КПК

Перегляд повної версії: Вже зроблено пропонуємо ручний переклад для користувачів

yahoooh
13-11-10, 17:25
я пропоную також:
Значок "пропонують ручний переклад для користувачів"
це дасть користувачеві можливість внести свій внесок у переклад, а потім його пропозиція буде надіслано на модерацію форумів і адміністратор буде приймати або нема переводу
служби, як звіт пост, але буде для пропоную ручний переклад

це залежить також і від цієї пропозиції:

yahoooh
13-11-10, 18:20
Ви могли б трансфер цього потоку vbet4 запит на виділення відео

vBET
14-12-10, 23:40
Велике спасибі за пропозицію:) Приймаються і додав до TODO список.

Ми плануємо зробив це налаштовується роль хо можете редагувати переклад (ми плануємо включити його в нормальний вигляд не в панелі адміністратора). Таким чином, користувачі з цим налаштована роль буде в змозі змінити перекази без додаткового затвердження. У кеш, він буде відзначений з негативним мітку, чистого співробітництва кеш ніколи не видалить його (він буде додано попередження останньої стратегії очищення).

Будь ласка, скажіть це з таким потенційним рішенням ви все ще відчуваєте, як це повинно бути також можливо для інших, щоб дати пропозиції управляються адміністраторами?

norku
18-06-11, 12:27
Має цю пропозицію було реалізовано?

kamilkurczak
19-06-11, 13:20
привіт,

Міхал вже у відпустці, тому я думаю, що це буде в найближчі вихідні:)

vBET
31-08-12, 11:04
Вже зроблено і включені в кабіні - vBET 3.x і 4.x версій vBET :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1