Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: Kuidas keelata tõlgitud URLid

Senior liige

Default Kuidas keelata tõlgitud URLid

Tere ma tahan hoida mu inglise URLid nagu vbet 2,0

Kuidas keelata tõlkida URL?

Senior liige

Ma tõesti vaja keelata neid, ma käinud see mod pikka aega ja ei tahtnud indeks 1mil URLid uuesti, see võtab kuu ja kuu. Ma pigem säilitada vana url struktuur palun abi.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

vBET 3.x teeb tõlked vBET vastavalt ohutult 2.x, tähendab see, et vana (mitte tõlgitud lingid) lihtsalt saada 301 uuesti. Google (ja muud otsingumootorid) tähendab - see ei lahtised see indekseeritud lehekülje lihtsalt aadressi muutmiseks põhjus on veel samal leheküljel, mis suundus teise aadressi.

Nii et sa lahti midagi. See on ohutu teie jaoks.

Igatahes kui sa ikka tahad seda teha siis palun avada faili vbenterprisetranslator_seo.php ja eemaldada (comment) selle koodi:
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    See võib olla ka vaja leida Admin CP -> Tooted & Plugins -> Plugins vBET plugin nimega Initialization eest init_startup konks ja eemaldage / kommentaar siis selle koodi:
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

Senior liige

Perfect, aitäh.

Olete oodatud

Nagu me kirjutasime siia ja PM te meie arvates te ei vaja seda ja see on parem teie SEO ei keela tõlgitud URL. Need on paremini positsioneeritud by Google (rohkem märksõnu otsida keeles) ja sa ei lahti indeksid URLid enne tõlge (sest 301 ümber kasutamise korral).

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Olete oodatud

Nagu me kirjutasime siia ja PM te meie arvates te ei vaja seda ja see on parem teie SEO ei keela tõlgitud URL. Need on paremini positsioneeritud by Google (rohkem märksõnu otsida keeles) ja sa ei lahti indeksid URLid enne tõlge (sest 301 ümber kasutamise korral).
    Kõige olulisem küsimus, mis mul on enamik brausereid ei näita keelt URLid korralikult brauseri aadressiribale, nad näitavad ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, nii et inimesed ühendab mulle link rämps URL. See on halb seo.

Quote Algselt postitas Snake View Post
    Kõige olulisem küsimus, mis mul on enamik brausereid ei näita keelt URLid korralikult brauseri aadressiribale, nad näitavad ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, nii et inimesed ühendab mulle link rämps URL. See on halb seo.
    Kõigepealt SEO on umbes nagu saapad ei ole inimesed sind näha. Teine - URL-id ei ole rämps - need on ilusad. Mida te kirjutate sellest on kuidas st näitab seda. Check it Opera, Chrome, Firefox - See on kõik kena. Sest% märge standard. Ja IE austab ka seda, kui saata taotluse server, lihtsalt ei näita seda kena. Kui tead mõned keele erimärke, siis saate isegi seda kontrollida ja muuta% märge spetsiaalse tähtede mõned URL - te näete, et see on sama leht.

Kokkuvõtteks: lingid on fine.

Ikka me ei võta seda kui taotluse luua linke IE muul viisil. Me isegi juba tean, kuidas seda teha (õppetund koos VB4 ).
    Viimati muutis vBET; 25-02-10 juures 20:01.

Senior liige

Kuidas keelata URLid taas uus versioon? 3.3.2

Quote Algselt postitas Snake View Post
    Kuidas keelata URLid taas uus versioon? 3.3.2
    Sel juhul piisab, kui sa lihtsalt ei teinud mingeid muutusi functions_vbseo_createurl.php fail

MÄRKUS: tõlke-ide annab teile PALJU PAREM SEO ja me tegime GREAT optimization selles valdkonnas 3.3.2 Meil on spetsiaalselt valmistatud algoritm muudatused selle ja lisada hilineb tõlked URL, kuna varem oli kitsaskohaks mis me leidsime hiljuti. Nii et soovitame just täieliku integratsiooni ja kontrollida oma tegelike tulemuste KOOS tõlgitud URL - võite olla väga positiivselt üllatunud selles valdkonnas

Senior liige

Nii et ma saan vana faili? ithought uuega oli muudatusi ühe vbseo integratsioon?

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •