PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Sorun

Taurus
23-06-10, 11:34
Çift yazı için özür dilerim.

Acilen yardıma ihtiyacım var. Yükselttikten sonra benim forumun üstünde bu hata var:

Uyarı: array_merge () [function.array-merge]: line 1153 eval () 'd code: Argument # 1 / global.php (400) [yol] bir dizi değil

Benim tüm forum tamamen berbat. Yani misafirler için yapmadınız, bazı nedenlerden dolayı bu sadece olur. Oturum açarsanız, her şey iyidir.

EDIT: Tamam ben Misafirler (BETA!) için tam Dosya Cache 'kullanın devre dışı sonra her şeyin yolunda olduğunu fark etti. Yani orada yanlış bir şey olması gerekir. (CHMOD 777-R vbet_guestcache)

kamilkurczak
23-06-10, 12:56
merhaba,

Foruma burada url yapıştırabilirsiniz? Ben bunu kontrol etmek istiyorum.

Taurus
23-06-10, 13:13
Misafir kapatmak için Tam Dosya Önbellek döndü. Aksi takdirde benim forumu tamamen bozuldu. 5 dakika arkadaşı için bile çok fazla online üyesi ve misafirler var. Özür dilerim.

CreativX - Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/)

EDIT: lol .... üzgünüm, ben sadece personel olduğunu gördüm. Bunu kontrol edebilirsiniz bana bildirin ve ben tekrar konuk önbellek sağlayacaktır.

kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Henüz açmayın, biz forumumuzu kullanmadan çözmeye çalışacaktır.

Taurus
23-06-10, 13:58
Tamam, duymak güzel. Çözüm için bekliyorum!

kamilkurczak
23-06-10, 14:39
tamam, bu sorun için özür dilerim, bu hala BETA işlevselliği.

Adıyla tanıması gerekir - bu sadece orada dahil tüm dosyaları kaldırmaz nedense ve BB Belki vB sadece sayfa Ayrıca sadece uygun önbellek dosyası (/ vbet_guestcache / tr / dizini içinde bulabilirsiniz kaldırmak için çalışın lütfen önce önbelleğe ve şimdi önbelleğe sonuç gösterilir.

Bu sadece bu işlevselliği açtıktan sonra.

Önbelleği temizledikten sonra tekrar olursa bize erişim bilgilerini (Admin CP ve FTP erişimi) göndermek ve bunu çözecektir.

Taurus
23-06-10, 15:17
Uygun önbellek dosyası

Üzgünüz ama kaldırmanız gerekir bu dosyanın adı nedir?

Taurus
24-06-10, 01:14
Her şey ... herkes?

kamilkurczak
24-06-10, 09:38
Bu klasördeki tüm dosya silin. Forumumuzu (ler) FTP erişim detayları ile PM göndermek beni işe yaramazsa

Taurus
24-06-10, 11:07
FTP detayları gönderildi!

kamilkurczak
24-06-10, 13:48
tamam, teşekkürler.
şimdi bu hata bulmaya çalışacağız

ve ben hala sizin admincp erişim (PM lütfen)

steve
24-06-10, 13:51
Bu dosya önbelleği ile ilgili olacaktır.

kamilkurczak
24-06-10, 13:57
evet, şimdi:)

Taurus
24-06-10, 14:45
Detayları PM'd! Teşekkürler

kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Admincp için oturum açmış ve bu seçeneği döndü.
Bundan sonra ben ana forum sitesi ve tercüme sitesi ve I ve sorun görmedim.

Şimdi bu seçeneği tekrar kapatılır.

1.please, bu seçeneği açın
Site, bu konu ile 2.find
3.copy bu url,
Bu seçeneği kapalı 4.turn ve burada konu ile url yapıştırmak

:)

Taurus
24-06-10, 16:18
forumunda bir konuk ehhhhhh ********** Bu sorun yalnızca ortaya çıkar. Bu yüzden dönüş yapmadınız eğer olmaz. Yönetici olarak oturum açın. Ve URL misafir olarak gitmek.

EDIT: Ve bir misafir olarak, herhangi bir mesaj ya da konu girmeyeceğim, göreceksiniz, forum tamamen bozuldu. Ana değil. Ana sayfasında sadece üst bir hata hakkına sahiptir.

kamilkurczak
24-06-10, 16:29
i konuk tabii olarak, ama her şey normal idi (Bu seçenek gibi site kapalı)

plese bu konu ile site url için buraya yapıştırın

Taurus
24-06-10, 16:36
Ben sadece açık. Powered by vBulletin (http://creativx.net/forums/) - Ve benim Anasayfam CreativX gitti

İlk bakışta iyi. Herhangi bir konu kez gidin, bu iyidir. Üst ana .... patlama ... hata geri gidin. Şimdi gidin bir konu **********.. kırık. Bu hala açık.

Taurus
24-06-10, 16:45
Üzgünüz, ama bu açık tutmak değildir. Şimdi kırık bir forum izleme, online, yaklaşık 400 kişi var. Bunu kapatmak. Ne zaman test edin.

kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ok, sadece bu seçeneği devre dışı bırakın:)

kamilkurczak
24-06-10, 18:28
ok. Çözüldü:)

Biz CT Birthday Sipahi global_start kanca ile bir çatışma bulundu.
Bu çelişkili kodu:

global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));

BB bir sorun değil ama biz çözdük.
BB bu değişken kullanmayın çünkü bu hatayı tam olarak neyin neden olduğunu bilmiyor (global $ globaltemplates;). php veya vbulletin hata olabilir

Şimdi her şey gayet iyi çalışıyor. Misafirler için tam Dosya Önbellek kullanın açın!

Hiç bu CT Birthday Sipahi eklentisi güncelleme yaparsanız bu işlemleri yapmak zorunda:
1. admincp için -> Plugin & Ürünler -> Plugin Yöneticisi
2. BT Doğum Sipahi
3. CT doğum gününde tıklayın - globaltemplates Ekle

Şimdi bu kodu seçeneklerini düzenleyebilirsiniz. Yani:

4. Yürütme Sipariş alan bulmak,
5. sadece 5 ila 6 düzenlemek
6. Kaydet düğmesini tıklatın

Taurus
25-06-10, 00:42
Büyük bir hizmet için çok teşekkür ederiz! Siz çocuklar büyük kaya!! Şimdi kontrol edeceğim!

Taurus
26-06-10, 16:37
Neyse ki, bir konuk olarak oturum açarken her şey hala iyi çalışıp çalışmadığını görmek için kontrol etti. Ve öyle değil mi! Benim bütün forumu tamamen yine berbat! Hatta benim ana sayfası. Ben yine konuk önbelleği devre dışı bırakılır. Ve bu iyi!

Adamlar Lütfen, ben gerçekten bu sıralamak umuyoruz.

Teşekkür ederiz!

vBET
27-06-10, 00:07
Lütfen spesifik olun. URL bilgisini tam sayfa konuk önbellek ile düzgün çalışmıyor verin ve orada neyin yanlış olduğunu söylemek.

Taurus
27-06-10, 02:17
Konuk önbellek açık olduğunda, her sayfada bozuldu. Yani bakmak istiyorum bana izin verin, ben konuk olarak önbelleğe almayı etkinleştirmek ve görebilirsiniz.

kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im özür Toros ama forumda bu konu bulamıyorum.
Sitenizde oldu ve ben bu konuk önbellek seçeneği açın.

Misafir olarak birkaç site yeniden, ama bu konu bulamıyorum.
her şeyi (bu seçenek kapalı olduğunda gibi) normal

Taurus
28-06-10, 11:23
Ben sadece etkin ve IE forumhomepage gitti ve tamamen berbat!

Taurus
28-06-10, 11:25
Ben tekrar kapatılır.

Başka bir şey. Diğer mod yürütülmesi amacıyla değişti bu yana, benim diğer mods 2 çalışmayı durdurdu. Bir kaydı otomatik karşılama konu ve diğer kaydı otomatik karşılama ziyaretçi mesajdır. Bu da içine bakın.

Teşekkür ederim.

kamilkurczak
28-06-10, 11:27
ok i IE üzerinde çalışacağız. Bu konuda bulmaya çalışacağız yüzden bu seçeneği açabilirsiniz.

Taurus
28-06-10, 11:30
Tamam. Ben de benim önceki değiştirilmiştir. Bu da bakınız.

Teşekkürler

kamilkurczak
28-06-10, 15:55
ana konuda: Ben arıyorum ve hala ehh bulamıyorum.

Bu iki eklentileri hakkında. Forumda bu sorunu nasıl yeniden üretebilir? I zaman?

Taurus
28-06-10, 16:01
Ben ne yaptığını bilmiyorum, ama şimdi çalışıyor gibi görünüyor. Forum ile ilgili sorun olduğunu kırıldı. Şimdi Tamam görünüyor.

Ben 2 eklentileri ile sorunu yeniden nasıl bilmiyorum. Tek bir yeni üye kaydeder Hoş Geldiniz forumda yeni bir konu oluşturur. Onu Karşılama. Diğer, onu kutlayan bir Ziyaretçi ileti oluşturur. Onun profil sayfası.

kamilkurczak
28-06-10, 16:41
kaldırmak için yeterli): eski önbellek

bu 2 eklentileri hakkında. BB devre dışı bırakın ve bu konuda tekrar bulmaya çalışın.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1