Hi chcę, żeby mój angielski adresy URL takie jak vBET 2.0
Jak wyłączyć przetłumaczone adresów?
Hi chcę, żeby mój angielski adresy URL takie jak vBET 2.0
Jak wyłączyć przetłumaczone adresów?
Muszę wyłączyć te, i prowadzę ten mod długi czas i nie chcą mieć do indeksu 1mil adresów ponownie zajmie wiele miesięcy. Wolałbym zachować stare struktury url proszę o pomoc.
vBET 3.x sprawia, że tłumaczenia w bezpieczny sposób zgodnie z vBET 2.x, oznacza to, że stare (linki nie przetłumaczone) po prostu się przekierowanie 301. I Google (i innych wyszukiwarek) oznacza to- Nie trać tej indeksowane strony wystarczy zmienić adres przyczyną jest wciąż ta sama strona, która przeszła na inny adres.
Tak tracisz nic. Jest bezpieczny dla Ciebie.
W każdym razie, jeśli nadal chcesz to zrobić to proszę otworzyć vbenterprisetranslator_seo.php plik i usunąć (komentarz) ten kod:
Może być również potrzebne do znalezienia w CP Admin -> Produkty i Wtyczki -> Wtyczki vBET plugin o nazwie Inicjalizacja dla init_startup hak i usuń / komentarz nie ten kod:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Perfect, dziękuję.
Zapraszamy
Jak pisaliśmy tutaj i PM w naszym zdaniem nie musisz tego robić, i to jest lepsze dla SEO NIE wyłączyć tłumaczone adresy URL. Te będą lepiej przez Google (kilka słów kluczowych w przeszukiwane języka) i NIE będzie luźne indeksy adresów URL przed tłumaczenie (bo przekierowanie 301 jest używany).
Przede wszystkim SEO jest o jak buty do zobaczenia nie ludzi. Po drugie - adresy URL nie są śmieci - te są w porządku. To, co piszesz o tym jak IE jest to pokazuje. Sprawdź to w Opera, Chrome, Firefox - Wszystko to jest miłe. Ponieważ zapis% jest standardem. I IE również względami kiedy wysłać żądanie do serwera, po prostu nie pokazuje się miło. Jeśli znasz jakiś język, znaki specjalne, to można nawet sprawdzić i zmienić zapis% do znaków specjalnych w niektórych URL - widać, że jest tej samej stronie.
Podsumowując: linki są dobre.
Nadal możemy przyjąć jako wniosek do generowania linków dla IE w inny sposób. Mamy nawet już wiem jak to zrobić (lekcja z vB4).
Ostatnio edytowane przez vBET; 25-02-10 W 20:01.
Jak wyłączyć adresów ponownie w nowej wersji? 3.3.2
W tym przypadku wystarczy, jeśli tylko nie dokonano żadnych zmian w functions_vbseo_createurl.php plik
UWAGA: tłumaczenie adresów URL daje DUŻO LEPSZE SEO i udało się GREAT OPTYMALIZACJA w tym zakresie w pkt 3.3.2 Mamy specjalnie dla tej zmiany algorytmu i dodać opóźnione tłumaczenia adresów URL, ponieważ wcześniej nie było wąskie gardło, które znaleźliśmy w ostatnim czasie. Tak więc radzimy po prostu w pełni integracji i sprawdzić rzeczywistą wydajność Z tłumaczone adresy URL - możesz być bardzo pozytywnie zaskoczony w tej dziedzinieWtedy, jeśli zdecydujesz, że to nadal nie wystarczy, że zawsze można go wyłączyć później. Sprawdź go-jest naprawdę świetny dla Twojego SEO i przyniesie Ci więcej ruchu (ze względu na lepsze pozycje indeksu).
Więc i zachować stary plik? ithought nowe trzeba było nowe zmiany, jak na integracji vbseo?