КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Праблема

Taurus
23-06-10, 11:34
Выбачайце за падвойны пост.

Мне тэрмінова патрэбна дапамога. Пасля абнаўлення ў мяне ёсць гэтая памылка на верхняй часткі майго форуму:

Увага: array_merge () [X-зліццё]: Аргумент № 1 не з'яўляецца масівам ў [шлях] / global.php (400): Eval () б код на лініі 1153

Уся мая форуме цалкам сапсавана. Чаму-то гэта адбываецца толькі, калі не прайшлі ідэнтыфікацыю Так што для гасцей. Калі увайшоў у сістэму, усё ў парадку.

EDIT: ОК, я зразумеў, што пасля таго як я інвалід "Поўны Кэш файлаў для гасцей (BETA!) 'Выкарыстоўвайце усё ў парадку. Так што павінна быць нешта не так. (І я зрабіў CHMOD 777-R vbet_guestcache)

kamilkurczak
23-06-10, 12:56
прывітанне,

Вы можаце ўстаўляць тут URL у вашым форуме? Я хацеў бы, каб праверыць гэта.

Taurus
23-06-10, 13:13
Я павярнуўся Поўны файл кэша для гасцей прэч. У адваротным выпадку мой форум цалкам парушаная. У мяне занадта шмат сяброў і гасцей онлайн, каб нават гэта на 5 хвілін мат. Выбачайце.

CreativX - Каляндар (http://creativx.net/forums/)

EDIT: LOL .... шкада, я толькі што бачыў, што вы персаналу. Дазвольце мне ведаць, калі вы можаце праверыць гэта, і я дазволю госця кэш зноў.

kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Не ўключайце гэта ўсё ж, мы пастараемся вырашыць яе без выкарыстання вашага форуму.

Taurus
23-06-10, 13:58
Добра, прыемна чуць. У чаканні рашэння!

kamilkurczak
23-06-10, 14:39
ок, прабачце за гэтую праблему, гэта ўсё яшчэ BETA функцыянальнасць.

Таксама, калі ласка, спачатку паспрабуйце проста выдаліць адпаведны файл кэша (вы знойдзеце яго ў / vbet_guestcache / EN / каталога - вы павінны прызнаць яго па імя -. Гэта не проста выдаліць усе файлы, уключаныя там Можа быць, VB проста спароджаных такой старонкі чаму-то і vBET кэшавацца, і зараз гэта паказана выніку з кэша.

Пасля гэтага проста уключыце гэтую функцыю.

Калі гэта здарыцца яшчэ раз пасля ачысткі кэша - дашліце нам дэталі доступу (доступ для вашай панэлі адміністратара і FTP), і мы вырашым гэта.

Taurus
23-06-10, 15:17
адпаведны файл кэша

Выбачайце, але тое, што імя гэтага файла я павінен выдаліць?

Taurus
24-06-10, 01:14
Што-небудзь ... хто-небудзь?

kamilkurczak
24-06-10, 09:38
Выдаленне ўсіх файлаў у гэтай тэчцы. Калі ён не працуе дашліце мне PM доступ дэталі вашага форуму (ы) FTP

Taurus
24-06-10, 11:07
FTP дэталі адпраўлена!

kamilkurczak
24-06-10, 13:48
ок, дзякуй.
Цяпер мы паспрабуем знайсці гэтую памылку

і я па-ранейшаму маюць патрэбу ў доступе да вашай AdminCP (PM калі ласка)

steve
24-06-10, 13:51
Гэта будзе звязана з кэш-файл.

kamilkurczak
24-06-10, 13:57
так, мы цяпер гэта:)

Taurus
24-06-10, 14:45
Больш падрабязна PM'd! Дзякуй

kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Я ўвайсці, каб AdminCP і я звярнуўся гэтую опцыю.
Пасля гэтага я быў на вашым галоўным форуме сайта і перавёў сайт, і я і не бачыў гэтага пытання.

Зараз гэтая опцыя выключана зноў.

1.Please уключыце гэтую опцыю,
2.find сайт з гэтай праблемай,
3.copy гэты адрас,
4.turn з гэтай опцыяй і ўстаўце сюды URL з выдачай

:)

Taurus
24-06-10, 16:18
ehhhhhh ********** гэтае пытанне ўзнікае толькі тады, калі вы госць на форуме. Так не бывае, калі вы зайшлі Так уключыце яе. Уваход у якасці адміністратара. І перайсці да URL у якасці госця.

EDIT: І як госць, удавацца ў абмеркаванне або паведамленне, вы ўбачыце, форум цалкам парушаная. Ня старонцы. На хатняй старонцы ёсць толькі памылка на самым версе.

kamilkurczak
24-06-10, 16:29
я быў у якасці госця Вядома ж, але ўсё было нармальна (як і сайт з дапамогай гэтай опцыі выключаны)

plese тэкст сюды URL на сайт з гэтай праблемай

Taurus
24-06-10, 16:36
Я проста ўключыў яго. І пайшоў у сваю хатнюю старонку CreativX - Каляндар (http://creativx.net/forums/)

Спачатку гэта выдатна. Зайдзіце ў любы струмень, калі-то, гэта нармальна. Калі ласка, вярніцеся на галоўную старонку .... выбух ... Памылка на вяршыні. Ідзіце ў струмені цяпер **********.. парушаная. Ён па-ранейшаму уключаны ў цяперашні час.

Taurus
24-06-10, 16:45
Выбачайце, але я не магу трымаць гэта ўключана. У мяне ёсць амаль 400 гасцей онлайн зараз праглядаеце зламанай форуме. Я яго выключэння. Калі ласка, праверце яго, калі вы можаце.

kamilkurczak
24-06-10, 17:03
OK OK, проста выключыце гэтую опцыю:)

kamilkurczak
24-06-10, 18:28
нармальна. Вырашана:)

Мы выявілі канфлікт з КТ нараджэння Выява Паведамленне ў крук global_start.
Гэта супярэчлівыя код:

global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));

Гэта не vBET пытанне, але мы яе вырашылі.
Мы не ведаем, што менавіта з'яўляецца прычынай гэтай памылкі, таму vBet не выкарыстоўвайце гэтую зменную (глабальную $ globaltemplates;). можа памылка PHP або VBulletin

Цяпер усё працуе выдатна. Выкарыстоўвайце Поўны Кэш файлаў Для гасцей гэта ўключыць!

Калі вы калі-небудзь рабіць абнаўляць гэты малюнак КТ Дзень нараджэння Паведамленне плагіна вам трэба зрабіць наступныя аперацыі:
1. перайсці да AdminCP -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў
2. знайсці КТ нараджэння Выява Выява
3. націсніце на дзень нараджэння CT - Дадаць у globaltemplates

Цяпер вы можаце змяніць параметры гэтага кода. Такім чынам:

4. знайсці поле выканання замовы,
5. проста змяніць ад 5 да 6
6. націсніце кнопку Захаваць

Taurus
25-06-10, 00:42
Дзякуй вялікі за выдатны сэрвіс! Вы, хлопцы, рок вялікае час! Збіраюся праверыць гэта прама зараз!

Taurus
26-06-10, 16:37
На шчасце, я праверыў, ці ўсё па-ранейшаму працуе нармальна, пры ўваходзе ў сістэму ў якасці госця. І не! Уся мая форуму цалкам пераблыталіся зноў! Нават стартавай. Я адключыў госця кэш зноў. І гэта выдатна!

Калі ласка, хлопцы, я сапраўды спадзяюся, вы зможаце разабрацца ў гэтым.

Дзякуй!

vBET
27-06-10, 00:07
Калі ласка, будзьце пэўныя. Дайце дакладны адрас на старонцы, якая не працуе належным чынам з запрошанымі кэш-памяці і распавесці, што здарылася там.

Taurus
27-06-10, 02:17
Калі госць кэш уключаны, кожная старонка разбіта. Таму дазвольце мне ведаць, калі вы хочаце паглядзець, і я магу ўключыць госця кэшаванне, і вы можаце бачыць.

kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Im прабачце Цяля, але я не магу знайсці гэтае пытанне на вашым форуме.
Я была на вашым сайце і я ўключаю гэты гасцявой варыянт кэша.

Я перазагрузкі некалькі сайтаў у якасці госця, але я не магу знайсці гэтаму пытанню.
усё нармальна (напрыклад, калі гэтая опцыя выключана)

Taurus
28-06-10, 11:23
Ну, я толькі што ўключылі яго, і пайшоў да свайго forumhomepage на IE, і ён цалкам сапсаваў!

Taurus
28-06-10, 11:25
Я выключыў яго зноў.

Што-то яшчэ. Так як Вы змянілі парадак выканання на тым, што іншы мод, 2 з маіх іншых модов перастаў працаваць. Адным з іх з'яўляецца аўтаматычным вітаюцца тэмы на рэгістрацыю, і іншае аўтаматычнае прывітанне наведвальніку пры рэгістрацыі. Ці можаце вы разабрацца ў гэтым таксама.

Дзякуй.

kamilkurczak
28-06-10, 11:27
Добра, я паспрабую яго на IE. Я магу ўключыць гэтую опцыю, так што я паспрабую знайсці гэтага пытання

Taurus
28-06-10, 11:30
OK. Я таксама адрэдагаваў мой папярэдні пост. Калі ласка, глядзіце, што таксама.

Дзякуй

kamilkurczak
28-06-10, 15:55
аб выдачы на галоўнай старонцы: я шукаю, але не можаце знайсці яго эхх.

аб гэтым два ўбудовы. Як я магу прайграць гэтую праблему на вашым форуме? Калі я магу яго знайсці?

Taurus
28-06-10, 16:01
Я не ведаю, што ты зрабіў, але ён, здаецца, працуе цяпер. Пытанне аб форуме быў парушаны, што ёсць. Здаецца, зараз ОК.

Я не ведаю, як мы можам прайграць праблему з 2 убудовамі. Адзін стварае новы струмень у Сардэчна запрашаем форуму, калі новы член рэгістраў. Вітаючы яго. Іншы стварае Наведвальнік паведамленне вітаючы яго. У сваім профілі.

kamilkurczak
28-06-10, 16:41
дастаткова, каб выдаліць стары кэш:)

пра гэта 2 убудоў. Калі ласка, адключыце vBET і паспрабаваць знайсці гэтае пытанне яшчэ раз.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1