Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 14

Závit: CMS predmety, ktoré nie sú preklady

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Default CMS predmety, ktoré nie sú preklady

Fórach a blogoch sa zdajú byť v poriadku, ale CMS články nie sú prekladaní pri pridávaní v cudzom jazyku. Pridanie [lang =] [/ lang] Tagy ručne nerobí rozdiel, nech.

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Tiež som si všimol, že nie je možné pridávať komentáre CMS články. Ďalším problémom je nejaký text zdá, že zmiznú aj pri sledovaní v iných jazykoch. Príklad:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    Naposledy upravil vBET; 22-01-14 v 10:50. Dôvod: BBCode korekcia

Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal Wulf View Post
    Tiež som si všimol, že nie je možné pridávať komentáre CMS články.
    Hej Wulf, máš snáď Dragonbyte Tech post Šablóna mod stále povolené? Mal som rovnaký problém, bez komentára to bolo možné. Po zakázanie, že mod to fungovalo znovu.

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Taurus, vďaka za návrh, ale nemám to nainštalovaný.

Dostávam to v konzole chyba Firefox pri pokuse o pridanie komentára:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") je null

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Práve som čítala jeden z vašich článkov CMS, šiel do preložené stránky a je preložená dobre.

Vezmite prosím na vedomie, že [lang] nie je podporovaný články CMS, pretože to nemá zmysel - CMS Články nie je niečo, čo každý môže napísať (rovnako ako príspevky, blogy) - tieto články sú písané veľmi malá skupina ľudí, ktorí by mali poznať forum jazyk. Naozaj si chcete CMS články, ktoré v iných jazykoch? A tým myslím písomné - Viem, že chceš hadicu prekladal a vy ste ju prekladal

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

V skutočnosti, to je dôležité pre naše CMS aby bolo možné viac jazykov. Už máme CMS sekcia s článkami písané v rôznych jazykoch. Napríklad:

SaabWorld - Nederlands
    SaabWorld - Français

My sme sa Svetového fóra a rád by som, aby miestne článkov z rôznych krajín v ich vlastnom jazyku. Dôležité pre blogy, ale aj pre články CMS.

Napríklad, malo by to ísť nemecký článok na domovskej stránke v článku CMS, ale pôvodný nemecký text by mal zostať.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    Naposledy upravil vBET; 22-01-14 v 10:51. Dôvod: BBCode korekcia

Dátum registrácie
    10. 2009

OK, takže - rozumiem vašim potrebám. V tejto chvíli nie je podporovaný. Budeme pracovať na podpore [lang] aj pre články CMS. Myslím, že tam bol nejaký problém, než sme odišli, a to ako nie je nutné, ale budem to znovu skontrolovať a zistiť, čo sa stane, že

PS.
    Prosím, otvorte nové vlákno pre posledný odkaz problém. Vidím, že pôvodná skúška nie je obsiahnutý. Popíšte prosím tiež, že je to globálny problém, alebo len pre blogy, alebo len pre tento konkrétny blogu.
    Naposledy upravil vBET; 09-08-11 v 18:46.

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Bolo by úžasné mať túto možnosť pre články CMS. Vďaka za sa do toho.

Akékoľvek myšlienky na komentovanie článkov CMS problém?

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Wulf View Post
    Tiež som si všimol, že nie je možné pridávať komentáre CMS články. Ďalším problémom je nejaký text zdá, že zmiznú aj pri sledovaní v iných jazykoch. Príklad: SaabWorld (Poľska) - Saab USA Prezes aj Dyrektor Timothy Colbeck mówić na obed sierpnia silnika prasa Gildii
    Majte, prosím, jednu otázku na jeden závit. Inak by sme sa stratí v diskusii. Prosím, otvorte nové vlákno na každý problém. Tiež prosím lepšie popísať problém - čo presne chýba ...
    Toto vlákno je o pomoc [lang] v článkoch. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti - na konci to pomôže nám všetkým

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2010

Je nám ľúto, myslel som, tie sa týkali problému. Len som znovu testované a teraz komentáre sú v poriadku! Docela zvláštne to len pevnú sám, takže budem hádzať vinu na moju chybou užívateľa .. Prosím, ignorujte

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •