Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 14 z 14

Závit: Užívatelia vysielanie v rôznych jazykoch

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Vďaka za odpovede a vysvetlenie, budete uvoľňovať aktualizovanej verzie skoro, že sa stará o vBSEO Mapa a automaticky?

Ak mám ukázať vlajky dostať indexovanie Google môžem ešte automatickú zmenu jazyka?

Pre moju vlastnú BBCode som musel pridať na PHP súbory pod CODE BBCode pre svoju verziu spolu s ďalší súbor pre kód obzrieť sa na to ešte udrží <pre> značky ... atď Tu je ukážka vlákna Zmena kódu VBA tlač s vybranou stránku myslíte si, že by tam byť problémy s používaním vbet na mojich stránkach?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Nebudeme vBET vydaní verzie, ktorá koláče a starostlivosť o vBSEO Mapa integrácie automaticky. To nie je možné, pretože tieto mody nemajú umožňuje, že (nemajú žiadne háčiky). To je dôvod, prečo integrácia vyžaduje jednoduché zmeny kódu - to je veľmi dobre popísaný v súbore README Pozrite sa na nahrádzanie úrovni - takže je dostatok vedieť, ako používať textový editor, bo to.

Nemusíte mať príznaky pre Google Ak máte integráciu s generátorom Mapa stránok. Stále sme radu, že vlajky v cene (už bolo popísané prečo). Možnosti pre vlajky riadenie a na presmerovanie sú od seba oddelené. Takže môžete mať v každom sonfiguration, ktorý chcete. To Menas, že môžete mať príznaky a automatické presmerovanie na nastavenie jazyka Broswer

Ak váš zvláštne označenie (ako som písal, v závislosti na architektúre phpBB BBCode sú registrované podľa osobitných vBulletin hák, alebo tiež správca CP - a stále som si istý, že sa to robí inak) sa používa iba vnútorné CODE bbocde potom vidím Žiadny problém - obsah CODE, je PHP a HTML nie je preložené bbodes

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ok jednu otázku, ak môže si kúpiť a to mi láme vlastnú BBCode (čo je jeden z najdôležitejších rysov mojej stránky) som odinštalovať a získať náhradu do povedzme 10 dní?

Práve teraz som Prekladač Google (ktorá je jadrom vašej mod), ktorý prekladá všetko (okrem Facebooku) vrátane BBCode zákonníka, ak si mod funguje ako má bez prekladu BBCode by som rád, aby ju udržali.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Takže ak je to ako by ste opísať aj svoje osobitné označenie sa používa iba vnútorné CODE BBCode potom môžete relaxovať a kľudne sa o tom. Môžete napísať nejaký testovacej správy na našom fóre, takže uvidíte, že obsah CODE BBCode nie preložil vBET (a text okolo nej je). Pozri tu:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •