Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 14

Konu: İYS makaleleri tercüme değil

Üye

Default İYS makaleleri tercüme değil

Forumlar ve bloglar iyi çalışıyor gibi görünüyor, ancak bir yabancı dil eklerken CMS makaleleri tercüme değildir. Ekleme [lang =] [/ lang] etiketleri elle ya da bir fark yaratmıyor.

Üye

Ben de İYS makalelere yorum eklemek mümkün değildir fark ettim. Bir diğer sorun, bazı metin diğer dillerde bakarken kaybolmaktadır. Örnek:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    Last edited by vBET; 22-01-14 at 10:50. Nedeni: bbcode düzeltme

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Wulf View Post
    Ben de İYS makalelere yorum eklemek mümkün değildir fark ettim.
    Hey Wulf, hala Dragonbyte Teknik Mesaj Şablon mod etkin belki? Ben mümkün olduğunu bir yorum ile aynı sorunu vardı. Bu mod devre dışı bıraktıktan sonra tekrar çalıştı.

Üye

Boğa, öneri için teşekkürler ama yüklü zorunda değilsiniz.

Yorum eklemek için çalışırken Firefox hata konsolu alıyorum:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") boş

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Ben sadece, İYS'niz makaleler biri kontrol tercüme sayfası gitti ve iyi tercüme edilir.

CMS (mesajları gibi, bloglar), her biri ne yazabilir bir şey değildir - [tr] bir anlamı yoktur, çünkü CMS makaleler için desteklenmiyor dikkat Lütfen bu makaleleri insanlar çok küçük bir grup tarafından yazılmıştır bilmeli forum dil. İYS'niz makaleler diğer dillerde yazılı gerçekten istiyor musunuz? Ve ben yazılı demek hortum tercüme istediğiniz biliyor ve bunu çevirdik

Üye

Aslında, birden çok dil için izin bizim CMS için önemlidir. Biz zaten farklı dillerde yazılmış makaleler CMS bölümleri var. Örneğin:

SaabWorld - Nederlands
    SaabWorld - Français

Biz bir dünya forumu olan ve kendi dillerinde farklı ülkelerin yerel makaleler tutmak istiyorum. Bloglar için değil, aynı zamanda İYS makaleler için önemlidir.

Örneğin bir İYS makale ancak Almanca orijinal metin olması gerektiği gibi, bu Alman makalede ana sayfasında gitmeli.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    Last edited by vBET; 22-01-14 at 10:51. Nedeni: bbcode düzeltme

Tamam bu yüzden ben senin ihtiyaçlarını anlamak. Şu anda desteklenmiyor. Biz de CMS yazılar için [lang] desteklemek için çalışacaktır. Bazı konu daha önce orada varsayalım ve biz sol olarak gerekli değildir, ama ben onlara tekrar kontrol edin ve orada ne olduğunu göreceksiniz

PS.
    Son bağlantı sorunu için yeni bir konu açın. Ben orijinal test orada yer almadığını görüyoruz. Ayrıca bu özel bir blog girişi için sadece küresel bir sorun ya da sadece bloglar için, ya da lütfen açıklayınız.
    Last edited by vBET; 09-08-11 at 18:46.

Üye

CMS makaleler için bu olasılığı var harika olurdu. Içine bakmak için teşekkür ederiz.

CMS makaleler için yorum sorunla ilgili herhangi bir düşünce var mı?

Quote Nickli Üyeden Wulf View Post
    Ben de İYS makalelere yorum eklemek mümkün değildir fark ettim. Bir diğer sorun, bazı metin diğer dillerde bakarken kaybolmaktadır. Örnek: SaabWorld (Polska) - Saab ABD i dyrektor Timothy Colbeck mówić na öğle sierpnia silnika prasa Gildii prezes
    Lütfen bir iş parçacığı başına bir sorun tutmak. Aksi takdirde biz tartışmaya kaybolur. Lütfen her sayısında başına yeni bir konu açmak. Ayrıca konunun daha iyi lütfen açıklayınız - tam olarak ne eksik olduğunu ...
    Bu konu, makaleler [lang] destekleyen. Üzgünüz rahatsızlık sonunda bize yardımcı olacak

Üye

Üzgünüm, bu konu ile ilgili olduğunu düşündüm. Ben sadece tekrar test edilmiş ve şu anda bir yorum gayet iyi çalışıyor! Ben benim kullanıcı hatası suçu çok güzel garip sadece kendisi sabit .. Göz ardı edin

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •