Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 14 , 14

Konu: Kullanıcılar farklı dilde gönderme

Kıdemli Üye

Yanıtlarken ve açıklamak için teşekkürler, vbseo site haritası yakında otomatik olarak ilgilenir, güncelleştirilmiş bir sürümünü yayımladı olacak?

I google indeksleme almak için bayraklar göstermek için varsa ben hala otomatik dil değişikliği olabilir?

Benim özel bbcode i için kodu tekrar bakmak için ekstra bir dosya ile birlikte benim sürüm CODE bbcode altında php dosyaları eklemek zorunda kaldım hala <pre> etiketleri korur ... vb burada bir örnek parçacığının Seçilen sayfa Değiştir VBA kodu baskı sorunları sitemde BB kullanarak olacağını düşünüyor musunuz?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Biz kek otomatik olarak vBSEO ve site haritası entegrasyon umurunda BB sürüm olmayacaktır. Bu mod (herhangi bir kanca yok) izin verir, çünkü bu mümkün değildir. Bu entegrasyon basit kod değişiklikleri gerektirir neden bulmak yerine düzeyde çok iyi readme dosyasında açıklanmıştır bu nedenle metin editörü bo yaptım nasıl kullanılacağını bilmek enought.

Google sitemap generator ile entegre bayrakları sahip değilsiniz. Yine de biz tavsiye bayrakları dahil (neden zaten açıklanan). Bayrakları yönetimi ve yeniden yönlendirme için seçenekler ayrılır. Yani herhangi bir sonfiguration istediğiniz set olabilir. Tarayıcısına dil ayarlarına göre bayrakları ve otomatik yönlendirme olabilir Menas

Özel işareti (yazdığı gibi, vBulletin mimarisi BBCode'lar göre özel vBulletin kanca ile kayıtlı, ya da Admin CP - ve ben hala emin değilim bu şekilde yapılır) sonra sadece KOD bbocde içinde kullanılır görüyorum herhangi bir sorun - KOD içeriği, PHP ve HTML bbodes tercüme edilmediyse

Kıdemli Üye

Ok Bir son soru i satın almak ve bu benim özel bbcode (benim site en iyi özelliklerinden biri olan) tatili i kaldırın ve 10 gün içinde iade sağlar almak demek.

Şimdi ben bbcode KODU dahil olmak üzere her şeyi (facebook hariç), mod olarak bbcode tercüme olmadan tasarlanmıştır çalışıyorsa onu tutmak için mutlu olurdum çevirir google translate (çekirdek mod).

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Sizin tarif ettiğiniz ve sadece KOD bbcode içinde özel işareti kullanılır eğer öyleyse, o zaman dinlenmek ve bu konuda sakin olabilir. KODU bbcode bu içerik (ve çevresinde metin) BB tarafından tercüme değildir göreceksiniz bizim forum bazı test mesajları yazabilirsiniz. Buraya bakın:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •