Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: Tercüme URL'lere nasıl devre dışı bırakmak için

Kıdemli Üye

Default Tercüme URL'lere nasıl devre dışı bırakmak için

Merhaba BB 2.0 gibi benim ingilizce URL'ler tutmak istiyorum

Nasıl url'ler tercüme devre dışı bırakabilirim?

Kıdemli Üye

Ben gerçekten bu devre dışı bırakmanız gerekir, ben bu mod uzun süre çalıştıran edilmiştir ve yine indeksi 1mil URL'ler zorunda istemiyorsanız, aylar ve aylar alacaktır. Ben daha çok eski url yapısı yardım lütfen devam edecek.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

BB 3.x BB 2'ye göre güvenli bir şekilde çeviri yapar.x eski (tercüme bağlantılar) sadece 301 yönlendirme almak anlamına gelir. Ve bunun anlamı (ve diğer arama motorları Google - sadece hala aynı sayfadaki diğer adres taşındı adresi neden değiştirmek endeksli Bu sayfa gevşek.

Yani hiçbir şey kaybedersiniz. Bu sizin için güvenli.

Her neyse yine de yapmak istiyorsanız bu açık dosya vbenterprisetranslator_seo.php sonra lütfen bu kodu kaldırmak (yorum):
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    Aynı zamanda bulmak gerekmektedir. Admin CP -> Ürünler & Eklentiler -> Eklentiler BB eklentisi adlı Başlatma için init_startup kanca ve bu kodu var Yorum / kaldır:
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

Kıdemli Üye

Mükemmel, teşekkür ederim.

You are welcome

Biz burada ve bizim düşüncemize göre PM yazdığı gibi bu ihtiyacı yoktur ve SEO çevirilmiş URL'ler devre dışı bırakmak için daha iyidir. Bu Google (aranır dilde daha fazla anahtar kelime) tarafından daha iyi konumlandırılmış ve çeviri önce URL'lerinizin indeksleri (301 yönlendirme nedeniyle kullanılır) gevşek ETMEYECEKTIR.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    You are welcome

Biz burada ve bizim düşüncemize göre PM yazdığı gibi bu ihtiyacı yoktur ve SEO çevirilmiş URL'ler devre dışı bırakmak için daha iyidir. Bu Google (aranır dilde daha fazla anahtar kelime) tarafından daha iyi konumlandırılmış ve çeviri önce URL'lerinizin indeksleri (301 yönlendirme nedeniyle kullanılır) gevşek ETMEYECEKTIR.
    I have en büyük sorunu, en tarayıcılarda düzgün dil tarayıcınızın adres çubuğuna url'ler görünmüyor, ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc gösterir, bu yüzden bana bağlayan insanlar önemsiz URL'ler ile bağlantı kuracaktır. Bu SEO için kötü.

Quote Nickli Üyeden Snake View Post
    I have en büyük sorunu, en tarayıcılarda düzgün dil tarayıcınızın adres çubuğuna url'ler görünmüyor, ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc gösterir, bu yüzden bana bağlayan insanlar önemsiz URL'ler ile bağlantı kuracaktır. Bu SEO için kötü.
    Tüm SEO ilk bot gibi insanlar göremeyebilirsiniz. İkinci URL önemsiz değildir - bu iyi. Bu konuda ne yazıyoruz IE gösterir. Opera, Chrome, Firefox Check it - Hepsi güzel. % Gösterimde bir standarttır. IE de sunucuya isteği gönderdiğinizde, sadece hoş görünmüyor saygı. Özel karakterler ile bazı dil biliyorsanız, o zaman bile kontrol ve bazı URL özel harfler% gösterimde - Aynı sayfada olduğunu göreceksiniz.

Özetle: bağlantılar iyi.

Hala biz, başka bir şekilde IE için bağlantılar oluşturmak için istek olarak alabilir. Biz bile zaten (bunu yapmak için nasıl vB4 ile öğrenilen ders bilmek ).
    Last edited by vBET; 25-02-10 at 20:01.

Kıdemli Üye

Nasıl yeni sürümü tekrar url'ler devre dışı bırakabilirim? 3.3.2

Quote Nickli Üyeden Snake View Post
    Nasıl yeni sürümü tekrar url'ler devre dışı bırakabilirim? 3.3.2
    Bu durumda, sadece herhangi bir değişiklik yapılmaması halinde yeterli functions_vbseo_createurl.php dosya

NOT: URL'lerin çeviri DAHA İYİ SEO ve yaptığımız BÜYÜK OPTİMİZASYONU 3.3.2 bu alanda Biz bunun için özel bir algoritma değişiklikler ve daha önce biz son darboğaz olmadığı için, URL'ler için gecikmiş çeviriler eklemek. Yani biz sadece yapılan tam entegrasyon ve gerçek performansını kontrol etmenizi tavsiye ederiz İLE URL'ler tercüme - Eğer bu alanda çok olumlu bir sürpriz olabilir

Kıdemli Üye

Yani ben eski dosya tutmak? ithought yeni bir vbseo entegrasyon göre yeni değişiklikler oldu?

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •