Fora i blogi wydają się działać dobrze, ale artykuły CMS nie tłumaczą, kiedy dodając jedną w języku obcym. Dodanie [lang =] [/ lang] tagi ręcznie nie robi różnicy czy.
Fora i blogi wydają się działać dobrze, ale artykuły CMS nie tłumaczą, kiedy dodając jedną w języku obcym. Dodanie [lang =] [/ lang] tagi ręcznie nie robi różnicy czy.
Zauważyłem również, że nie jest możliwe dodawanie komentarzy do artykułów CMS. Inną kwestią jest jakiś tekst wydaje się znikać podczas oglądania w innych językach. Przykład:Code:http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
Ostatnio edytowane przez vBET; 22-01-14 W 10:50. Powód: Korekta bbcode
Taurus, dzięki za sugestię, ale nie mam zainstalowany.
Otrzymuję ten w konsoli Firefox błąd podczas próby, aby dodać komentarz:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") jest pusty
Właśnie sprawdziłem w jednym z artykułów CMS, udał się do przetłumaczone na stronę i jest tłumaczone dobrze.
Należy pamiętać, że [lang] nie jest obsługiwana dla artykułów CMS, ponieważ nie ma sensu - artykuły CMS nie jest czymś, co każdy może napisać (jak posty, blogi) - te artykuły są pisane przez bardzo małą grupę ludzi, którzy powinni znać forum języka. Czy na pewno chcesz artykułów CMS być napisane w innych językach? I to na piśmie - Wiem, że chcesz wąż przetłumaczone i masz to tłumaczone![]()
Właściwie, to jest ważne dla naszego CMS pozwalają na wiele języków. Mamy już sekcje CMS z artykułów napisanych w różnych językach. Na przykład:
SaabWorld - Nederlands
SaabWorld - Français
Jesteśmy to forum świata i chciałby zachować lokalnych artykułów z różnych krajów w ich własnym języku. Ważne dla blogów, ale także artykuły CMS.
Na przykład, niemiecki artykule powinno znaleźć się na stronie głównej jako artykuł CMS, ale oryginalny tekst w języku niemieckim powinno pozostać.
Code:http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
Ostatnio edytowane przez vBET; 22-01-14 W 10:51. Powód: Korekta bbcode
OK, więc - rozumiem Twoich potrzeb. W tej chwili nie jest obsługiwany. Będziemy pracować na rzecz [lang] także artykułów CMS. Przypuszczam, że był jakiś problem przed i zostawiliśmy to nie potrzebne, ale sprawdzić to jeszcze raz i zobacz co tam się dzieje
PS.
Proszę otworzyć nowy wątek do ostatniego wydania link. Widzę, że oryginalny test nie jest wliczony w nie. Także proszę opisać to jest to problem globalny, czy tylko w blogach, lub po prostu na tym blogu.
Ostatnio edytowane przez vBET; 09-08-11 W 18:46.
Byłoby to niesamowite mieć taką możliwość dla tych artykułów CMS. Dzięki za patrząc na niego.
Wszelkie myśli na temat problemu komentowania artykułów CMS?
Prosimy o zachowanie jednej kwestii na jednym wątku. W przeciwnym razie będziemy stracił w dyskusji. Proszę otworzyć nowy wątek na każdy temat. Także proszę opisać lepiej problem - co właściwie brakuje ...
Ten wątek ma na celu wsparcie [lang] w wyrobach. Przepraszamy za utrudnienia - w końcu to pomoże nam wszystkim![]()
Przepraszam, myślałem, tych kwestii były związane. I właśnie badane ponownie i teraz komentarze działają bez zarzutu! Dość dziwne to po prostu stały się więc będę winę na mój błąd użytkowników ..Proszę ignorować