Forumais ir tinklaraščiais, atrodo, veikia gerai, bet CMS straipsniai nėra vertimo, kai pridedate vieną užsienio kalbą. Pridėjus [lang =] [/ lang] Žymos rankiniu būdu ar ne skirtumą.
Forumais ir tinklaraščiais, atrodo, veikia gerai, bet CMS straipsniai nėra vertimo, kai pridedate vieną užsienio kalbą. Pridėjus [lang =] [/ lang] Žymos rankiniu būdu ar ne skirtumą.
Aš taip pat pastebėjau, tai nėra įmanoma, pridėti komentarus prie TVS straipsnių. Kitas klausimas yra, kai tekstas, atrodo, išnyksta žiūrint į kitas kalbas. Pavyzdžiui:Code:http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Paskutinį kartą redagavo vBET; 22-01-14 prie 10:50. Priežastis: BBCode korekcijos
Jautis, ačiū už pasiūlymą, bet aš neturiu, kad įdiegta.
Gaunu Firefox klaida konsolės, kai bandote pridėti komentarą:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") yra niekinis
Aš ką tik patikrino vieną iš jūsų TVS straipsnių, nuvyko į išverstą puslapį ir yra išversta gerai.
Atkreipkite dėmesį, kad [lang] nepalaikomas CMS straipsnius, nes jis neturi prasmės - TVS daiktai nėra kažkas, ką kiekvienas gali rašyti (pavyzdžiui, pranešimų, dienoraščiai) - šių straipsnių yra parašyta labai maža grupė žmonių, kurie turėtų žinoti savo Forumas Kalba. Ar jūs tikrai norite, kad jūsų TVS straipsnių parašyta kitomis kalbomis? Ir aš tai raštu - Aš žinau, tu nori žarna išverstas ir jūs jį išversti![]()
Tiesą sakant, tai yra svarbus mūsų TVS galima keliomis kalbomis. Mes jau TVS sekcijų su skirtingomis kalbomis parašytų straipsnių. Pavyzdžiui:
SaabWorld - Nederlands
SaabWorld - Français
Mes esame pasaulio forume ir norėtų išlaikyti vietos straipsnių iš įvairių šalių į savo gimtąja kalba. Svarbu, bet taip pat TVS straipsnių dienoraščių.
Pavyzdžiui, šio straipsnio vokiečių turėtų eiti į pagrindinį puslapį CMS straipsnyje, tačiau originalus tekstas vokiečių kalba turėtų likti.
Code:http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
Paskutinį kartą redagavo vBET; 22-01-14 prie 10:51. Priežastis: BBCode korekcijos
Gerai, kad aš suprantu jūsų poreikius. Šiuo metu ji yra nepalaikoma. Mes dirbsime remti [Lang] CMS reikmenys. Aš manau, kad buvo problema prieš, ir mes palikome jį nereikia, bet aš patikrinti iš naujo ir pamatyti, kas atsitinka, yra
PS.
Jūsų paskutinė grandis problemą, prašome atidaryti naują temą. Matau, kad pradinio bandymo neįskaičiuoti. Taip pat aprašykite, yra pasaulinė problema ar tik dienoraščių, arba tiesiog šio dienoraščio įrašas.
Paskutinį kartą redagavo vBET; 09-08-11 prie 18:46.
Tai būtų awesome turėti tokios galimybės CMS straipsniai. Ačiū, kad žiūrėdamas į jį.
Bet koks TVS straipsnių komentavimo problema mintis?
Prašome pasilikti vienas klausimas vienam Tema. Priešingu atveju bus prarasta diskusijose. Prašome atidaryti naują temą už kiekvieną klausimą. Taip pat apibūdinkite geriau - kas tiksliai nėra ...
Šis siūlas yra apie paramą [Lang] straipsniuose. Atsiprašome už nepatogumus - pabaigoje ji padės mums visiems![]()
Atsiprašome, aš maniau, tas klausimas buvo susiję. Aš ką tik buvo patikrintas dar kartą ir dabar yra darbo baudą! Gana keista, jis tik nustatė, kad aš kaltas mano vartotojo klaida ..Prašome ignoruoti