View Full Version: Riješen Vbulleting 4,7 + 3,6 VBSEO
techanalyst
10-10-11, 18:57
Čini se kao theres veliku pauzu ovdje, a promjene zatražio pauzu URL-ove spremljene u google, ionako oko ovoga
r.dziadusz
10-10-11, 19:48
Kakav pauze URL-ova, molimo Vas, pokažite mi jednu od njih?
Ja ću pokušati reproducirati ovaj problem u našem testnom forumu.
techanalyst
10-10-11, 21:05
Promijenio sam se VBSEO_URI, ne radi itd
Uglavnom, ako se pokuša promijeniti ili dodati išta na kraj URL-a da prestane raditi
techanalyst
10-10-11, 21:08
Doslovno sam ne mogu koristiti ovaj plugin osnovi: P
Njegova strašan ideja, i id vole bi to raditi, ali drugi mogu omogućiti da cijeli site ide na 500-ih (unutarnje pogrešaka)
r.dziadusz
10-10-11, 21:57
ok ste postavili opcije, također ste upload od upload-jednom mapi
vBET-prijevod-opcija
techanalyst
10-10-11, 23:30
njegov folder pod www korijena s foruma
techanalyst
11-10-11, 00:10
mapa je u korijenu forum
Bok.
- Molim vas, pobrinite se da je instalacija ispravna.
- Također, provjerite da li je napravio vbseo integracija točne.
- Također, provjerite je li vaše htaccess promjene bio ispravan (ako niste sigurni pošaljite nam cijela htaccess datoteku i mi ćemo to provjeriti.)..
- Također Radek poslati pitanje koje niste odgovorili - jeste li upload datoteka s uplad-jednom katalog?
Naći ćete cijeli opis na readme.html od vBET paketu.
Također Radek će instalirati sutra vBulletin 4.1.7 prvi na našem testnom forum i ako sve će raditi onda na pravi forum. Ako nađemo bilo kakvih problema sa vBulletin 4.1.7 mi ćemo pustiti te znati, a mi ćemo raditi na njemu odmah. U ovom trenutku čini se kao da imate nešto krivo u instalaciji, ili konfiguracije ili vbseo integracije. Mi ćemo vam pomoći da proradi :) Prvo provjerite je li vaš instalacije i integracije su točne.
Ako ste sigurni da imate sve što je točno, onda molim PM detalji Pristup admin CP, FTP i vbseo CP na mene ili na r.diadusz (Radek će biti prije sutra) ili štand. Mi ćemo provjeriti na mjestu što se događa :)
techanalyst
11-10-11, 02:34
Im manje i manje ugodno s koliko je potrebno s ovim mod kao što sam koristiti slijedi:
1.) Svi Dragon Byte Tech Plugins, sve instalacije, a sve radi
2..) WikiVault
3.) VBSEO
Ja također zahtijevaju određene ponovno piše, jer sam koristiti Akamai kao moj CDN
Ja iskreno ne želim mijenjati sve više, ne želim da moje spremljene poveznice u google za promjenu, ne želim se morati ponovno pisati sve moje modove da bi ih raditi ovdje čovjek.
Može li mi samo baviti se povrat novca i biti učinjeno?
techanalyst
11-10-11, 02:34
Ja sam odgovor, mapu koja sadrži podatke pod forum put, zapravo sam odgovorio da je dva puta
Im manje i manje ugodno s koliko je potrebno s ovim mod kao što sam koristiti slijedi:
1.) Svi Dragon Byte Tech Plugins, sve instalacije, a sve radi
2..) WikiVault
3.) VBSEO
Ja također zahtijevaju određene ponovno piše, jer sam koristiti Akamai kao moj CDN
Ja iskreno ne želim mijenjati sve više, ne želim da moje spremljene poveznice u google za promjenu, ne želim se morati ponovno pisati sve moje modove da bi ih raditi ovdje čovjek.
Može li mi samo baviti se povrat novca i biti učinjeno?
Bok.
Vi ne morate mijenjati sve - to je točno navedeno da je tijekom integracije vbseo morate mijenjati dva vbseo datoteke. Sve ostalo ostaje netaknuta. Molimo Vas koji dio ove integracije ne razumiju.
Vi ne morate promijeniti svoje već indeksirane linkove od Googlea - što misliš zašto morate?
Ne trebate ponovno pisati sve svoje Mods vBET rad. vbseo je plugin samo morate integrirati ako ga koristite. Mapa integracija generator nije uopće potreban - to će ionako raditi. Nema drugih dodataka zahtijeva promjene datoteka i većina dodataka ne zahtijevaju da se integrirati na sve (samo oni koji razbija vBulletin arhitekturu i ne koriste global_complete kuka). Pa čak i za kuke koje se lome vBulletin arhitekturu nemate integrirati ako ne želite - možete ih ignorirati u vBET opcija.
Molimo Vas da ono što ne razumiju u integracijama? - Mi ćemo vam pomoći :) Upravo sada čitate svoj komentar Imam dojam da ni ne čitaju upute integracije.
Nema ni razloga za povrat, a mi ne možemo samo vratiti novac jer korisnik je tvrdio da je imao problema, koji mi nikada nije vidio. Na taj način svaki softver gusar mogao kupiti, reći da je on ima problem što on neće pokazati, a ne dopustiti za podršku, zahtjeva za povrat i koristiti proizvod ionako na nekom drugom forumu. To je razlog zašto ne možemo vratiti, pogotovo da vjerojatno nemate problema s vBET samo s instalacije / integracijama. Također, čak iu slučaju buga, vBET tim ispravlja greške.
Molimo da odgovorite na sva pitanja i dati ako mislite da imate sve što je u redu, i dalje ne radi, molimo PM korisničke podatke (Admin CP, FTP, vbseo CP) pa ćemo biti u mogućnosti to provjeriti i pomoći :)
Ja sam odgovor, mapu koja sadrži podatke pod forum put, zapravo sam odgovorio da je dva puta
Žao nam je, bez citirati i sam nije bio siguran o čemu se radi - pitao pitanje, ili cijelo postrojenje ili forum imenik ili ono. Hvala za objašnjenje - pogledajte moj prethodni post.
techanalyst
11-10-11, 12:30
Testirao sam jedan od promjene su upute imali, kada sam učinio da su linkovi na stranice promijenio čak i za standardni engleski, ja ne želim moje linkove za engleski jezik kako bi promijenili razdoblje, ja sam slijedio upute, ali ja ne mogu niti ću napraviti sve one mijenja, i ja koristiti svod wiki koji neću mijenjati svoj kôd, taj samo neugodno, kad bi update iz Ill morati nastaviti raditi isto, sa 20 + dodataka smo samo ne mogu sjediti i razbiti stranice za testiranje, ako to radi ili ne, razdoblje.
Optužujući kupac "ne čitaju upute"? Da jesam, ja sam proveo četiri sata, omogućen sve na T, primijetio veze iz Google prestao raditi, dodatak nije trebao uništiti mjesto, a ja ne mogu koristiti šifre 301, jer sam koristiti Akamai za moj CDN tako ponovno piše mora biti određena
techanalyst
11-10-11, 12:32
Nema FTP, njegova posvećena poslužitelj koji ima samo port 80 otvoren za njega, i FTP s namjenske FTP poslužitelj
Im ne samo tvrdeći, ja ne želim manipulirati moje stranice do točke da su linkovi s google traženje prestati raditi, ja vjerujem svojim prilično valjan razlog
techanalyst
11-10-11, 13:07
ponovno omogućeno kliknite jezik i vidjeti što radi
techanalyst
11-10-11, 13:14
vbnotifications okviri su stvarno zabrljati gore, kao i
techanalyst
11-10-11, 13:42
Češka djela, većina samo ostati na engleskom, iako formatu
Testirao sam jedan od promjene su upute imali, kada sam učinio da su linkovi na stranice promijenio čak i za standardni engleski, ja ne želim da mi se linkovi za engleskog promijeniti razdoblje
Vi ne možete učiniti samo jednu promjenu i očekujem da će raditi na odgovarajući način. Morate učiniti CIJELU integraciju morate jelen SVI integracije koraka - ne samo jedan. Molimo, pošaljite nam URL koji mijenja nakon integraciju i pristup podacima, tako da možemo provjeriti što se tamo događa.
Ja sam slijedio upute, ali ja ne mogu niti ću napraviti sve te promjene
Samo prije nego što je napisao da je napravio samo jedan korak integracije. Ovdje u jednoj rečenici pišete da ste sve to napravili i da ne će učiniti sve. Pa kako je to zapravo? Jeste li napraviti integraciju s vbseo ili ne? Također, ono što vas zaustavlja to učiniti - što je napisao da se ne može napraviti promjene - provjerite imate li odgovarajuće ovlasti za datoteke koje želite promijeniti. Ako to nije privilegije stvar opišite zašto se ne može učiniti te promjene - što vas zaustavlja u tijeku?
Također koristim svod wiki koji neću mijenjati svoj kôd, taj samo neugodno, kad bi ažurirati iz
Prva promjena u trezoru Viki je potrebno za integraciju samo u jednom posebnom slučaju - ako ne stane tamo nećete morati mijenjati bilo Trezor Viki datoteke. Isto tako, čak i onda ne morate to učiniti - možete samo ignorirati trezora Viki u vBET. Imajte na umu da je ovaj mod zahtijeva nikakvu integraciju jer Trezor Viki razbija vBulletin arhitekture - pa Vas molimo da sve žali za tim koji razvija trezora Viki.
Drugo - što je neugodno, a što nije je osobna stvar. Sunce može biti neugodno za vas, ako ste se odlučili tako. Imajte na umu da je naša uloga ovdje je da vas podržati u vBET, mi se ne radi ovdje bilo treniranju, osobne promjene ni psihoterapija. Mi nismo ovdje da rade sa svojim osjećajima - molimo usredotočiti na vBET pitanjima, tako da možemo pomoći. Ja razumijem da je za tebe to je neugodno - sad molim te omogućuje fokus na pitanju. Ignorirati stranice za prijevod u vBET molimo Opcija admin CP -> vBET -> Prevođenje Opcije -> Ignorirajte URL-ova. Vi ćete tamo naći opis kako se to radi. Ako se odlučite da se integriraju s Viki svodom onda molim lopatara te upute: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Imajte na umu da su ti upute su javno dostupni, tako da je sve one informacije dostupne prije.
Ill morati nastaviti raditi isto, sa 20 + dodataka smo samo licemjerje sjesti i razbiti stranice za testiranje, ako to radi ili ne, razdoblje.
Što povezivanja radi? Molimo točke točno dodataka koje mislite da će zahtijevati kod promjene i zašto mislite da će to biti potrebno. Već je informiran da samo integraciju koja je obvezna je za vbseo ako se koristi. Za većinu Mods nema potreban bilo integraciju na sve. Samo oni modovi koji razbija vBulletin arhitektura može zahtijevati integraciju (molimo žaliti na Modovi autora o pogrešnim rješenjima) i to je također nije obavezno - možete samo dodati da vBET ignorirane stranice. Dakle, molim vas usmjerite točno koje Mods vam čini nevolje s vBET. Također, imajte na umu da možete raditi na ispitnom primjer pa tvoj pravi forum neozlijeđeni za vrijeme svojih testova.
Optužujući kupac "ne čitaju upute"? Da jesam, ja sam proveo četiri sata, omogućen sve na T, primijetio veze iz Google prestao raditi, dodatak nije trebao uništiti mjesto, a ja ne mogu koristiti šifre 301, jer sam koristiti Akamai za moj CDN tako ponovno piše mora biti određena
Imajte na umu da nije bio optužen ni o čemu. Te je pitao da ga ponovno provjeriti, isto tako je dobio moj dojam na temelju vaših izjava - kao neposredno prije pisao opet o nekim tajanstvenim +20 mods gdje ćete morati ludi promjena, kada je već bio obaviješten da neće biti potrebno vjerojatno za većinu onih koji, ako na bilo koji. Jasno je opisano:
Instalacija je jednostavna vBET Ipak integracija s drugim dodataka može biti lukav. To je zato što svaki mod radi na drugačiji način i korištenjem drugih kuke. No, prije svega:
Ne morate da se integriraju vBET sa svim drugim modove. Većina MODs rade fino sa vBET bez dodatnih koraka.
To je dostupan ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
I ja sam stvarno još uvijek imaju dojam da nisi pročitao integracije upute, jer se ponoviti o promjeni koda u svim modovima što se neće dogoditi.
Molimo uzmite moje isprike ako vas dotakne - ipak je to moj dojam, a ja sam i danas nisu sigurni da ste stvarno pročitali, možda ćemo imati štand nešto drugo u našem umu prilikom pisanja o integraciji upute.
Trebamo potvrdu da je sve učinjeno kako treba (što nisam siguran na sve, zato što je napisao da je napravio samo jedan korak, a zatim da je sve iu istoj rečenici da ne možete učiniti sve ...) prije nego idemo na korisnika poslužitelja. Dakle, molimo Vas da potvrdite da ste napravili cijeli vbseo integracije. Također Vam dati točne informacije o vašem problemu s promijenjenim URL (URL točno prije, poslije i detalje pristup kako bismo mogli provjeriti promjene).
Nema FTP, njegova posvećena poslužitelj koji ima samo port 80 otvoren za njega, i FTP s namjenske FTP poslužitelj
Im ne samo tvrdeći, ja ne želim manipulirati moje stranice do točke da su linkovi s google traženje prestati raditi, ja vjerujem svojim prilično valjan razlog
Dakle, molim PM kao detalje pristup vašem datotečnom sustavu. Morao si upload vBET datoteke na neki način - Pretpostavljam da su neki preglednik klijent za to.
Ako će sve biti učinjeno ispravno, onda nitko od postojećih veza će prestati raditi.
ponovno omogućeno kliknite jezik i vidjeti što radi
Molimo:
1. Opišite svoje probleme. Ne nagađanje, ako želite da vam pomogne brzo, a zatim opišite svoj problem.
2. Držite jednu nit po jednom pitanju. Ako je to nešto što se ne radi URL-ove onda molimo otvoren novi thread za njega. Mi ćemo biti u mogućnosti da ga se ne upravlja niti ti pomoći ako se nekoliko pitanja koja će biti podijeljena u jednoj niti svi ćemo izgubiti u to. Imajte jedno pitanje po jednoj niti
3. Imajte na umu da je savjetovao da koristite SEO linkove umjesto jezika = linkove
vbnotifications okviri su stvarno zabrljati gore, kao i
Molimo, otvorite novu temu za novog izdanja i opisati točno problem (poslati točan URL gdje možemo vidjeti, ako to zahtijeva račun zatim postmodernizam nam pristup testirati račun).
techanalyst
11-10-11, 14:18
Njegova posvećena poslužitelj, ne postoji preglednik metoda upload sam ssh okvira na lokalnoj razini, a zatim FTP na moj ftp server
Češka djela, većina samo ostati na engleskom, iako formatu
Molimo otvoriti novu temu za novo izdanje. Ubrzo ovdje - provjerite svoj provideri dostupnost (Admin CP -> vBET -> Prevođenje Davatelji raspoloživosti). Davatelji postaviti granice, a ako prijevod provider odbija poslati prijevod onda vBET nemaju prijevod za prikaz i prikazuje izvorni tekst. Imajte na umu da vBET sprema prijevode pa kad je već spremljeno će se prikazati čak i kada je dosegao svoj limit i provider ne šalju nove prijevode (imajte na umu da su ograničenja povremeno nije trajno). Također, imajte na umu da vBET povremeno provjeriti ponuđač nema je ponovno dostupna :) Također, imajte na umu da kada koristite Google v2 API možete postaviti svoje vlastite granice.
Ako vam treba više pomoći s ovim problemom molimo open novu temu za to, a mi ćemo vam dati više informacija - ovdje nije mjesto za to, jer ovaj thread je o prekinutim vezama.
techanalyst
11-10-11, 14:30
Vi ne možete učiniti samo jednu promjenu i očekujem da će raditi na odgovarajući način. Morate učiniti CIJELU integraciju morate jelen SVI integracije koraka - ne samo jedan. Molimo, pošaljite nam URL koji mijenja nakon integraciju i pristup podacima, tako da možemo provjeriti što se tamo događa.
Samo prije nego što je napisao da je napravio samo jedan korak integracije. Ovdje u jednoj rečenici pišete da ste sve to napravili i da ne će učiniti sve. Pa kako je to zapravo? Jeste li napraviti integraciju s vbseo ili ne? Također, ono što vas zaustavlja to učiniti - što je napisao da se ne može napraviti promjene - provjerite imate li odgovarajuće ovlasti za datoteke koje želite promijeniti. Ako to nije privilegije stvar opišite zašto se ne može učiniti te promjene - što vas zaustavlja u tijeku?
Prva promjena u trezoru Viki je potrebno za integraciju samo u jednom posebnom slučaju - ako ne stane tamo nećete morati mijenjati bilo Trezor Viki datoteke. Isto tako, čak i onda ne morate to učiniti - možete samo ignorirati trezora Viki u vBET. Imajte na umu da je ovaj mod zahtijeva nikakvu integraciju jer Trezor Viki razbija vBulletin arhitekture - pa Vas molimo da sve žali za tim koji razvija trezora Viki.
Drugo - što je neugodno, a što nije je osobna stvar. Sunce može biti neugodno za vas, ako ste se odlučili tako. Imajte na umu da je naša uloga ovdje je da vas podržati u vBET, mi se ne radi ovdje bilo treniranju, osobne promjene ni psihoterapija. Mi nismo ovdje da rade sa svojim osjećajima - molimo usredotočiti na vBET pitanjima, tako da možemo pomoći. Ja razumijem da je za tebe to je neugodno - sad molim te omogućuje fokus na pitanju. Ignorirati stranice za prijevod u vBET molimo Opcija admin CP -> vBET -> Prevođenje Opcije -> Ignorirajte URL-ova. Vi ćete tamo naći opis kako se to radi. Ako se odlučite da se integriraju s Viki svodom onda molim lopatara te upute: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1923-vaultwiki-integration.html Imajte na umu da su ti upute su javno dostupni, tako da je sve one informacije dostupne prije.
Što povezivanja radi? Molimo točke točno dodataka koje mislite da će zahtijevati kod promjene i zašto mislite da će to biti potrebno. Već je informiran da samo integraciju koja je obvezna je za vbseo ako se koristi. Za većinu Mods nema potreban bilo integraciju na sve. Samo oni modovi koji razbija vBulletin arhitektura može zahtijevati integraciju (molimo žaliti na Modovi autora o pogrešnim rješenjima) i to je također nije obavezno - možete samo dodati da vBET ignorirane stranice. Dakle, molim vas usmjerite točno koje Mods vam čini nevolje s vBET. Također, imajte na umu da možete raditi na ispitnom primjer pa tvoj pravi forum neozlijeđeni za vrijeme svojih testova.
Imajte na umu da nije bio optužen ni o čemu. Te je pitao da ga ponovno provjeriti, isto tako je dobio moj dojam na temelju vaših izjava - kao neposredno prije pisao opet o nekim tajanstvenim +20 mods gdje ćete morati ludi promjena, kada je već bio obaviješten da neće biti potrebno vjerojatno za većinu onih koji, ako na bilo koji. Jasno je opisano:
To je dostupan ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/486-vbet-integration-instructions.html
I ja sam stvarno još uvijek imaju dojam da nisi pročitao integracije upute, jer se ponoviti o promjeni koda u svim modovima što se neće dogoditi.
Molimo uzmite moje isprike ako vas dotakne - ipak je to moj dojam, a ja sam i danas nisu sigurni da ste stvarno pročitali, možda ćemo imati štand nešto drugo u našem umu prilikom pisanja o integraciji upute.
Trebamo potvrdu da je sve učinjeno kako treba (što nisam siguran na sve, zato što je napisao da je napravio samo jedan korak, a zatim da je sve iu istoj rečenici da ne možete učiniti sve ...) prije nego idemo na korisnika poslužitelja. Dakle, molimo Vas da potvrdite da ste napravili cijeli vbseo integracije. Također Vam dati točne informacije o vašem problemu s promijenjenim URL (URL točno prije, poslije i detalje pristup kako bismo mogli provjeriti promjene).
URL-ovi
PC Gaming | PC igrači i pare Gaming (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Za english, sada ostaje isti kao i da se ne razbiti veze, kao što sam ja ne može koristiti 301 preusmjerava zbog CDN Cname sukobima
PC hry | hraní ju na PC-u herní Steam (Cesky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Čini se da rade, vbnotification pokazuje hrpu čudnih koda
PC Gaming | PC igrači i pare Gaming (grčki) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - ostaje engleski
VBSEO mijenja - Neki koraci sukob s određenim postavkama na moj Mod Re-piše, Im ne zamjenjuje vbseo kôd, VBSEO radi savršeno bankomat, im ne mijenjaju njihov broj, razdoblje, ne bi bilo smisla za mene da se zahtijeva za promjenu koda u app koji radi, ne bi trebali imati manipulirati kod, što će se dogoditi kad imam nekoga nadograditi ili primijeniti zakrpu za taj softver? Moram se vratiti i ti koraci, sa svim mojim trenutnim dodataka nemam potrebu učiniti bilo što od toga.
WikiVault - nikada nije prouzročio mi problem
Promjene vbseo koda su bitni. Bez njih, a tu su samo dvije od njih (i par promjena postavki u vašem vbseo k.č.), vBET neće raditi onako kako smo zamislili. Imam oko petnaest Mods koje se izvode na jednom od mojih foruma i nikada nisam imao problema s bilo kojim od njih tijekom vremena sam bio koristeći vBET. Sve dok slijedite upute za instalaciju na pismo stvari će raditi.
techanalyst
11-10-11, 14:49
Dakle, kako bi se taj posao moram manipulirati VBSEO kôd: P tako da mi nema smisla, kad sam nadograditi ili primijeniti VBSEO krpa bolestan morati vratiti i opet napraviti promjene, to je scenarij Im radi na tome da se izbjegne kao kuga
techanalyst
11-10-11, 17:06
Ok .... Odgovor sa Citati su slomio dok sam onemogućen ovaj dodatak: P
URL-ovi
PC Gaming | PC igrači i pare Gaming (http://forums.techieanalyst.net/forum.php) - Za english, sada ostaje isti kao i da se ne razbiti veze, kao što sam ja ne može koristiti 301 preusmjerava zbog CDN Cname sukobima
PC hry | hraní ju na PC-u herní Steam (Cesky) (http://forums.techieanalyst.net/cs/forum.php) - Čini se da rade, vbnotification pokazuje hrpu čudnih koda
PC Gaming | PC igrači i pare Gaming (grčki) (http://forums.techieanalyst.net/el/forum.php) - ostaje engleski
VBSEO mijenja - Neki koraci sukob s određenim postavkama na moj Mod Re-piše, Im ne zamjenjuje vbseo kôd, VBSEO radi savršeno bankomat, im ne mijenjaju njihov broj, razdoblje, ne bi bilo smisla za mene da se zahtijeva za promjenu koda u app koji radi, ne bi trebali imati manipulirati kod, što će se dogoditi kad imam nekoga nadograditi ili primijeniti zakrpu za taj softver? Moram se vratiti i ti koraci, sa svim mojim trenutnim dodataka nemam potrebu učiniti bilo što od toga.
WikiVault - nikada nije prouzročio mi problem
Pozdrav Već sam vas pitao da otvori novu temu za svako pitanje. Ovo je samo o slomljena linkovi i druga pitanja neće se raspravljati ovdje. Nismo u mogućnosti da imaju nekoliko rasprava na jednom mjestu. 1 pitanje = jedna nit. Molimo, otvorite novu temu za ne prevedenih stranica koje treba prevesti (Već sam ti odgovorio kratko, ako je potrebno više molimo otvorenu novu temu za to). Isto tako otvoriti novu temu za vbnotifications (s detaljima - ne "hrpa čudnih koda", ali točno ono što mislite).
Ako instalacija ili integracija nije napravio odgovarajući onda možete imati bilo kakve probleme. Dok imate vBET odgovarajući instaliran i integrirani na vaš forum naš odgovor na vaša pitanja je - molim te koristiti upute koje se nalaze u readme.html i ovaj forum. Staviš krivo gorivo u svoj automobil - što očekujete? To je vaš automobil će raditi s vodom? Ako ne želite da to učinite je vaš izbor - možete reći da nema šanse da će uploadati na FTP datoteke X - imate pravo da to učinite i vBET ima pravo na raskid. Nećete imati prevedene URL-ove, bez integracije s vbseo. Možete imati problema s prevedenih linkova i redirections. A to je ono što je osobno slažem - OK shvaćamo da se dogovore o tome. Samo imajte na umu da je to vaš izbor, kada ćete imati problema i da smo već vam je dao rješenje koje je odbio. vbseo ne radi savršeno s vBET bez integracije i to je razlog integracije. Dakle, mi ne želimo da promijenite savršeno radni kôd - želimo li napraviti promjene da se to radi savršeno.
WikiVault ima svoj pješčanik i ne mijenja ništa oko sebe. vBET radi na globalnoj razini i to utječe na sve (ako ne koristite ignoriranje parametar). Mi nismo ovdje kako bi raspravljali o WikiVault (osim ako imate problema s integracijom - onda molim te otvori novu temu). Molimo ostati s pitanjem - što se URL-ovi slomljena? Molim te, daj nam točne primjere slomljena URL-ova. Za bilo kojeg drugog pitanja molimo otvoriti novu temu. Ako nemate slomljena URL-ove onda ćemo razmisliti o ovom pitanju, kao riješen. Dakle, molim vas - pružaju nam primjer slomljena URL. Svi linkovi ste nam dali nisu slomljene.
Ok .... Odgovor sa Citati su slomio dok sam onemogućen ovaj dodatak: P
NEW nit po novom broju - od sada ćemo ukloniti svaku poruku iz ovog thread koji nije o tom pitanju. Samo da vas prisiliti da otvori novu temu za to. To je stvarno potreban - vjerujte nam, bez njega ćemo svi imaju problema u komunikaciji. Već ovdje započeo barem 4 pitanja i pitao sam vam nekoliko puta otvoriti nove teme za one. Umjesto da pokušavate dodati više pitanja ovdje. Samo jedno pitanje će se raspravljati ovdje. Za ostale - molim te stvoriti jednu novu nit po svakom pitanju. Mi ćemo znati točno što mi se još uvijek radi, što se i kako je već bio riješen. Može li slika cijeli svoj forum u jednom thread? Zašto se pokušava napraviti takvu stvar ovdje. Samo molim - molim - molim - otvori novu temu za svaki svoj problem :)
Također imajte na umu da dodate što više detalja kao što se inače ćete dobiti ništa više kao pitanje (gdje, URL, na primjer, kako da se reproduciraju i tako dalje).
techanalyst
11-10-11, 20:20
Dvije stvari:
1) integracija -. Modding na VBSEO nije potrebna, trčim mnogo dodataka, vbtube, svi Zmaj bajta Plugins, vbseo, vaultwiki itd itd, niti u jednom trenutku nisam moram manipulirati fizičke datoteke, integracija ne znači promjena koda, što znači imate mod 3rd party proizvoda kako bi se zadovoljile zahtjeve sami, što znači kad sam nadograditi VBSEO moram vratiti i opet napraviti promjene, znači više posla više vremena dolje
2) Link - Oni sada rade, ali morao sam napraviti izmjene na moj URL ponovno piše za moj Akamai CDN usluga. P opet sam morao izmijeniti treću stranu kako bi se zadovoljile uvjet vašeg čep
Ja bih, ali ja ne mogu držati razbijanje moj forum se testirati plugin, vBET već me koštati oko 6-7 sati dolje testiranje i ponovno stvaranje i mijenjanje mješavinu dodataka omogućeno. Odgovor s Qoute = razbio, ja mogu ići sati bez toga, vbnotifications = vrlo važno, a vaša podrška traje do dugo da se vrati pa ja ne mogu potrošiti 6 sati s njim na, razbijanje forum čeka odgovor.
1.) Nije relevantno. Ne, uopće. I nas dovodi nigdje. Isto tako, kada ste instalirali vbseo ste imali manipulirati fizičke datoteke -. Htaccess - još uvijek to nije relevantno uopće ovdje. Također, imajte na umu da su vbseo kod promjene prisiljena vbseo momčad koja odbija dodati kuke u svom kodu koji će omogućiti da se čep vBET funkcionalnost. Pa molim vas dajte svoje žali se vbseo tima koji po svojoj arhitekturi mod i njihove politike (što je javno zamolio ih za kuke ga mrav je odbio) - drugim riječima možete hvala vbseo ekipa za to. Jasno nam je što se kod promjena znači - zašto se čak i da nam pisati? Već smo vam rekao - imate puno pravo da odbije integraciju i da prihvate potencijalne probleme s linkovima i preusmjeravanja i da nećete imati prevedene URL-ova. vBET je velik softver koji se koristi sve mogućnosti kako bi naši korisnici živjeti lakše - dokaz: ako ćete koristiti vBulletin Prijateljski URL-ove umjesto vbseo ćete morati napraviti nikakve promjene na sve. To je zato što vBulletin ga napravili u velikom način koji omogućava da se proširi - vbseo to napravili u usrani način i tresu svoje guzice u strahu svaki put kad ih netko postaviti kako bi se omogućilo proširenje. Adresu vašeg žali se vbseo tim. Ova rasprava nema smisla i vodi nas nigdje. Mi smo ovdje da vam pomoći s vašim pitanjima - molim te vrati se na pitanju. Ako problem ne postoji više ćemo postaviti to riješiti.
2.) Ne znam vaše Akamai CDN usluga ili gdje ti su ponovno piše. Mogu pretpostaviti da ste ga u htaccess ili u vbseo -. Što bi značilo da je to morao učiniti prvi u trećoj zadovoljiti zahtjeve drugih dodataka ... Molim te prestani - to nema nikakvog smisla. Imate li neki problem ili ne? Konfiguracija vašem okruženju je normalno zadatak uprave. Uspio si i prije nego što ga je napravio će opet. I svaki put kad je napravio to zadovoljiti neke uvjete - ne iz užitka, pa zašto ste sada djelovati kao da ste učinili nešto izuzetno? To je normalna stvar da se konfigurirati svoj okoliš. Više ovisnosti više truda i tako dalje ... Lijep Chat dajući nam ništa, pa predlažem da ga zatvorili :)
Predlažemo da koristite testni forum ili onemogućiti vBET za vrijeme čekanja, ako imate neke kritična pitanja koje se ne mogu čekati. O svim drugim pitanjima - molim te otvoriti novu temu po novom izdanju.
Ok - imamo potvrdu da je problem riješen. Ako će se problem vratiti onda pišite ovdje rado će vam pomoći :)
techanalyst
11-10-11, 20:56
1.) Nije relevantno. Ne, uopće. I nas dovodi nigdje. Isto tako, kada ste instalirali vbseo ste imali manipulirati fizičke datoteke -. Htaccess - još uvijek to nije relevantno uopće ovdje. Također, imajte na umu da su vbseo kod promjene prisiljena vbseo momčad koja odbija dodati kuke u svom kodu koji će omogućiti da se čep vBET funkcionalnost. Pa molim vas dajte svoje žali se vbseo tima koji po svojoj arhitekturi mod i njihove politike (što je javno zamolio ih za kuke ga mrav je odbio) - drugim riječima možete hvala vbseo ekipa za to. Jasno nam je što se kod promjena znači - zašto se čak i da nam pisati? Već smo vam rekao - imate puno pravo da odbije integraciju i da prihvate potencijalne probleme s linkovima i preusmjeravanja i da nećete imati prevedene URL-ova. vBET je velik softver koji se koristi sve mogućnosti kako bi naši korisnici živjeti lakše - dokaz: ako ćete koristiti vBulletin Prijateljski URL-ove umjesto vbseo ćete morati napraviti nikakve promjene na sve. To je zato što vBulletin ga napravili u velikom način koji omogućava da se proširi - vbseo to napravili u usrani način i tresu svoje guzice u strahu svaki put kad ih netko postaviti kako bi se omogućilo proširenje. Adresu vašeg žali se vbseo tim. Ova rasprava nema smisla i vodi nas nigdje. Mi smo ovdje da vam pomoći s vašim pitanjima - molim te vrati se na pitanju. Ako problem ne postoji više ćemo postaviti to riješiti.
2.) Ne znam vaše Akamai CDN usluga ili gdje ti su ponovno piše. Mogu pretpostaviti da ste ga u htaccess ili u vbseo -. Što bi značilo da je to morao učiniti prvi u trećoj zadovoljiti zahtjeve drugih dodataka ... Molim te prestani - to nema nikakvog smisla. Imate li neki problem ili ne? Konfiguracija vašem okruženju je normalno zadatak uprave. Uspio si i prije nego što ga je napravio će opet. I svaki put kad je napravio to zadovoljiti neke uvjete - ne iz užitka, pa zašto ste sada djelovati kao da ste učinili nešto izuzetno? To je normalna stvar da se konfigurirati svoj okoliš. Više ovisnosti više truda i tako dalje ... Lijep Chat dajući nam ništa, pa predlažem da ga zatvorili :)
Predlažemo da koristite testni forum ili onemogućiti vBET za vrijeme čekanja, ako imate neke kritična pitanja koje se ne mogu čekati. O svim drugim pitanjima - molim te otvoriti novu temu po novom izdanju.
Ok - imamo potvrdu da je problem riješen. Ako će se problem vratiti onda pišite ovdje rado će vam pomoći :)
Ne znate gdje vam je od čovjeka, ali moje izmjene htaccess ne mijenjanjem koda na čep
Ja fiksne linkove pitanje sebi: P nije bilo pomoći ovdje
Tu je pomoć ovdje čine samu početak - niste se čekati sat za naš prvi odgovor :) Ja razumijem da ste ga riješiti bez naših hitova, ali još uvijek nije bilo pomoći od samog početka :)
O vbseo kod izmjenama - kao što već znate što možete zahvaliti za one vbseo tima koji je službeno odbija da bi njihov broj otvorena za ekstenzije. vBulletin Prijateljski URL je napravljen u više bolji način i omogućuje da se - to je razlog zašto pomoću vBulletin Prijateljski URL ćete imati prevedene URL-ova, bez ikakvih izmjena koda. To je jednostavno - loši vbseo rješenja znači lošu integraciju. Velika vBulletin Solutions znači veliku integraciju. vBulletin imati službeni podržava i opisanu arhitekturu kako stvoriti modove koji otvara svoje kuke (produžni bodova). I mnogi modovi stvarno to učiniti. vbseo odbije to učiniti u svrhu - pošaljite svoje žali se vbseo tima - što već znamo svoje mišljenje i da već znaju razlog zašto ste tako frustrirani integracije - jer vbseo tim odbio učiniti njihov mod proširivo :) Bez obzira koliko puta će ponoviti da bih drugo rješenje - to nije do nas, a mi ćemo promijeniti ništa. Žaliti se vbseo napraviti svoj mod otvoren za ekstenzije. Vjerujemo da je to također nemaju smisla - njihovo političko ovdje je vrlo stroga: bojati sve i promijeniti ništa za vanjsku ;)
U svakom slučaju - Drago nam je što je vaš problem riješen :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):