Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Цитати није преведен?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Question Цитати није преведен?

Управо сам видео да када се члан користи језик који није подразумевани, и он цитира некога, онда цитат није преведен.

Погледајте овај чланак:

Виндовс 7 Теме: ултра мраку тоно3022

Молимо Вас да обавестите. Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Да-цитат није преведен и то је исправљено. То је зато што можете да пишете на француском и цитирам некога ко пише на пољском језику - његов текст не може третирати као француски и послати са осталим ваш пост на превод. Дакле, цитат се игнорише унутар сад ББЦоде, и цитирао текст треба да има свој сад ББКод. И то је питање на пример - цитираног текста треба да буде унутар сопствених сад ББЦоде али то није било.

Већ сам га исправи на форуму - када га упоредите са верзијом пре уређивања видећете разлику

Да ли вам треба овде више помоћи?

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

У реду одлично, хвала. Тако да је исправи на ЦреативКс зар не? Како могу да их исправити на мој други форум?

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Ја управо изменио поруку. Питање је да цитирани текст претпостављам да се у својој сад ББЦоде, али то није био. Не постоји ништа поправити. Ако се тако нешто деси (јер Гоогле неће признати језик на одговарајући начин), а не постоји одговарајући сад ББЦоде, онда морају да се ручно додати. Тако је.

Да ли имате више такве поруке?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •