PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Vbulleting 4.7 + vbseo 3.6

techanalyst
10-10-11, 18:57
Burada büyük bir mola gidecekseniz gibi görünüyor ve sonu URL'ler google, yine de bu sorunu kaydedilen değişiklikleri talep

r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Ne tür bir mola URL'leri, lütfen bana bir tanesi gösterilsin mi?
Bizim test forumda bu sorunu yeniden oluşturmak çalışacağız.

techanalyst
10-10-11, 21:05
VBSEO_URI için değişik vb çalışmıyor

temelde o durmak çalışma değiştirmek ya da bir şey URL'nin sonuna çalışırsa

techanalyst
10-10-11, 21:08
gerçekten bu eklenti temelde kullanamazsınız: p

Onun çalışması bir harika bir fikir ve kimlik seviyorum, ama ı olanaklý kýlmak o ikinci giden tüm sitenin 500s (iç hata)

r.dziadusz
10-10-11, 21:57
Tamam seçeneklerinin doğru olarak ayarlanıp, ayrıca yükleme yüklemek var var-bir kez klasörü
vBET Çeviri seçenekleri

techanalyst
10-10-11, 23:30
kendi forumu ile www kök klasör

techanalyst
11-10-11, 00:10
klasörü altında Forumu köküdür

vBET
11-10-11, 01:08
Merhaba.

-Yükleme doğru yaptığınız dikkat edin.
-Ayrıca vbseo entegrasyon doğru yapılan emin olun.
-Ayrıca .htaccess değişikliklerinizi doğru olduğuna dikkat edin (emin değilseniz, bize bütün .htaccess dosyası gönderin ve biz-ecek kontrol o).
-Ayrıca Radek gönderme size soru cevap vermedi - uplad dosyalarından yüklemek-bir kez dizin?

Readme.html vBET paketinden, Bütün açıklama bulabilirsiniz.

Ayrıca Radek yükleme yarın vBulletin 4.1.7 ilk bizim test forum ve her şey o zaman gerçek forumunda çalışacaktır. Eğer biz herhangi bir sorun bulmak ile vBulletin 4.1.7 biz-ecek izin vermek hani ve hemen üzerinde çalışacaktır. Şu anda yükleme veya yapılandırma veya vbseo entegrasyon yanlış bir şey var gibi görünüyor. Çalışması:) için yardımcı olacağız İlk kurulum ve entegrasyon doğru olduğuna emin olun.

Her şeyi doğru sonra lütfen pm erişim ayrıntıları Admin cp, ftp ve vbseo cp bana ya da r.diadusz (Radek, daha önce yarın olacak) ya standında eminseniz. What's going on:) yer kontrol eder

techanalyst
11-10-11, 02:34
Bu mod ile takip kullandıkça ihtiyaç whats ile daha az rahat sohbet:

1.) Tüm Dragon Byte teknik Eklentiler, tüm yüklü ve tüm çalışan
2.) WikiVault
3.) VBSEO

Ayrıca özel zaman cdn Akamai kullandığından re-writes gerektirir

Dürüst artık her şeyi değiştirmek istemiyorum, ben Google önbelleğe alınmış bağlantılarını değiştirmek istemiyorsanız, bunları burada adam çalışması için tüm zaman mods yeniden yazmak zorunda kalmak istemiyorum.

Biz sadece para iadesi anlaşma ve yapılabilir?

techanalyst
11-10-11, 02:34
Yanıt vermedi, veri içeren klasörü altında Forumu yoldur, aslında bu iki kez yanıtladı

vBET
11-10-11, 11:38
Bu mod ile takip kullandıkça ihtiyaç whats ile daha az rahat sohbet:

1.) Tüm Dragon Byte teknik Eklentiler, tüm yüklü ve tüm çalışan
2.) WikiVault
3.) VBSEO

Ayrıca özel zaman cdn Akamai kullandığından re-writes gerektirir

Dürüst artık her şeyi değiştirmek istemiyorum, ben Google önbelleğe alınmış bağlantılarını değiştirmek istemiyorsanız, bunları burada adam çalışması için tüm zaman mods yeniden yazmak zorunda kalmak istemiyorum.

Biz sadece para iadesi anlaşma ve yapılabilir?

Merhaba.

Her şeyi değiştirmek gerekmez - vbseo entegrasyonu sırasında 2 vbseo dosyaları değiştirmek var tam olarak belirtilir. Her şey bakir kalır. Hangi bölümünün bu entegrasyon anlamadığınız bildirin.
Niçin yapmak sen düşünmek sen-si olmak-e için Google - zaten oluşturulmuş bağlantılarınızı değiştirmek zorunda mıyım?
Yeniden vBET iş için tüm senin mods yazmak gerekmez. vBSEO eðer sen are istimal o bütünleşmek zorunda sadece eklentidir. Site Haritası Jeneratör Tümleştirme hiç gerek yoktur - o-ecek iş her neyse. Diğer Eklentiler dosyalarda değişiklik gerektirir ve en eklentileri hiç entegre edilmek üzere gerek yoktur (sadece edenler vBulletin mimari keser ve global_complete kanca kullanmayın). Ve hatta vBulletin mimarisini bütünleştirmek için - eğer istemiyorsanız gerekmez kırıyorlar kanca için onları vBET seçeneklerinde yok sayabilirler.

Ne sen Wuppertal'de anlamıyorum bildirin? -Biz yardımcı olacak:) Sağ şimdi yorumunu okurken bile entegrasyon yönergeleri okumak değildi izlenim vardır.

Geri ödeme için herhangi bir neden yoktur ve çünkü o hiçbir zaman gördüğümüz sorunu vardı kullanıcı iddia biz sadece iade edilemez. Bu şekilde her yazılımın korsan alabilirdik, söyle o bazı diğer forum o gösterme ve desteği, iadesi ve kullanımı ürün talebi için yine de izin sorunu vardır. Yani neden biz, özellikle iade edilemez büyük olasılıkla size çeviriler ile sorun sadece sizin yükleme/entegrasyon yok. Ayrıca bile artıq olduqda böcek, çeviriler takım hataları düzeltir.

Verilen tüm soruları yanıtlayın ve her şey yolunda var ve hala çalışmıyor düşünüyorsanız, biz güçlü-e doğru kontrol o ve:) yardımcı olacak lütfen pm erişim (Admin cp, ftp, vbseo cp) DETAYLAR

vBET
11-10-11, 11:40
Yanıt vermedi, veri içeren klasörü altında Forumu yoldur, aslında bu iki kez yanıtladı

Üzgün o ezelî alıntı ve ne olduğunu emin değildi hakkında - soru, ya da tüm yükleme veya forum dizin ya da ne sordu. Teşekkür için açıklama - lütfen benim önceki posta bakın.

techanalyst
11-10-11, 12:30
Yönergeleri vardı, ben bile standart İngilizce site bağlantıları değişti mi, bağlantılarımı süresini değiştirmek İngilizce istemiyorum, ben-si olmak izlemek belgili tanımlık öğretim ama ı can't değişikliklerden biri test ne de tüm bu değişiklikleri yapmak, ayrıca kendi kodunu değiştirmek için gitmiyorum tonoz wiki kullanma, thats güncellemenin dışında kötü duruma getirdiğinizde sadece, sataşmak var aynı yapmaya devam edin, biz adil cant 20 + eklentileri ile oturup Kesikli o inşaat ya da değil, test sitesi, dönem.

Bir müşteri "talimatları okumak değil" suçlayarak? Evet ben yaptım, ben dört etkin, saatlerce fark t, her şey durdu Google'dan yapılan çalışma, bir eklenti shouldn't berbat site bağlantıları ve Googlebot'u kullanamazsınız, çünkü re-writes belirli olmalıdır kadar Akamai için zaman cdn kullanın

techanalyst
11-10-11, 12:32
Orada hiçbir ftp, yalnızca bağlantı noktası 80 için açık olan özel bir sunucu, ben özel bir sunucudaki ftp

Im, sadece iddia ben sitemi google arama bağlantıları çalışmayı durduracak noktaya manipüle etmek istemiyorum, ben inanıyorum, oldukça geçerli bir neden

techanalyst
11-10-11, 13:07
yeniden etkin bir dili tıklatın ve görmek ne o does

techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications kutuları gerçekten de berbat

techanalyst
11-10-11, 13:42
Çek çalışır, en adil fiyatının İngilizce biçiminde olsa da

vBET
11-10-11, 14:05
Değişikliklerden biri öğretim sınav vardı, site bağlantıları standart İngilizce bile değişti mi, ı don't want bağlantılarımı dönemi değiştirmek İngilizce

Sadece bir değişiklik yapmak ve o-ecek iş uygun şekilde beklemek olamaz. TÜM tümleştirme yapmanız gerekir - sadece bir bütün entegrasyon adımları nadas gerekir. Öylesine biz-ebilmek kontrol orada neler olduğunu sonra entegrasyon ve erişim bilgileri değiştirir url bize gönderin.

ı-si olmak izlemek belgili tanımlık öğretim ama ı cant ne tüm bu değişiklikleri yapacak.

Sadece önce yaptığınız tek bir entegrasyon adım yazdı. Burada tek bir cümle içinde yaptığınız tüm ve tüm yapmaz yazıyoruz. Peki gerçekten mi? Vbseo ile entegrasyon, inanma yaptınız mı? Ayrıca ne bunu - durur değiştirmek istediğiniz dosyalar için uygun yetkilerine sahip gözden geçirin - değişiklik yapamazsınız olduğunu yazdı. Ayrıcalıklar şey değilse lütfen neden sen cant'yapmak bu değişiklikleri açıklamak - ne ilerleme durur?

Ayrıca kendi kodunu, thats sadece can sıkıcı, ne zaman onlar bir güncelleştirme getirmek değiştirmek için gitmiyorum tonoz wiki kullanma

Tonoz viki ilk değişiklik için bir özel durum yalnızca Wuppertal'de gereklidir - size uymaz orada size herhangi bir tonoz viki dosyaları değiştirmek olmaz. Ayrıca daha sonra bunu yapmak zorunda değil - sen-ebilmek adil aldırmamak tonoz viki içinde çeviriler. VBulletin mimari tonoz viki keser çünkü bu mod herhangi bir entegrasyon gerektirdiğini unutmayın - yani adresi tüm tonoz viki gelişen ekibine şikayet edin.
İkinci olarak - can sıkıcı nedir ve ne değildir, kişisel bir şey olduğunu. Bunu isterseniz güneş sizin için can sıkıcı olabilir. Rolümüzü burada çeviriler destek vermektir, biz burada ne herhangi bir koçluk, kişisel değişiklikler de psikoterapi yapmıyorsun unutmayın. Burada değiliz duyguları ile çalışmak-biz yardımcı olabilmemiz vBET konularda lütfen odaklanır. Sizin için bu sinir bozucu - anlıyorum şimdi lütfen sorun odak sağlar. Çeviri vBET lütfen kullanmak için seçenek Admin cp - sayfaları yok saymak için > çeviriler - > Çeviri Seçenekleri - > URL'leri yoksay. Sen-ecek bulmak orada açıklama nasıl kullanılır. Viki tonoz ile entegre etmek Lütfen bu talimatları ki karar verirseniz: tüm bu bilgileri önce vardı bu talimatları çamaşır kullanılabilir olduğunu http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html lütfen unutmayın.

Hasta var aynı yapmaya devam edin, biz adil cant 20 + eklentileri ile oturup Kesikli o inşaat ya da değil, test sitesi, dönem.

Ne hakkında sen kablolama? Lütfen tam olarak Eklentiler gelin olan düşündüğünüz bir kod değişikliği gerektirecektir ve neden bunu gerekli olacağını düşünüyorum. Zaten kullanıldığı zorunlu olan entegrasyon vbseo için ise bilgi verildi. En mods için orada hayır gerekli herhangi bir entegrasyon hiç. Sadece bu mods Powered mimari kesen entegrasyonu gerektirebilir (mods yazarları yanlış çözümleri hakkında lütfen şikayet) ve ayrıca zorunlu değildir - sadece göz ardı vBET sayfalara ekleyebilirsiniz. Bu yüzden nokta tam olarak hangi mods makes you vBET ile sorun lütfen. Ayrıca gerçek forum Sınamalarınızı zamandır sağ salim yani test örneği çalışabilir lütfen unutmayın.

Bir müşteri "talimatları okumak değil" suçlayarak? Evet ben yaptım, ben dört etkin, saatlerce fark t, her şey durdu Google'dan yapılan çalışma, bir eklenti shouldn't berbat site bağlantıları ve Googlebot'u kullanamazsınız, çünkü re-writes belirli olmalıdır kadar Akamai için zaman cdn kullanın

Size herhangi bir şey hakkında itham edildi değil olduğunu unutmayın. Yeniden iade istendi, ayrıca deyimlerini temel alan izlenim var - sadece tekrar nereye gerekir bazı gizemli + 20 modifiye hakkında yazdı önce size oldu zaten deli değiştiğinde, bu bilgili gibi o muhtemelen bunlardan en eğer herhangi bir gerekli olacak değil. Net bir şekilde tanımlanır:

VBET yüklemesi kolay hala diğer eklentileri ile entegrasyon yanıltıcı olabilir. Her mod farklı bir şekilde çalışma ve diğer kanca kullanarak çünkü. Ama öncelikle:
Diğer tüm mods BB entegre etmeyin. Çoğu kip, herhangi bir ek adımlar olmadan BB ile iyi çalışıyor.
Burada mevcuttur: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
Ve yine ne olmayacak senin mods kodunda değiştirme hakkında tekrar çünkü gerçekten hala entegrasyon yönergeleri okumak vermedi bir izlenim var.
Lütfen özür dilemek istiyorum, sana dokunsam - hala bu izlenim ve ben şimdi bile değil, gerçekten o, belki de biz kabin okuduğunuzdan emin bizim göz önünde bir şey var. entegrasyon yardımın yazarken.
Her şey was bitmiş uygun onay ihtiyacımız (çünkü sen-den yapılmış tek bir adım sonra tüm ve aynı cümle size can't do It yazdı ki hiç emin değilim...) önce biz kullanıcı sunucuya gidin. Bu yüzden lütfen yaptığınız bütün vbseo entegrasyon onaylayın. Ayrıca, değiştirilen url sorunu hakkında tam bilgi vermek (tam url önce sonra ve erişim bilgileri öylesine biz-ebilmek kontrol değişiklikleri).

vBET
11-10-11, 14:06
Orada hiçbir ftp, yalnızca bağlantı noktası 80 için açık olan özel bir sunucu, ben özel bir sunucudaki ftp

Im, sadece iddia ben sitemi google arama bağlantıları çalışmayı durduracak noktaya manipüle etmek istemiyorum, ben inanıyorum, oldukça geçerli bir neden

Bu yüzden, düşük seviyeli erişim ayrıntıları olarak AM lütfen. VBET dosya herhangi bir şekilde yüklemek zorunda - ı gerçek saymak sen-si olmak bunun için bazı tarayıcı istemci.

O zaman her şey doğru biçimde yapılacaktır, Varolan bağlantılarınızı hiçbiri çalışmayı durdurur.

vBET
11-10-11, 14:14
yeniden etkin bir dili tıklatın ve görmek ne o does

Lütfen:
1. Senin konuları anlatır. Hiç tahmin - hızlı yardımcı olmak, o zaman lütfen sorununuzu tarif etmemizi isterseniz.
2. Bir konu başına bir iş parçacığı tutmak. Eğer başka bir şey, değil URL'leri çalışma o zaman mutlu etmek için yeni konu açmak. Biz o ne de eğer birkaç sorun olacak bir iş parçacığında bölecek kayıp tüm bu Yardım yönetmek mümkün olmayacaktır. Lütfen bir sayı başına bir iş parçacığı tutmak
3. Lütfen unutmayın seo bağlantılar yerine dil kullanmak tavsiye edilir bağlantılar =

vBET
11-10-11, 14:15
vbnotifications kutuları gerçekten de berbat

Lütfen yeni bir konu için yeni konu açmak ve tam sayı (Gönder tam URL'sini hesap gerektiriyorsa, burada o, gördüğünüz sonra bize erişim hesabını sınamak için pm) tanımlar.

techanalyst
11-10-11, 14:18
Onun özel bir sunucu, yüklenenler, tarayıcı yöntemi yoktur ben ssh kutusunda Yerel olarak ve daha sonra benim ftp sunucusu ftp

vBET
11-10-11, 14:20
Çek çalışır, en adil fiyatının İngilizce biçiminde olsa da

Lütfen yeni bir konu için yeni konu açmak. Kısa bir süre burada - sağlayıcıları uygunluk durumunuzu denetleyin (Admin cp - > çeviriler - > çeviri sağlayıcı durumu). Sağlayıcılar, sınırları ve çeviri sağlayıcı görüntülemek için çeviri vBET var o zaman çeviri göndermek reddediyor ve özgün metni görüntüler ayarlar. Bu çeviriler önbelleğe çevirileri unutmayın bunu zaten önbelleğe zaman bile, sınırına ulaşıldı ve sağlayıcı (Lütfen sınırlar unutmayın düzenli olarak değil kalıcı) yeni çeviriler göndermeyin görüntülenir. Ayrıca bu çeviriler unutmayın mu sağlayıcı kullanılabilir tekrar:) periyodik olarak kontrol Ayrıca Google v2 API'yı kullandığınızda, kendi sınırları ayarlayabilirsiniz unutmayın.
Size daha fazla yardımcı bu sorunu Lütfen yeni iş parçacığı için açmak ve biz-ecek vermek sen-e doğru daha fazla bilgi - İşte bunun için yer değil çünkü bu konu hakkında da kopuk bağlantılarla.

techanalyst
11-10-11, 14:30
Sadece bir değişiklik yapmak ve o-ecek iş uygun şekilde beklemek olamaz. TÜM tümleştirme yapmanız gerekir - sadece bir bütün entegrasyon adımları nadas gerekir. Öylesine biz-ebilmek kontrol orada neler olduğunu sonra entegrasyon ve erişim bilgileri değiştirir url bize gönderin.

Sadece önce yaptığınız tek bir entegrasyon adım yazdı. Burada tek bir cümle içinde yaptığınız tüm ve tüm yapmaz yazıyoruz. Peki gerçekten mi? Vbseo ile entegrasyon, inanma yaptınız mı? Ayrıca ne bunu - durur değiştirmek istediğiniz dosyalar için uygun yetkilerine sahip gözden geçirin - değişiklik yapamazsınız olduğunu yazdı. Ayrıcalıklar şey değilse lütfen neden sen cant'yapmak bu değişiklikleri açıklamak - ne ilerleme durur?

Tonoz viki ilk değişiklik için bir özel durum yalnızca Wuppertal'de gereklidir - size uymaz orada size herhangi bir tonoz viki dosyaları değiştirmek olmaz. Ayrıca daha sonra bunu yapmak zorunda değil - sen-ebilmek adil aldırmamak tonoz viki içinde çeviriler. VBulletin mimari tonoz viki keser çünkü bu mod herhangi bir entegrasyon gerektirdiğini unutmayın - yani adresi tüm tonoz viki gelişen ekibine şikayet edin.
İkinci olarak - can sıkıcı nedir ve ne değildir, kişisel bir şey olduğunu. Bunu isterseniz güneş sizin için can sıkıcı olabilir. Rolümüzü burada çeviriler destek vermektir, biz burada ne herhangi bir koçluk, kişisel değişiklikler de psikoterapi yapmıyorsun unutmayın. Burada değiliz duyguları ile çalışmak-biz yardımcı olabilmemiz vBET konularda lütfen odaklanır. Sizin için bu sinir bozucu - anlıyorum şimdi lütfen sorun odak sağlar. Çeviri vBET lütfen kullanmak için seçenek Admin cp - sayfaları yok saymak için > çeviriler - > Çeviri Seçenekleri - > URL'leri yoksay. Sen-ecek bulmak orada açıklama nasıl kullanılır. Viki tonoz ile entegre etmek Lütfen bu talimatları ki karar verirseniz: tüm bu bilgileri önce vardı bu talimatları çamaşır kullanılabilir olduğunu http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html lütfen unutmayın.

Ne hakkında sen kablolama? Lütfen tam olarak Eklentiler gelin olan düşündüğünüz bir kod değişikliği gerektirecektir ve neden bunu gerekli olacağını düşünüyorum. Zaten kullanıldığı zorunlu olan entegrasyon vbseo için ise bilgi verildi. En mods için orada hayır gerekli herhangi bir entegrasyon hiç. Sadece bu mods Powered mimari kesen entegrasyonu gerektirebilir (mods yazarları yanlış çözümleri hakkında lütfen şikayet) ve ayrıca zorunlu değildir - sadece göz ardı vBET sayfalara ekleyebilirsiniz. Bu yüzden nokta tam olarak hangi mods makes you vBET ile sorun lütfen. Ayrıca gerçek forum Sınamalarınızı zamandır sağ salim yani test örneği çalışabilir lütfen unutmayın.

Size herhangi bir şey hakkında itham edildi değil olduğunu unutmayın. Yeniden iade istendi, ayrıca deyimlerini temel alan izlenim var - sadece tekrar nereye gerekir bazı gizemli + 20 modifiye hakkında yazdı önce size oldu zaten deli değiştiğinde, bu bilgili gibi o muhtemelen bunlardan en eğer herhangi bir gerekli olacak değil. Net bir şekilde tanımlanır:

Burada mevcuttur: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
Ve yine ne olmayacak senin mods kodunda değiştirme hakkında tekrar çünkü gerçekten hala entegrasyon yönergeleri okumak vermedi bir izlenim var.
Lütfen özür dilemek istiyorum, sana dokunsam - hala bu izlenim ve ben şimdi bile değil, gerçekten o, belki de biz kabin okuduğunuzdan emin bizim göz önünde bir şey var. entegrasyon yardımın yazarken.
Her şey was bitmiş uygun onay ihtiyacımız (çünkü sen-den yapılmış tek bir adım sonra tüm ve aynı cümle size can't do It yazdı ki hiç emin değilim...) önce biz kullanıcı sunucuya gidin. Bu yüzden lütfen yaptığınız bütün vbseo entegrasyon onaylayın. Ayrıca, değiştirilen url sorunu hakkında tam bilgi vermek (tam url önce sonra ve erişim bilgileri öylesine biz-ebilmek kontrol değişiklikleri).

URL'LERİ

pc oyun | pc Oyun & buhar oyun (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - İngilizce ' şimdi aynı kalır değil ara bağlantılar, ban agelince gibi cdn CName çakışmaları nedeniyle 301 yeniden yönlendirmelerini kullanamazsınız.
pc hry | hraní onu na pc herní buhar (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - iş, vbnotification a demet-in garip kodu gösterir görünüyor
pc oyun | pc Oyun & buhar oyun (Yunanca) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - İngilizce kalır

vbseo değişiklikleri - bazı adımları belirli ayarları benim Mod Re-writes, vbseo kod yerine değil Im çakışıyor, vbseo inşaat mükemmel atm, im değiştirme değil kendi kodu, dönem, doesnt yapmak birisi duyu bana çalışan bir uygulama kodunda değişiklik gerek gerek, ben ne olmak ne zaman ı-si olmak birisi yükseltin ya da bir düzeltme eki uygulamak için bu yazılım kodu işlemek zorunda olmamalıdır değil? Geri dönün ve aşağıdaki adımları yapmak zorunda, benim mevcut eklentileri ile ı-si olmak bu işlemlerden gerek yoktur.

WikiVault - asla neden oldu benim sorunu

norku
11-10-11, 14:46
Vbseo kod değişiklikleri gereklidir. Onları ve orada mı onları (ve a birleştirmek-in senin vbseo cp ayarlarında yapılan değişiklikler) sadece iki, çeviriler beklendiği gibi çalışmaz. I-si olmak benim forumları birinde çalışan yaklaşık onbeş mods ve asla Vbet kullanıyordum saatinde herhangi biri ile ilgili bir sorun vardı. Mektup şeylere kurulum yönergelerini sürece çalışır.

techanalyst
11-10-11, 14:49
Bu işi yapmak için ben vbseo kodu işlemek zorunda: yükseltme veya vbseo düzeltme ekini uygularken, bana hiçbir hasta mantıklı p geri dönmek ve değişiklikleri yeniden yapabilirsiniz, bu bir veba gibi önlemek için bir senaryo Im çalışma

techanalyst
11-10-11, 17:06
Tamam.... Ben bu eklenti devre dışı kadar cevap tırnaklarla kırdı: p

vBET
11-10-11, 20:14
URL'LERİ

pc oyun | pc Oyun & buhar oyun (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - İngilizce ' şimdi aynı kalır değil ara bağlantılar, ban agelince gibi cdn CName çakışmaları nedeniyle 301 yeniden yönlendirmelerini kullanamazsınız.
pc hry | hraní onu na pc herní buhar (česky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - iş, vbnotification a demet-in garip kodu gösterir görünüyor
pc oyun | pc Oyun & buhar oyun (Yunanca) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - İngilizce kalır

vbseo değişiklikleri - bazı adımları belirli ayarları benim Mod Re-writes, vbseo kod yerine değil Im çakışıyor, vbseo inşaat mükemmel atm, im değiştirme değil kendi kodu, dönem, doesnt yapmak birisi duyu bana çalışan bir uygulama kodunda değişiklik gerek gerek, ben ne olmak ne zaman ı-si olmak birisi yükseltin ya da bir düzeltme eki uygulamak için bu yazılım kodu işlemek zorunda olmamalıdır değil? Geri dönün ve aşağıdaki adımları yapmak zorunda, benim mevcut eklentileri ile ı-si olmak bu işlemlerden gerek yoktur.

WikiVault - asla neden oldu benim sorunu

Merhaba ben zaten her sorun için yeni konu açmak istedi. Bu sadece kırık bağlantılar hakkında ve diğer sorunları burada ele değil. Biz çeşitli tartışmalar bir yerde olması mümkün değildir. 1 sayı = tek iş parçacığı. Lütfen tercüme edilmelidir değil çevrilen sayfalar için yeni konu açmak (Ben zaten cevap size kısa bir süre daha fazla ihtiyacınız varsa lütfen yeni konu açmak için bu). Ayrıca vbnotifications için yeni konu açmak (ayrıntılarla - hayır "demet garip kodu", ama tam olarak ne yapmak sen pinti).

Sonra yükleme veya entegrasyon uygun yapılmazsa Eğer herhangi bir sorunları olabilir. Lütfen gerektiği gibi yüklü ve sorunlarınızı bizim cevabı - forum üzerinde entegre vBET elde edene kadar readme.html ve bu forumda bulunan yönergeleri kullanın. Sen koymak yanlış yakıt aracınızın için - ne bekliyoruz? Araç su ile çalışacak? Yapmak istemiyorsanız, bu seçiminizi - orada FTP'ye upload edecek hiçbir şekilde dosya x - sen-si olmak-e doğru yapmak ve çeviriler sağ kırmak zorunda da söyleyebiliriz. Sizin URL'ler ile vbseo tümleştirmeksizin tercüme değil. Çevrilmiş bağlantılar ve yönlendirmeler ile sorun olabilir. Ve bu ne şahsen katılıyorum - bu konuda katılıyorum Tamam biliyoruz. Sadece seçiminizi yaparken herhangi bir sorun olacak öyle ve biz zaten bunu reddetti çözümünün verdiğiniz olduğunu unutmayın. vBSEO mükemmel tümleştirmeksizin çeviriler ile çalışmıyor ve entegrasyon sebebidir. Böylece mükemmel çalışma kodunu değiştirmek istiyoruz değil - biz istemek sen-e doğru-si olmak için değişiklik mükemmel çalışma.
WikiVault olan kendi sanal alanı ve çevresinde bir şey değişmez. vBET genel olarak çalışır ve (göz ardı parametre kullanmıyorsanız) her şeyi etkiler. (Konu ile entegrasyon - sonra lütfen yeni konu açmak sürece) WikiVault tartışmak için buradayız değil. Lütfen sorunu - ne kırık URLs kalabilir? Lütfen bize tam kırık URLs örneklerini vermek. Diğer herhangi bir sayı için lütfen yeni konu açmak. Kırık URLs yoksa o zaman biz bu sorun çözülmüş gibi düşünün. Bu yüzden lütfen - kırık url örneği bize. Bize verdiğiniz tüm bağlantılar kopuk değildir.

vBET
11-10-11, 20:20
Tamam.... Ben bu eklenti devre dışı kadar cevap tırnaklarla kırdı: p

Yeni konu yeni bir konu - beri şimdi kimden hangi konuda değil bu konu her iletiyi kaldırır. Sadece sizin için yeni konu açmak için zorlamak için. O gerçekten - bize güvenin, tabi olmadan biz tüm sorunları iletişim içinde olacaktır. Zaten burada en az 4 sorunlar başladı ve bu yeni konular açmak için birkaç kez sordum. Bunun yerine daha fazla sorunları buraya eklemeye çalışıyorsunuz. Tek sorun burada ele alınacak. Diğerleri için - lütfen her konuda başına yeni bir kanal oluşturun. Biz tam olarak ne olduğunu biz hala bilecek andan, ne ve nasıl çalışma zaten çözüldü. Bütün forum bir iplik görüntü? Neden böyle bir şey burada yapmaya çalışıyoruz. Lütfen sadece - lütfen - lütfen - yeni konu için her sorununuzu açık:)

Ayrıca unutmayınız aksi mümkün olduğunca çok detay eklemek sen-ecek almak başka bir şey daha fazla soru gibi (nerede, url, örnek, vb. yeniden nasıl).

techanalyst
11-10-11, 20:20
İki şey:

1.) Entegrasyon - Modding vbseo gerekli olmadı, ben çalışan birçok eklentileri, vbtube, Bütün ejderha bayt Eklentiler, vbseo, vaultwiki vs vs, sonra asla fiziksel dosyaları işlemek gerek yoktu, Tümleştirme kod değişikliği demek değildir, eğer mod için ihtiyacım vbseo yükseltme yaptığınızda araç dönün kendi gereksinimlerini karşılamak için bir üçüncü parti ürün ve değişiklikleri yeniden yapabilirsiniz gösterir, anlamına gelir daha fazla aşağı zaman iş
2.) Bağlantı - şimdi çalışırlar ama benim url re-writes zaman akamai cdn Hizmetleri için değişiklik yapmak zorunda kaldı: p tekrar ben vardı senin tapa bir gereksinimi karşılamak için bir üçüncü taraf değiştirmek

I-cekti ama ben zaman Forum'a bir eklenti test etmek için kırma devam edemez, Çeviriler zaten bana yaklaşık 6 - 7 saat-in test ve yeniden oluşturulması ve etkin Eklentiler karışımı değiştirme maliyeti vardır. Cevap ile Qoute Broke, = Saat gidebilirsiniz olmadan, vbnotifications çok önemli, = ve Desteğiniz için 6 saat onunla üzerinde bir yanıt bekleniyor forum kırma harcamak değil bu yüzden geri almak için uzun sürer.

vBET
11-10-11, 20:43
1.) İlgili değil. Ne demek. Ve hiçbir yerde bize getiriyor. Fiziksel dosya - .htaccess - işlemek zorunda vbseo yüklendiğinde de hala burada hiç ilgili değil. Ayrıca vbseo kod değişikliği kanca kodlarına sağlayacak olan eklenti vBET işlevsellik eklemek reddediyor vbseo ekibi tarafından zorlanır unutmayın. Bu yüzden lütfen vermek, vbseo için şikayet hangi takım mod mimarileri ve onların siyaset (çamaşır sorduk onlar için kanca karınca reddetti) - başka bir deyişle teşekkür vbseo ekip bunun için yapabilirsiniz. Anlamı ne kod değişiklikleri fark - niçin are sen bile bize yazmak? Biz zaten - entegrasyon reddetmesine ve olası sorunları ile bağlantıları kabul edecek şekilde tam doğru olması ve yönlendirmeleri ve URL'leri tercüme değil söyledim. vBET olan kullanıcılarımızın daha kolay live - provasını yapmak için tüm olanaklarını kullanan büyük bilgisayar yazılımı: vBulletin Optimization vbseo yerine kullanacaksa no değişiklik yapmak gerekecektir. VBulletin genişletmek için - sağlayan harika bir şekilde yaptım Çünkü vbseo berbat bir şekilde yapılan ve birisinden her zaman onları açılımları için izin vermek için onlar korku onların asses sallamak. Adres, vbseo ekibine şikayet ediyor. Bu tartışmanın hiçbir anlamı vardır ve hiçbir yerde bizi alır. Biz burada kendi sorunları ile yardım - lütfen konuya dönmek için vardır. Sorun yapmak artık değil varsa o münhal koyacaktır.
2.) I yapmak değil bilmek, akamai cdn Hizmetleri veya nerede re-writes sahip. Ben, o .htaccess veya diğer eklentiler gereksinimlerini karşılamak üzere üçüncü ilk yapmak zorunda kaldı, demek vbseo - olmasını tahmin edebilirsiniz... Lütfen dur - büyük bir anlamı yoktur. Veya bir sorunu var mı? Ortamınızın yapılandırmasını normal yönetim görevidir. Daha önce yaptığınız ve yaptığınız o tekrar. Ve hareket bu yüzden - değil zevk, bazı gereksinimlerini karşılamak için yaptığınız her zaman öylesine senin gibi bir şey olağanüstü yapmak şimdi? Senin ortamını yapılandırmak için normal bir şeydir. Daha fazla bağımlılık daha fazla çaba ve benzerleri... Giving bizi hiçbir şey, kapatmak:) teklif çok güzel chit sohbet

Test Forumu kullanmak veya can't wait bazı kritik konular varsa vBET bekleme süresi için devre dışı bırakmak öneririz. Diğer tüm sorunlar hakkında - lütfen yeni konu başına yeni konu açmak.

Tamam - sorun çözüldü onay var. Sorun o zaman buraya yazınız gidecek biz memnuniyetle size yardımcı:)

techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) İlgili değil. Ne demek. Ve hiçbir yerde bize getiriyor. Fiziksel dosya - .htaccess - işlemek zorunda vbseo yüklendiğinde de hala burada hiç ilgili değil. Ayrıca vbseo kod değişikliği kanca kodlarına sağlayacak olan eklenti vBET işlevsellik eklemek reddediyor vbseo ekibi tarafından zorlanır unutmayın. Bu yüzden lütfen vermek, vbseo için şikayet hangi takım mod mimarileri ve onların siyaset (çamaşır sorduk onlar için kanca karınca reddetti) - başka bir deyişle teşekkür vbseo ekip bunun için yapabilirsiniz. Anlamı ne kod değişiklikleri fark - niçin are sen bile bize yazmak? Biz zaten - entegrasyon reddetmesine ve olası sorunları ile bağlantıları kabul edecek şekilde tam doğru olması ve yönlendirmeleri ve URL'leri tercüme değil söyledim. vBET olan kullanıcılarımızın daha kolay live - provasını yapmak için tüm olanaklarını kullanan büyük bilgisayar yazılımı: vBulletin Optimization vbseo yerine kullanacaksa no değişiklik yapmak gerekecektir. VBulletin genişletmek için - sağlayan harika bir şekilde yaptım Çünkü vbseo berbat bir şekilde yapılan ve birisinden her zaman onları açılımları için izin vermek için onlar korku onların asses sallamak. Adres, vbseo ekibine şikayet ediyor. Bu tartışmanın hiçbir anlamı vardır ve hiçbir yerde bizi alır. Biz burada kendi sorunları ile yardım - lütfen konuya dönmek için vardır. Sorun yapmak artık değil varsa o münhal koyacaktır.
2.) I yapmak değil bilmek, akamai cdn Hizmetleri veya nerede re-writes sahip. Ben, o .htaccess veya diğer eklentiler gereksinimlerini karşılamak üzere üçüncü ilk yapmak zorunda kaldı, demek vbseo - olmasını tahmin edebilirsiniz... Lütfen dur - büyük bir anlamı yoktur. Veya bir sorunu var mı? Ortamınızın yapılandırmasını normal yönetim görevidir. Daha önce yaptığınız ve yaptığınız o tekrar. Ve hareket bu yüzden - değil zevk, bazı gereksinimlerini karşılamak için yaptığınız her zaman öylesine senin gibi bir şey olağanüstü yapmak şimdi? Senin ortamını yapılandırmak için normal bir şeydir. Daha fazla bağımlılık daha fazla çaba ve benzerleri... Giving bizi hiçbir şey, kapatmak:) teklif çok güzel chit sohbet

Test Forumu kullanmak veya can't wait bazı kritik konular varsa vBET bekleme süresi için devre dışı bırakmak öneririz. Diğer tüm sorunlar hakkında - lütfen yeni konu başına yeni konu açmak.

Tamam - sorun çözüldü onay var. Sorun o zaman buraya yazınız gidecek biz memnuniyetle size yardımcı:)

Hiçbir fikri nerede, adam, ancak zaman değişiklikleri için htaccess isnt bir eklenti kodunu değiştirme

Ben kendimi bağlantılar sorunu sabit: p orada burada hiçbir yardımcı oldu

vBET
11-10-11, 21:14
Yardımcı oldu burada başından formu-:) bir saat için bizim ilk cevap beklemek değildi Bizim isabet çözüldü, ama hala çok başından kadar:) yardımcı oldu anlamak

Zaten bildiğiniz gibi vbseo kod değişiklikleri hakkında - hangi resmen reddediyor kodlarına uzantıları için açılmasını sağlamak teşekkürler Bu vbseo takım. vBulletin dostu url daha iyi bir şekilde yapılır ve ki - bu yüzden vBulletin dostu URL'ler kod değişiklikleri tercüme url kullanarak sağlar. Bu basit - yoksul vbseo çözümleri kötü entegrasyonu anlamına gelir. Büyük Powered çözümleri büyük entegrasyonu anlamına gelir. vBulletin kendi kancalar (extension points) açan mods yaratmayı resmi desteklenen ve açıklanan mimarisi vardır. Ve birçok modifiye gerçekten bunu. vBSEO takım reddetmek amacı do - mutlu etmek göndermek, biz zaten görüş bildirin ve vbseo takım:) kendi mod genişletilebilir yapmak reddettiğinden neden neden böyle hayal kırıklığı ile entegrasyon - olduğunu bildiğiniz vbseo ekibine - şikayet Kaç kez olursa olsun başka bir çözüm istiyorum - bu kadar bize değil ve biz burada hiçbir şey değişecek yinelenir. Vbseo uzantıları onların mod açık yapmak için şikayetçi. O da hiçbir anlamı var - onların politik burada çok sıkı inandığımız: korkuyor her şey ve hiçbir şey için dış değiştirmek;)

Her durumda - biz sorununuzu çözdü:) mutlu

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1