Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Cytaty nie przetłumaczone?

Senior Member

Question Cytaty nie przetłumaczone?

Widziałem tylko, że gdy członek pomocą języka innego niż domyślny, i cytuje kogoś, to oferta nie jest przetłumaczone.

Zobacz ten post:

Windows 7 Tematy: Ultra Dark tono3022

Proszę doradzić. Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Tak, oferta nie jest przetłumaczone i to poprawione. To dlatego, że można pisać w języku francuskim i cytat kogoś, kto pisze w języku polskim - jego tekst nie może być traktowany jako francuski i wysłać z reszty twojego postu do tłumaczenia. Tak więc cytat jest ignorowane wewnątrz lang bbcode i cytowany tekst powinien mieć swój własny lang bbcode. I to był problem na przykład - cytowany tekst powinien być wewnątrz własnych bbcode lang, ale nie było.

I już poprawił go na forum - jeśli porównać ją z wersją przed edycją widać różnicę

Czy potrzebujesz więcej pomocy tutaj?

Senior Member

OK wielkie dzięki. Więc poprawił go na prawo CreativX? Jak mogę poprawić go na inne moje forum?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

I tylko edytować wiadomość. Kwestia, że cytowany tekst przypuszczać być we własnym bbcode lang, ale tak nie było. Nie ma nic do poprawienia. Jeśli coś takiego się dzieje (ponieważ Google nie rozpoznaje język odpowiednio) i nie ma odpowiedniej lang bbcode, to muszą być dodawane ręcznie. To wszystko.

Czy masz więcej takich wiadomości?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •