PDA

View Full Version: vBET 3.3.1 Released

vBET
22-01-10, 19:44
Buna ziua:)

Am stabilit unele chestii, adăugaţi o opţiune de configurare mai multe şi a făcut modificări în consecinţă, la schimbări în Google API. Detalii de mai jos:)

Ce este nou:

Parametrii separate pentru afişarea textul original pentru utilizatori şi oaspeţii (strategie + suplimentare să nu spună că a fost tradus)
userip adăugate la cererea Google pentru traduceri

Bug-uri corectate:

Injecţie JavaScript textul original corectat
Rectificat meta description codificare problema
URL-ul de urmărire în timpul redirectare la https corectate
vbetflag-problemă corectată
Corecţie pentru pagini arhiva cu vBSEO
Traducere rectificat de urmărire pentru codurile de limbă cu '-'

Michael
22-01-10, 19:49
Dulce! Actualizarea acum mulţumesc!

Este htaccess fel ca anul precedent? : D

Kolbi
22-01-10, 19:53
Avem nevoie de instala numai fişierele FTP şi suprascrie produs? Au existat alte modificări?

Lissa
22-01-10, 20:59
Eu am acest set pentru a afişa textul original, precum şi a făcut-vă că şablonul vbenterprisetranslator_inpost_translate a fost actualizat ... dar textul original nu este încă arată, este ceva ce ar trebui să facem să îl ai afişa în continuare?

vBET
23-01-10, 14:49
Dulce! Actualizarea acum mulţumesc!

Este htaccess fel ca anul precedent? : D

Da:) Este aceeaşi ca în 3.3.0

vBET
23-01-10, 14:50
Avem nevoie de instala numai fişierele FTP şi suprascrie produs? Au existat alte modificări?

Încărcaţi fişiere şi produs de import.
Toate modificările sunt descrise - se stabileşte cea mai mare parte de presă.

vBET
23-01-10, 14:53
Eu am acest set pentru a afişa textul original, precum şi a făcut-vă că şablonul vbenterprisetranslator_inpost_translate a fost actualizat ... dar textul original nu este încă arată, este ceva ce ar trebui să facem să îl ai afişa în continuare?

Vă rog să-mi URL-ul la pagina de când pot să-l văd. De asemenea, vă rugăm să spuneţi ceea ce este setarea pentru persoane?

Acesta ar trebui să funcţioneze în cazul în care şablonul este de până la data de - aşa că dacă le-aţi făcut nici o modificare manualul ar trebui să fie de lucru. Vă rugăm să deschid subiect nou pentru această în rapoartele Bug, cu datele de care am fost întrebat despre. Multumesc:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1