Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 14

Wątek: Artykułów CMS nie tłumacząc

Członek

Default Artykułów CMS nie tłumacząc

Fora i blogi wydają się działać dobrze, ale artykuły CMS nie tłumaczą, kiedy dodając jedną w języku obcym. Dodanie [lang =] [/ lang] tagi ręcznie nie robi różnicy czy.

Członek

Zauważyłem również, że nie jest możliwe dodawanie komentarzy do artykułów CMS. Inną kwestią jest jakiś tekst wydaje się znikać podczas oglądania w innych językach. Przykład:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    Ostatnio edytowane przez vBET; 22-01-14 W 10:50. Powód: Korekta bbcode

Senior Member

Quote Napisał Wulf View Post
    Zauważyłem również, że nie jest możliwe dodawanie komentarzy do artykułów CMS.
    Hey Wulf, czy może mieć postu mod Dragonbyte Tech Szablon nadal aktywna? Miałem ten sam problem z brakiem komentarzy, które były możliwe. Po wyłączeniu, że mod to działa ponownie.

Członek

Taurus, dzięki za sugestię, ale nie mam zainstalowany.

Otrzymuję ten w konsoli Firefox błąd podczas próby, aby dodać komentarz:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") jest pusty

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Właśnie sprawdziłem w jednym z artykułów CMS, udał się do przetłumaczone na stronę i jest tłumaczone dobrze.

Należy pamiętać, że [lang] nie jest obsługiwana dla artykułów CMS, ponieważ nie ma sensu - artykuły CMS nie jest czymś, co każdy może napisać (jak posty, blogi) - te artykuły są pisane przez bardzo małą grupę ludzi, którzy powinni znać forum języka. Czy na pewno chcesz artykułów CMS być napisane w innych językach? I to na piśmie - Wiem, że chcesz wąż przetłumaczone i masz to tłumaczone

Członek

Właściwie, to jest ważne dla naszego CMS pozwalają na wiele języków. Mamy już sekcje CMS z artykułów napisanych w różnych językach. Na przykład:

SaabWorld - Nederlands
    SaabWorld - Français

Jesteśmy to forum świata i chciałby zachować lokalnych artykułów z różnych krajów w ich własnym języku. Ważne dla blogów, ale także artykuły CMS.

Na przykład, niemiecki artykule powinno znaleźć się na stronie głównej jako artykuł CMS, ale oryginalny tekst w języku niemieckim powinno pozostać.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    Ostatnio edytowane przez vBET; 22-01-14 W 10:51. Powód: Korekta bbcode

OK, więc - rozumiem Twoich potrzeb. W tej chwili nie jest obsługiwany. Będziemy pracować na rzecz [lang] także artykułów CMS. Przypuszczam, że był jakiś problem przed i zostawiliśmy to nie potrzebne, ale sprawdzić to jeszcze raz i zobacz co tam się dzieje

PS.
    Proszę otworzyć nowy wątek do ostatniego wydania link. Widzę, że oryginalny test nie jest wliczony w nie. Także proszę opisać to jest to problem globalny, czy tylko w blogach, lub po prostu na tym blogu.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 09-08-11 W 18:46.

Członek

Byłoby to niesamowite mieć taką możliwość dla tych artykułów CMS. Dzięki za patrząc na niego.

Wszelkie myśli na temat problemu komentowania artykułów CMS?

Quote Napisał Wulf View Post
    Zauważyłem również, że nie jest możliwe dodawanie komentarzy do artykułów CMS. Inną kwestią jest jakiś tekst wydaje się znikać podczas oglądania w innych językach. Przykład: SaabWorld (Polska) - Saab USA prezes Dyrektora Izby Skarbowej i Timothy Colbeck mówić Na obiad Sierpnia silnika Prasa Gildii
    Prosimy o zachowanie jednej kwestii na jednym wątku. W przeciwnym razie będziemy stracił w dyskusji. Proszę otworzyć nowy wątek na każdy temat. Także proszę opisać lepiej problem - co właściwie brakuje ...
    Ten wątek ma na celu wsparcie [lang] w wyrobach. Przepraszamy za utrudnienia - w końcu to pomoże nam wszystkim

Członek

Przepraszam, myślałem, tych kwestii były związane. I właśnie badane ponownie i teraz komentarze działają bez zarzutu! Dość dziwne to po prostu stały się więc będę winę na mój błąd użytkowników .. Proszę ignorować

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •