PDA

View Full Version: vBET 3.3.1 antud

vBET
22-01-10, 19:44
Tere:)

Me fikseeritud mõned asjad, lisada veel üks seadistamise võimalus ja teha muudatusi vastavalt muutustele Google API. Allpool:)

Mida uut:

Erinevate parameetrite näitamiseks algteksti kasutajad ja külalised (+ lisaks strateegia saa isegi öelda, et see oli tõlgitud)
userip lisada Google taotluse tõlked

Parandatud vead:

JavaScript algteksti süsti parandatud
Parandatud meta kirjeldus kodeering küsimus
URL jälgimise ajal ümbersuunamine https parandatud
vbetflag-teema parandatud
Korrigeerimine arhiiv lehekülgi vBSEO
Parandatud tõlge jälgimise keel koodid "-"

Michael
22-01-10, 19:49
Magus! Uuendan nüüd tänu!

Kas htaccess Sama nagu eelmine? : D

Kolbi
22-01-10, 19:53
Meil on vaja paigaldada ainult FTP faile ja kirjutatakse toodet? Olid seal enam muid parandusi?

Lissa
22-01-10, 20:59
Mul on see seatud näitama algteksti nii hästi ja tegid kindlaks, vbenterprisetranslator_inpost_translate Tüüp uuendatud ... kuid originaalteksti ei ole veel näitab, kas on olemas midagi, mida ma peaks tegema, on see ikka show?

vBET
23-01-10, 14:49
Magus! Uuendan nüüd tänu!

Kas htaccess Sama nagu eelmine? : D

Jah:) See on sama, mis 3.3.0

vBET
23-01-10, 14:50
Meil on vaja paigaldada ainult FTP faile ja kirjutatakse toodet? Olid seal enam muid parandusi?

Faile ja import toode.
Kõik muudatused on kirjeldatud - see on enamasti määrata vabastamist.

vBET
23-01-10, 14:53
Mul on see seatud näitama algteksti nii hästi ja tegid kindlaks, vbenterprisetranslator_inpost_translate Tüüp uuendatud ... kuid originaalteksti ei ole veel näitab, kas on olemas midagi, mida ma peaks tegema, on see ikka show?

Palun andke mulle URL lehele, kui ma näen seda. Samuti palun öelda, mis on teie seade külalistele?

See peaks töötama, kui mall on ajakohane - nii et kui sa ei teinud käsitsi muudatusi tuleb töö. Palun avage uus teema selle veateateid andmetega ma küsisin umbes. Thanks:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1