I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 14 e 14

Thread: Përdoruesit postuar në gjuhë të ndryshme

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Faleminderit për përgjigje dhe shpjeguar, do të jetë lëshimi i një version të përditësuar më shpejt që kujdeset për Muslimanët & sitemap automatike?

Nëse i kanë për të treguar flamuj për të marrë indeksimit google mund të i kanë ende të ndryshojë gjuhën automatike?

Për BBCode e mia me porosi unë kam pasur për të shtuar në fotografi PHP nën BBCode KODI për versionin e mia së bashku me dosjen shtesë për kodin që të shikojmë prapa në atë ende ruan tags <pre> ... etj këtu është një fije mostër Ndrysho kodin VBA shtypjen me faqe të zgjedhura mendoni se do të jetë e problemeve duke përdorur vbet për web faqen time?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne nuk do të lëshojë versionin vBET cilat ëmbëlsira kujdeset për Muslimanët dhe integrimin sitemap automatikisht. Kjo nuk është e mundur, sepse ata nuk e lejon mods për këtë (nuk kanë asnjë grepa). Kjo është arsyeja pse integrimi kërkon ndryshime të thjeshta kodi - ajo është përshkruar shumë mirë në dosjen README për të gjetur-zëvendësojë nivel të - kështu që është e enought të dini se si të përdorin tekst editor bo e bëri atë.

Ju nuk duhet të ketë flamuj për google nëse integrohen me gjenerator sitemap. Ende ne këshilla të kemi flamuj përfshirë (tashmë të përshkruar pse). Opsionet për flamuj të menaxhimit dhe për Përcjellin janë të ndara. Kështu që ju mund të keni atë në çdo sonfiguration vendosur që ju dëshironi. Kjo menas që ju mund të ketë flamuj dhe redirection automatike në bazë të gjuhës settings broswer

Nëse shenjën tuaj të veçantë (si kam shkruar, sipas arkitekturës bbcodes vBulletin janë të regjistruar nga vBulletin goditje të veçantë, apo edhe nga CP Admin - dhe unë jam ende i sigurt është bërë në këtë mënyrë) është përdorur vetëm në brendësi të bbocde KODI atëherë unë shoh nuk ka problem - përmbajtja e kodit, PHP dhe HTML bbodes nuk janë përkthyer

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Ok Një pyetje e fundit, nëse i blerjes dhe ai e thyen BBCode e mia me porosi (e cila është një nga veçoritë më të madhe të faqes sime) mund të i uninstall dhe për të marrë një rimbursim brenda 10 ditëve të lejon të themi?

Tani për tani i kanë google translate (i cili është thelbi i mod tuaj), e cila përkthehet gjithçka (përveç facebook) duke përfshirë kodin BBCode, nëse mod juaj punon si qëllim, pa përkthimin e BBCode Unë do të jenë të lumtur për ta mbajtur atë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra, nëse ajo është si ju përshkruani dhe të shënojë tuaj të veçantë është përdorur vetëm brenda e BBCode KODI atëherë ju mund të relaksoheni dhe të jenë të qetë për të. Ju mund të shkruani disa mesazhe test në forumin tonë në mënyrë që ju do të shihni se përmbajtja e BBCode kodi nuk është përkthyer nga vBET (dhe teksti rreth tij është). Shikoni këtu:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •