruajnë për të downolad fotografi, dhe këtë kod përdoret vetëm një herë
4.it filesystem përdorin edhe me aftësinë për jetë mbi public_html të jenë më të sigurt
disa karakteristika të tjera
këtë punë të sistemit, por me bugs pak, ajo ishte punë të përkryer në 3.7
qoftë se ju përdorni këtë sistem për të mundësuar mbështetjen për dokumentin Translate by google
kështu që përdoruesit do ka mundësi të përkthehet ato duke përdorur shërbimin e google përkthejnë
vetëm nga një klik
ajo do të jetë gjithashtu tepër i madh dhe unë mund të bëjë këtë produkt - që kam përdorur për web faqen time dhe i kanë të gjitha të drejtat, sepse ajo është punë me porosi me këtë tipar të jetë vetëm për mua "kodet dhe punë" - për punën tuaj dhe të vendit dhe u mund ta përdorin atë për të shtuar më shumë karakteristika dhe t'ia shesë atë unë do t'ju jap lejet pa dyshim
në qoftë se ju frefer për të diskutuar me mua privat i vlerësojmë se
faleminderit