PDA

مشاهده نسخه کامل : در حال حاضر انجام می شود ترجمه کتابچه راهنمای کاربر را برای کاربران نشان می دهد

yahoooh
13-11-10, 17:25
من پیشنهاد می کنم :
آیکون برای "ترجمه کتابچه راهنمای کاربر را برای کاربران نشان می دهد"
این توانایی کاربر را برای مشارکت در ترجمه و سپس پیشنهاد خود را به انجمن های تخصصی اعتدال ارسال و مدیر سایت را قبول خواهند کرد یا نه ترجمه
خدمات مانند پست گزارش خواهد شد برای پیشنهاد ترجمه کتابچه راهنمای کاربر

این بستگی دارد همچنین در این پیشنهاد :

yahoooh
13-11-10, 18:20
می تواند شما را tranfer این موضوع به vbet4 ویژگی درخواست

vBET
14-12-10, 23:40
لطف بزرگ برای پیشنهاد :) پذیرفته شده و در لیست TODO اضافه شده.

ما قصد داریم به آن را توسط نقش با قابلیت تنظیم هو می توانید ترجمه (که ما برنامه ای برای آن به نظر طبیعی نیست در CP مدیریت شامل) ویرایش. بنابراین کاربران با این نقش پیکربندی خواهد شد قادر به تغییر ترجمه ها بدون هیچ گونه تایید اضافی است. در کش آن خواهد شد با برچسب زمان منفی مشخص شده اند ، همکاری جارو کش خواهد آن را حذف هرگز (آن افزوده خواهد شد ، هشدار به آخرین استراتژی تمیز کردن).

لطفا بگویید با چنین راه حل بالقوه شما هنوز هم احساس مانند است نیز باید امکان را برای دیگران برای دادن پیشنهاد مدیریت توسط مدیران؟

norku
18-06-11, 12:27
این پیشنهاد اجرا شده است؟

kamilkurczak
19-06-11, 13:20
میهمان گرامی ،

میشل است که در حال حاضر در تعطیلات بنابراین من فکر می کنم که آن را در آخر هفته آینده :)

vBET
31-08-12, 11:04
در حال حاضر و در غرفه انجام می شود - علم و تکنولوژی سیاسی نسخه های 3.x و 4.x علم و تکنولوژی سیاسی :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1