PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB 3.3.1

vBET
22-01-10, 19:44
Merhaba:)

Biz, bazı şeyler sabit, birden fazla yapılandırma seçeneği eklemek ve Google API değişikliklere göre değişiklikler yaptı. Detaylar aşağıda:)

Yenilikler:

Kullanıcılar ve misafirler için orijinal metnini gösteren (+ ek strateji bile tercüme edilmiştir söylemek değil) için ayrı parametreler
userip çeviriler için Google isteği

Düzeltilen hatalar:

JavaScript orijinal metni enjeksiyon düzeltilmiş
Meta açıklama kodlama sorun düzeltildi
Https URL yönlendirme sırasında izleme düzeltildi
vbetflag-sorun giderilmiştir
VBSEO arşiv sayfaları düzeltme
Düzeltilmiş çeviri ile dil kodları için izleme '-'

Michael
22-01-10, 19:49
Güzel! Sayesinde şu anda güncelleniyor!

Htaccess önceki gibi aynı mıdır? : D

Kolbi
22-01-10, 19:53
Biz sadece FTP dosyalarını yüklemek ve ürün üzerine gerekiyor? Başka değişiklik var mıydı?

Lissa
22-01-10, 20:59
Ben de orijinal metni göstermek için bu seti var ve vbenterprisetranslator_inpost_translate şablonu güncellendi emin ... ama yine de orijinal metni gösteren değil, ben yine de göstermek için yapıyor olmalıdır başka bir şey var mı?

vBET
23-01-10, 14:49
Güzel! Sayesinde şu anda güncelleniyor!

Htaccess önceki gibi aynı mıdır? : D

Evet:) 3.3.0 olarak aynıdır.

vBET
23-01-10, 14:50
Biz sadece FTP dosyalarını yüklemek ve ürün üzerine gerekiyor? Başka değişiklik var mıydı?

Dosya ve ithal ürün yükleyin.
Tüm değişiklikler açıklanan çoğunlukla serbest bir düzeltmedir.

vBET
23-01-10, 14:53
Ben de orijinal metni göstermek için bu seti var ve vbenterprisetranslator_inpost_translate şablonu güncellendi emin ... ama yine de orijinal metni gösteren değil, ben yine de göstermek için yapıyor olmalıdır başka bir şey var mı?

Lütfen bana bunu görebilirsiniz sayfa URL sini. Ayrıca misafirler için ayardır anlatmak lütfen?

Şablon güncel olup olmadığı çalışması gerektiğini elle değişiklikler yaptıysanız bu yüzden çalışıyor olması gerekir. Hata raporları hakkında soran veri ile bu yeni bir konu açın. Teşekkürler:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1