Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 14

Тема: CMS статті не перекладав

Default CMS статті не перекладав

Форумів і блогів, схоже, працює нормально, але CMS статті не перекладав, коли додавання одного іноземною мовою. Додавання [мова =] [/ мова] теги вручну, не робить різниці небудь.

Я також помітив, що неможливо, щоб додавати коментарі до статей CMS. Інша проблема пов'язана з якоюсь текст, здається, зникає при перегляді на інших мовах. Приклад:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    Востаннє редагувалось vBET; 22-01-14 в 10:50. Причина: BBCode корекції

Quote Повідомлення від Wulf View Post
    Я також помітив, що неможливо, щоб додавати коментарі до статей CMS.
    Гей Вульф, ви, можливо, мають Повідомлення мод Шаблон Dragonbyte Технологія все ще включений? Я була така ж проблема, без коментарів, які були можливі. Після відключення, що мода це працює знову.

Телець, дякую за пропозицію, але в мене немає, що встановлено.

Я отримую це в консолі помилки Firefox при спробі додати коментар:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") є нульовим

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я тільки що перевірив одну з ваших статей CMS, відправився в перекладеної сторінки і перекладається також.

Зверніть увагу, що [мова] не підтримується для статей CMS, тому що не має сенсу - CMS статті це не те, що кожен може написати (як і повідомлення, блоги) - ці статті написані дуже невеликої групи людей, які повинні знати свої форум мовою. Ви дійсно хочете, щоб ваша CMS статей бути написані на інших мовах? І я маю на увазі написано - Я знаю, ви хочете шланг переведені, і ви його переклад

Насправді, що важливо для нашої CMS, щоб для декількох мов. У нас вже є ділянки з CMS статей, написаних на різних мовах. Наприклад:

SaabWorld - Nederlands
    SaabWorld - Français

Ми є світовим форумом і хотіла б зберегти місцеві статей з різних країн на їхній рідній мові. Важливо для блогів, а й для статей CMS.

Наприклад, цей німецький статті повинні піти на домашній сторінці статтю CMS, але оригінальний німецький текст повинен залишатися.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    Востаннє редагувалось vBET; 22-01-14 в 10:51. Причина: BBCode корекції

ОТЖЕ, - Я розумію ваші потреби. На даний момент це не підтримується. Ми будемо працювати, щоб прогодувати [мова] і для статей CMS. Я припускаю, що був якийсь питання раніше, і ми залишили його, як не потрібен, але я буду перевіряти його знову і подивитися, що там відбувається

PS.
    Будь ласка, відкрийте нову тему для вашого останнього питання посиланням. Я бачу, що своєрідним тестом не входить туди. Також опишіть відбувається це глобальна проблема чи просто для блогів, або просто для цього конкретного запис у блозі.
    Востаннє редагувалось vBET; 09-08-11 в 18:46.

Було б дивним, щоб мати цю можливість для статей CMS. Дякуємо за дивлячись в неї.

Будь-які думки про коментуючи проблемою для статей CMS?

Quote Повідомлення від Wulf View Post
    Я також помітив, що неможливо, щоб додавати коментарі до статей CMS. Інша проблема пов'язана з якоюсь текст, здається, зникає при перегляді на інших мовах. Приклад: SaabWorld (Polska) - Saab США prezes я dyrektor Тімоті Колбек mówić па обід sierpnia silnika Праса Gildii
    Будь ласка, майте одне питання в одному потоці. В іншому випадку ми буде втрачено в обговоренні. Будь ласка, відкрийте новий потік на кожне питання. Крім того, будь ласка, опишіть краще запитання - що саме не вистачає ...
    Ця тема про підтримку [мова] в статтях. Вибачте за незручності - в кінці, що це допоможе всім нам

Вибачте, я думав, ці питання були пов'язані між собою. Я просто перевіряв ще раз, і тепер коментарі працюють відмінно! Досить дивно це просто закріпилася так що я буду звинувачувати його на помилки користувача .. Прохання ігнорувати

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •