Tere ma tahan hoida mu inglise URLid nagu vbet 2,0
Kuidas keelata tõlkida URL?
Tere ma tahan hoida mu inglise URLid nagu vbet 2,0
Kuidas keelata tõlkida URL?
Ma tõesti vaja keelata neid, ma käinud see mod pikka aega ja ei tahtnud indeks 1mil URLid uuesti, see võtab kuu ja kuu. Ma pigem säilitada vana url struktuur palun abi.
vBET 3.x teeb tõlked vBET vastavalt ohutult 2.x, tähendab see, et vana (mitte tõlgitud lingid) lihtsalt saada 301 uuesti. Google (ja muud otsingumootorid) tähendab - see ei lahtised see indekseeritud lehekülje lihtsalt aadressi muutmiseks põhjus on veel samal leheküljel, mis suundus teise aadressi.
Nii et sa lahti midagi. See on ohutu teie jaoks.
Igatahes kui sa ikka tahad seda teha siis palun avada faili vbenterprisetranslator_seo.php ja eemaldada (comment) selle koodi:
See võib olla ka vaja leida Admin CP -> Tooted & Plugins -> Plugins vBET plugin nimega Initialization eest init_startup konks ja eemaldage / kommentaar siis selle koodi:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Perfect, aitäh.
Olete oodatud
Nagu me kirjutasime siia ja PM te meie arvates te ei vaja seda ja see on parem teie SEO ei keela tõlgitud URL. Need on paremini positsioneeritud by Google (rohkem märksõnu otsida keeles) ja sa ei lahti indeksid URLid enne tõlge (sest 301 ümber kasutamise korral).
Kõigepealt SEO on umbes nagu saapad ei ole inimesed sind näha. Teine - URL-id ei ole rämps - need on ilusad. Mida te kirjutate sellest on kuidas st näitab seda. Check it Opera, Chrome, Firefox - See on kõik kena. Sest% märge standard. Ja IE austab ka seda, kui saata taotluse server, lihtsalt ei näita seda kena. Kui tead mõned keele erimärke, siis saate isegi seda kontrollida ja muuta% märge spetsiaalse tähtede mõned URL - te näete, et see on sama leht.
Kokkuvõtteks: lingid on fine.
Ikka me ei võta seda kui taotluse luua linke IE muul viisil. Me isegi juba tean, kuidas seda teha (õppetund koos VB4).
Viimati muutis vBET; 25-02-10 juures 20:01.
Kuidas keelata URLid taas uus versioon? 3.3.2
Sel juhul piisab, kui sa lihtsalt ei teinud mingeid muutusi functions_vbseo_createurl.php fail
MÄRKUS: tõlke-ide annab teile PALJU PAREM SEO ja me tegime GREAT optimization selles valdkonnas 3.3.2 Meil on spetsiaalselt valmistatud algoritm muudatused selle ja lisada hilineb tõlked URL, kuna varem oli kitsaskohaks mis me leidsime hiljuti. Nii et soovitame just täieliku integratsiooni ja kontrollida oma tegelike tulemuste KOOS tõlgitud URL - võite olla väga positiivselt üllatunud selles valdkonnas![]()
Nii et ma saan vana faili? ithought uuega oli muudatusi ühe vbseo integratsioon?